دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • آنچه دشمن را امیدوار می‌سازد، برجسته‌سازی اختلافات است/ دشمن به‌دنبال پاره‌پاره شدن امّت اسلام است/ حکّام کشورهای منطقه دشمن واقعی را بشناسند و با آن مقابله کنند

  • شرایط متفاوت استقلال و پرسپولیس برای دربی

  • یاسمین پهلوی از «اسرائیل بزن» تا تطهیر جنایت میناب + عکس و فیلم

  • آمریکا مسیر عمانی تنگه هرمز را لایروبی کرد؟

  • جنگ با ایران تمام شد؟

  • هشدار از آلمان به ترامپ؛ جنگ با ایران را تمام کن

  • آخرین وضعیت توزیع بنزین در جایگاه‌های سوخت

  • برندگان جایزه عکاسی از پرندگان

  • ساعت بازی پرسپولیس و ملوان/ هفته چهارم لیگ برتر

  • هلیا و توله‌هایش در خراسان شمالی / فیلم

  • آموزه‌های جدید ایران در جنگ اخیر

  • قیمت نفت امروز شنبه ۷ شهریور

  • زمان دیدار پوتین با پزشکیان اعلام شد

  • هنرمندی که توهماتش را به هنر بدل کرد/ عکس

  • فرصت‌سوزی بزرگ طارمی در دربی+ فیلم

  • حامی تروریست‌ها و اوباش دوباره در دولت پزشکیان حکم گرفت!

  • برترین عکس‌های حیات‌وحش 2026

  • کشف ۵۰ تن تخم مرغ احتکار شده در قم

  • نشانه هایی از گرمازدگی را جدی بگیرید

  • اینترنشنال چگونه به استقبال تحریم‌های «اسکات بسنت» رفت؟ + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 28739
    تاریخ انتشار: 06/خرداد/1395 - 13:45
    پایگاه خبری حامیان ولایت/بین الملل

    داعش به دستور واشنگتن «رقه» را تخلیه می‌کند

    کارشناس نظامی سوریه عملیات نیروهای دموکراتیک سوریه با پشتیبانی ائتلاف بین‌المللی را نمایشی خواند و گفت: داعش به دستور آمریکا در حال تخلیه رقه و انتقال به دیرالزور است.

    داعش به دستور واشنگتن «رقه» را تخلیه می‌کند

    سرلشکر «علی مقصود»، کارشناس نظامی سوریه تشدید حملات تروریست‌ها در همه مناطق سوریه را نقشه آمریکا برای منحرف کردن نگاه‌ها از عملیات‌های پیروزمندانه ارتش سوریه و متحدانش در شرق سوریه و به تعویق انداختن شکست حصر شهر دیر الزور دانست.

    وی با اشاره به تمایل دولت آمریکا برای تکمیل عملیات رقه گفت: آمریکا آمادگی خود برای اجرای عملیات رقه با هماهنگی مبارزان کُرد را در بوق و کرنا کرده و می‌خواهد با آزادسازی این منطقه نخستین پیروزی برای ائتلاف بین المللی در سوریه را محقق کند.

    مقصود با اشاره به ناتوانی آمریکا و مبارزان کُرد در رسیدن به دستاوردی واقعی در میدان نبرد، گفت: در مقابل، ارتش سوریه و متحدانش در تدمر امیدهای آمریکا و ایادی آن را بر باد داده و قدرت جبهه مقاومت در سرکوب تروریسم را به نمایش گذاشتند.

    کارشناس سوری تاکید کرد: آمریکا در حالی مدعی ساماندهی عملیات بزرگ ضد داعش برای آزادسازی رقه است که این گروهک را به عقب نشینی و انتقال به دیر الزور واداشته تا در آنجا به مقابله با ارتش سوریه روی آورند.

    مقصود افزود: بنابراین داعش در حال تخلیه رقه به روی پیشروی نیروهای کرد تحت پشتیبانی نمایشی و ساختگی نیروی هوایی ائتلاف بین المللی است تا در نتیجه رقه، مرکز خلافت داعش در سوریه، بدون وارد آمدن تلفاتی برای طرفین کُرد و داعش،آزاد شود.

    وی اظهار داشت: اقدام هواپیماهای ائتلاف بین المللی در ریختن اطلاعیه‌هایی به روی شهر رقه و درخواست از ساکنان آن برای تخلیه شهر به منظور حفظ جان خود نیز در راستای نقشه آمریکا برای تخلیه شهر از شهروندان عرب آن و اسکان کردها به جای آنهاست.

    مقصود با اشاره به اینکه کمک آمریکا به مبارزان کُرد برای پیشروی در مناطق سوریه با هدف تسلط بر کُردهای جدایی طلب و استفاده از آنها برای پیاده کردن نقشه تجزیه سوریه است، گفت: آمریکا در حال حاضر قصد به رویارویی کشاندن نیروهای کُرد با ارتش سوریه ندارد.

    وی افزود: در پی شکست معارضان میانه رو تحت آموزش آمریکا برای تحقق پیروزی میدانی در برابر ارتش سوریه و متحدانش و حمام خونی که بین این گروه‌های تروریستی برسر نفوذ و منابع مالی به راه افتاده، هم اینک آمریکا، کُردهای سوریه را برای رسیدن به اهداف خود بکارگرفته است.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما