شنبه 07 شهريور 1405 - Sat 29 Aug 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 29576
تاریخ انتشار: 15/خرداد/1395 - 19:19
پایگاه خبری حامیان ولایت/بین الملل

لاوروف: آمریکا از ما خواست جبهه النصره را هدف قرار ندهیم

وزیر خارجه روسیه اعلام کرد واشنگتن از مسکو خواسته است تا برای جلوگیری از هدف قرار گرفتن باصطلاح "گروه های مسلح میانه رو"، از انجام حملات هوایی علیه جبهه النصره خودداری کند

لاوروف: آمریکا از ما خواست جبهه النصره را هدف قرار ندهیم

ه نقل از پایگاه خبری "راشا تودی"، وزیر خارجه روسیه اعلام کرد واشنگتن از مسکو خواسته است تا از انجام حملات هوایی علیه شاخه القاعده در سوریه خودداری کند.

"سرگئی لاوروف" در مصاحبه با رسانه های داخلی روسیه گفت: آن ها (آمریکا) به ما می گویند جبهه النصره را هدف قرار ندهیم زیرا گروه های مسلح میانه رو نیز در آن منطقه مستقر هستند.

وی با اعلام اینکه پیش تر بر سر خروج گروه های باصطلاح "میانه رو" از سرزمین های تحت اشغال داعش و جبهه النصره توافق شده بود، افزود: این ها باید مواضع دشمن را ترک کنند.

وزیر خارجه روسیه در ادامه بر برداشتن گام های موثرتر و دقیق تر برای مقابله با گروه های تروریستی تاکید کرد.
 

منبع : میزان

نظرات بینندگان
نظرات شما