دوشنبه 20 مهر 1405 - Mon 12 Oct 2026
  • مروری بر زندگی سردار شهید حسین املاکی + عکس

  • تسلیت پهلوی به بن‌سلمان؛ سکوت مقابل توهین روبیو + عکس

  • پیگیری ویژه پرونده‌ کثیرالشاکی فرداموتورز

  • استوری محمد علیزاده به مناسبت روز دختر

  • سلبریتی‌هایی که برای دختران ایرانی نسخه ناامیدی پیچیدند+ عکس

  • یمن مهمانی بزرگ ریاض را نقش بر آب کرد+ عکس

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۵

  • آیت‌الله زین‌العابدین قربانی دار فانی را وداع گفت

  • تکرار این حرف‌ها چه کمکی به شرایط کشور می‌کند؟

  • قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۵

  • پاسخ آمریکا به شروطمان را ناکافی می‌دانیم

  • نیروی دریایی سپاه اعلام کرد: آتش سوزی مهیب در یک نفتکش در تنگه هرمز/ سومین نفتکش به مین دریایی برخورد کرد+ فیلم

  • آماده کمک به شروع گفتگو بین عربستان و یمن هستیم

  • در هم کوبیدن قطری ها توسط استقلال

  • قاتل خاموش ستون فقرات

  • خط و نشان جدید ترامپ

  • فراجا در شرایط جنگی محکم و استوار ایستاد

  • محاصره امریکا در آسمان ریاض!

  • تصویر پهلوی‌پسند از دختر ایرانی

  • جنگ ترامپ علیه ایران مایه تحقیر ملی است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 290366
    تاریخ انتشار: 05/فروردين/1401 - 10:47

    ابراز خوشحالی بایدن از رقابت با ترامپ

    رئیس‌جمهور آمریکا گفته اگر دونالد ترامپ رقیب او در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ باشد خوش‌شانسی خواهد بود.

    ابراز خوشحالی بایدن از رقابت با ترامپ

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا روز پنجشنبه (۴ فروردین/ ۲۴ مارس) در یک نشست خبری در بروکسل تلاش کرد نشان دهد از احتمال رویارویی مجدد با «دونالد ترامپ» در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۴ نگران نیست.

    وبگاه شبکه خبری سی‌ان‌ان نوشته اظهارات بایدن از آن جهت قابل توجه است که در حاشیه نشست فوق‌العاده آمریکا با متحدان غربی این کشور بیان شده. متحدان آمریکا نگرانند که بازگشت دونالد ترامپ و سیاست «اول آمریکا» امنیت اروپا را به خطر بیندازد.

    بایدن در پاسخ به سوال یک خبرنگار مبنی بر اینکه آیا اگر فرد دیگری در آمریکا رئیس‌جمهور شود سیاست‌های واشنگتن ثابت خواهد ماند گفت که به انتخابات ۲۰۲۴ فکر نمی‌کند.

    او در اظهاراتی که به ترامپ اشاره داشت گفت: «من از هیچ‌کس بابت پرسیدن این سوال انتقاد نمی‌کنم، اما در انتخابات بعدی، اگر همان فرد دوباره رقیب من شود برای من خوش‌شانسی خواهد بود.»

    ترامپ هنوز به صورت رسمی اعلام نکرده که در انتخابات سال ۲۰۲۴ نامزد خواهد شد اما تنها فردی از حزب جمهوری‌خواه است که تمایلش را برای رقابت در آن رأی‌گیری با بایدن اعلام کرده است.

    بایدن گفت که زمان زیادی تا انتخابات ریاست‌جمهوری بعدی مانده و تمرکز او فعلاً روی انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره است که قرار است در ماه نوامبر برگزار شود.

    او گفت: «تا انتخابات زمان زیادی مانده. اگر بحث انتخابات در میان باشد، تمرکز من روی این است که اطمینان حاصل کنیم که مجلس نمایندگان و سنا را حفظ کنیم تا من فضای لازم را برای انجام کارهایی که می‌خواهم داشته باشم و بتوانم در زمینه ایجاد رشد اقتصادی، پیش بردن منطقی سیاست خارجی آمریکا و رهبری جهان آزاد، سیاست‌هایم را پیش ببرم.»

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما