سه شنبه 28 مهر 1405 - Tue 20 Oct 2026
  • لاوروف امروز در تهران + فیلم

  • تدریج جواب داد؛ واردات بنزین متوقف شد

  • مهرداد اخلاقی با حکم رئیس جمهور رسما وزیر دفاع شد

  • بن‌گویر خطاب به یهودیان فرانسه: به خانه‌تان بازگردید

  • خاطره‌ای از شهید نیل فروشان

  • محله‌ای در ترکیه زیر آب رفت / فیلم

  • از دره درخشان تا قبرستان آمریکایی‌ها در ارومیه / عکس

  • پیام تبریک سرلشکر وحیدی در پی قهرمانی جهان

  • ماجرای شهید مظلوم با لباس‌های‌ عجیب

  • ما برای تصمیم‌های احمقانه آمریکا و اسرائیل لحظه‌شماری می‌کنیم

  • ماجرای حمله منافقین به نهادهای حاکمیتی چه بود؟+ فیلم

  • قیمت تخم‌مرغ امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد زیر ۲۳ سال

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه 27 مهر ۱۴۰۵

  • انتشار فیلم و عکس از حملات یمن مجازات دارد

  • فوری /احتمال پیک آنفلوآنزا در آبان‌ماه

  • فرار اینشتین، مرگ ادیسون و فتح زهره / عکس

  • کیفیت دوران پیری زنان با قهوه

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • هشدار درباره افزایش ابتلا به HPV

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 293023
    تاریخ انتشار: 27/فروردين/1401 - 12:45

    تمجید رسانه ترک پس از گلزنی ستاره ایران

    رسانه ترکیه ای به تمجید از مهاجم ملی پوش کشورمان و عضو باشگاه هال سیتی پرداخت.

     تمجید رسانه ترک پس از گلزنی ستاره ایران

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ورزش سه اللهیار صیادمنش زمستان گذشته به صورت قرضی برای مدت ۶ ماه از فنرباغچه به هال سیتی انگلیس منتقل شد.

    ستاره ایرانی شب گذشته برای اولین بار موفق به گلزنی برای هال سیتی در لیگ دسته اول انگلیس شد. صیادمنش مقابل کاردیف گلزنی کرد و در نهایت تیمش با نتیجه ۲ بر یک برنده بازی شد.

    در همین رابطه سایت «ajansspor» ترکیه به تمجید از عملکرد مهاجم ایرانی پرداخت و نوشت: اللهیار صیادمنش مهاجم ایرانی فنرباغچه که در زمستان به هال سیتی ملحق شد بالاخره موفق شد برای تیم انگلیسی اولین گلش را به ثمر برساند.

    صیادمنش قبل از انتقال به هال سیتی در اوکراین برای زوریا طوفان به پا کرده بود و عملکرد درخشانی را از خود به جای گذاشته بود.

    مهاجم ایرانی در این فصل ۸ بازی برای هال سیتی انجام داد و تنها یک گل به ثمر رسانده است. اللهیار صیادمنش در تیم اوکراینی زوریا که در ابتدای فصل گذشته به صورت قرضی به میدان رفت عملکرد موثری داشت. اللهیار که ۱۶ بازی در لیگ اوکراین با تیمش انجام داد، ۷ گل به ثمر رساند و ۴ پاس گل داد و در ۶ بازی در لیگ کنفرانس ۲ گل به ثمر رساند.

    درخشش ستاره ایرانی با هال سیتی استارت خورد و باید دید مهاجم فنرباغچه می تواند همچنان که مالک باشگاه هال سیتی او را «صلاح جدید» می داند، خوش بدرخشد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما