پنجشنبه 23 مهر 1405 - Thu 15 Oct 2026
  • نوبت بندی ثبت نام افزایش اعتبار کالابرگ

  • از گم کردن مسیر عملیات تا شکار جنگنده بعثی

  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • خیابان‌های استانبول رودخانه شد! / فیلم

  • شهادت افسانه عقیلا مهرستان در پی حمله تروریستی

  • سخنگوی سپاه: به سلاح‌های پیشرفته‌تر دست یافته‌ایم

  • طلسم عجیب ستاره سابق پرسپولیس بالاخره شکست

  • کشتی کانتینر بر متخلف با ۲۵۰۰ کانتینر در جنوب تنگه هرمز غرق شد

  • حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به آرامکو و فرودگاه ریاض

  • شهادت مامور پلیس مهرستان در حملۀ تروریست‌ های مسلح+ عکس

  • پایش متغیرها و الزامات ثبات پایدار ارز

  • مرزبندی با خشونت | عادی سازی ترور ممنوع+ عکس

  • تهدید ایران همچنان خاورمیانه را درگیر خود کرده است — راه شکستن این چرخه اینجاست

  • امارات و سودای تجزیه ایران

  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • حمله بی‌امان شاخ‌چنگی مادر به کفتار / فیلم

  • جزئیات دیدار فرمانده کل سپاه و وزیر پیشنهادی دفاع

  • حمله به لنج صیادی در آب‌های سیریک + فیلم

  • سفر کوتاه کربلا به برنامه آخر هفته اضافه شد

  • شایعه اجرای شلاق کارکنان پتروپارس در هویزه کذب است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 29709
    تاریخ انتشار: 16/خرداد/1395 - 17:38
    پایگاه خبری حامیان ولایت/بین الملل

    تداوم پیشروی نیروهای عراقی در جنوب فلوجه

    تداوم پیشروی نیروهای عراقی در جنوب فلوجه

    به نقل پایگاه خبری السومریه نیوز، نیروهای مبارزه با تروریسم، پلیس و ارتش عراق پیشروی خود به سمت مناطق الشهداء و جبیل در جنوب فلوجه را شروع کردند و در آستانه پایان دادن به ضد حمله های تروریست های داعش در این دو منطقه هستند.

    یک منبع در نیروهای امنیتی عراق که خواست نامش فاش نشود، گفت که جنگنده های ائتلاف بین المللی ضد داعش ده ها حمله هوایی به اهداف داعش در جنوب فلوجه انجام دادند که بر اثر آن ده ها نفر از تروریست ها کشته شدند و اهداف متعلق به آنها تخریب شد.

    وی افزود: در عملیات نیروهای عراقی برای آزادسازی محور جنوبی فلوجه، هیچ شهروندی زخمی نشد.

    عملیات آزادسازی فلوجه از تصرف گروه تروریستی داعش از 23 می (سوم خرداد ماه) آغاز شده است و بعد از گذشت کمتر از دو هفته از شروع این عملیات ، نیروهای مشترک مردمی و نظامی عراق در روزهای اخیر توانسته اند، وارد بخش هایی از مناطق مسکونی در حومه شهر فلوجه شوند.

    مرکز اطلاع رسانی جنگ عراق نیز روز گذشته (شنبه) در بیانیه ای کوتاه اعلام کرد: نیروهای ضد تروریسم عراقی با حمله به شهر فلوجه، منطقه 'نعیمیه' واقع در جنوب این شهر را آزاد کردند.

    پیش از این، نیروهای مشترک مردمی و نظامی عراق 26 می (ششم خردادماه) گذشته بخش 'کرمه' در جنوب شرقی فلوجه را آزاد کرده بودند؛ روزگذشته (شنبه ، 15 خردادماه) با آزاد سازی الصقلاویه عملا دو منطقه مهم و راهبردی در شهرستان فلوجه آزاد شده و بعد از این فقط آزادی شهر فلوجه باقی مانده است .

    درهمین حال، سخنگوی امنیتی نیروهای بسیج مردمی عراق موسوم به «الحشد الشعبی» روز گذشته (شنبه) اعلام کرد، عملیات آزادسازیفلوجه بدون توقف و هیچ گونه تاخیری ادامه دارد.
     

    منبع : ارینا

    نظرات بینندگان
    نظرات شما