جمعه 20 تير 1404 - Fri 11 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • چشم‌انداز فروپاشی اسرائیل از نگاه کارشناس پیشین بانک جهانی +عکس

  • انسجام آری؛ تسلیم خیر؛ استحاله هم هرگز!

  • خورشید در میانه آن شب طلوع کرد

  • مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (ع) در حسینیه امام خمینی با حضور رهبر انقلاب + فیلم

  • تمجید خاص یک رئیس جمهور خارجی از رهبر انقلاب

  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • آغاز پاسخ نظامی ایران به تجاوز ارتش آمریکا + عکس و فیلم

  • تغییر استراتژی رسانه‌‌ای رژیم از ادعای پیروزی به مظلوم‌نمایی

  • تصاویر: موج دوازدهم حملات ایران به اسرائیل

  • سلام و صبح بخیر تل آویو در یک نگاه

  • سنگین ترین حمله امروز صبح به تل آویو صدای انفجارهای مهیب در فلسطین اشغالی +فیلم و عکس

  • رشید فرمانده بزرگ بدر و خیبربود

  • جنگ افروز بی حافظه/سخنان ضد ونقیص دونالد ترامپ در 24 ساعت گذشته

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 289053
    تاریخ انتشار: 22/اسفند/1400 - 19:51

    بازار بزرگ زیر ذره بین گشت مشترک دادستانی تهران

    گشت بازرسی مشترک دادسرای ناحیه ۱۲ تهران با حضور نمایندگان سازمان‌های متولی با هدف نظارت بر بازار بزرگ تهران برگزار شد.

     بازار بزرگ زیر ذره بین گشت مشترک دادستانی تهران

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از میزان؛ معاون دادستان عمومی و انقلاب تهران با بیان اینکه نظارت بر بازار بزرگ تهران هدف برنامه گشت مشترک تعزیراتی دادسرای ناحیه ۱۲ بود؛ افزود: حضور مستمر و مؤثر در بازار و نظارت ویژه بر مراکز تولید و توزیع عمده و فروشگاه‌های زنجیره ای، از جمله برنامه‌های عملیاتی دادسرای عمومی و انقلاب تهران در طول سال ۱۴۰۱ است که در راستای احیای حقوق عامه، نظارت بر حسن اجرای قوانین در حوزه اصناف و پیشگیری از وقوع جرایم و تخلفات انجام خواهد گرفت.

    رحیم گل زاده با اشاره به تعطیلی ایام پیش رو در فروردین سال جدید و فرارسیدن ماه مبارک رمضان، تشدید نظارت دولت بر بازار و اتخاذ تدابیر ویژه به منظور تأمین کالاهای اساسی و جلوگیری از افزایش قیمت و گران فروشی ارزاق یا سایر نیازمندی‌های عمومی را خواستار شد و بر همکاری و پشتیبانی قضایی و حضور شبانه روزی دادستانی تهران در تمام اوقات اداری و کشیک تأکید کرد.

    در جریان بازرسی امروز که با حضور یحیی اکبری دادیار جانشین سرپرست دادسرای ناحیه ۱۲، رضا فلاحی دادیار شعبه ویژه مراکز تولیدی، محمدمهدی رشیدی سرپرست مجتمع ۱۲ فروردین تعزیرات حکومتی و دیگر کارشناسان ذی ربط انجام گرفت، تعدادی از واحدهای صنفی به لحاظ گران فروشی، نداشتن پروانه کسب، عدم درج قیمت و نواقص بهداشتی اعمال قانون شدند.

    در یک مورد دیگر، انباری یکی از واحدهای صنفی با توجه به بالا بودن بار میکروبی محیط براساس گزارش بازرسان بهداشت و استفاده از مواد خوراکی فاقد استاندارد و تهدید علیه بهداشت عمومی پلمپ و جهت سیر مراحل قانونی به دادسرا معرفی شد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما