دوشنبه 29 تير 1405 - Mon 20 Jul 2026
  • کانون شهپادهای آمریکا هدف شهاب‌های ایرانی + عکس و فیلم

  • آب شیرین‌کن‌ها پاشنه آشیل کشورهای حاشیه خلیج فارس هستند یا جنوب ایران؟

  • آمریکا برای اردن هشدار امنیتی ویژه صادر کرد

  • تهران کنارت؛ سوگ مبهم یک نسل معلق

  • پاسخ‌های ما ساختار امنیتی منطقه را متحول کرده است

  • قیمت جدید مرغ امروز یکشنبه ۲۸ تیر

  • ستاره سرخ پوش باز هم در تمرین پرسپولیس حاضر نشد

  • حاشیه‌سازی جدید عادل فردوسی‌پور + عکس و فیلم

  • اصابت موشک ایران به پایگاه نظامی امریکا در اردن / فیلم

  • پل محور رودان - بندرعباس پس حمله آمریکا / عکس

  • عشایر طایفه آتمیانلو در ارسباران / عکس

  • جمع آوری لاشه پهپاد MQ۹ آمریکا توسط سپاه / فیلم

  • تشییع ده‌ها تن از نیروهای حزب‌الله در جنوب لبنان /فیلم

  • تبخیر سرباز آمریکایی با موشک هایپرسونیک ایرانی +عکس و فیلم

  • عوارض خروج از کشور زائران اربعین چه می‌شود؟

  • فیسبوک و اینستاگرام از دسترس خارج شدند

  • تحت لوای رهبری رشید با هم ایستادیم

  • «خطا» نیست، «خط» ستون پنجم است!

  • کالبدشکافی راهبردی طرح آمریکا برای گلوگاه هرمز و پاسخ ایران

  • ترامپ به مردم عادی ضربه می‌زند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 284987
    تاریخ انتشار: 27/بهمن/1400 - 11:13

    چین به بزرگترین بازار نیمه هادی در جهان تبدیل شد

    بر اساس گزارش‌های جدید فروش تراشه در سال گذشته رشد قابل توجهی داشته و چین در صنعت نیمه هادی پیشتاز بوده است.

     چین به بزرگترین بازار نیمه هادی در جهان تبدیل شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران ، گزارش‌ها نشان می‌دهد که فروش جهانی تراشه‌ها در سال گذشته به رکورد بالایی رسیده است. این بازار در سال ۲۰۲۱ شاهد عملکرد عالی بود و چین هم به بزرگترین بازار صنعت نیمه هادی در جهان تبدیل شد.

    به گزارش گیزمو چاینا، این خبر از سوی انجمن صنعت نیمه هادی منتشر شده است. بر اساس آمار فروش تراشه در سراسر جهان در سال گذشته به ۵۵۵.۹ میلیارد دلار رسید که افزایش قابل توجه ۲۶.۲ درصدی سالانه را نشان می‌دهد.

    این گزارش همچنین پیش بینی می‌کند که صنعت نیمه هادی امسال رشد ۸.۸ درصدی دیگری خواهد داشت و سازندگان تراشه همچنان به افزایش ظرفیت تولید برای پاسخگویی به تقاضای فزاینده ادامه می‌دهند. چین با مجموع فروش ۱۹۲.۵ میلیارد دلاری در سال ۲۰۲۱ پیشتاز بازار است که نشان دهنده افزایش ۲۷.۱ درصدی سهم این کشور در بازار صنایع نیمه هادی در مقایسه با سال گذشته است.

    صنعت نیمه هادی

    جان نوفر، مدیر عامل انجمن صنعت نیمه هادی می گوید که صنعت نیمه هادی ممکن است رشد انفجاری خود را حفظ نکند، اما همچنان شاهد رشد ثابتی در سال ۲۰۲۲ خواهد داشت. در سال ۲۰۲۰ صنعت نیمه هادی تنها ۶.۸ نسبت به سال قبل از آن رشد داشت اما در سال ۲۰۲۱ فروش تراشه برای اولین بار از سال ۲۰۱۸، از مرز ۱ تریلیون گذشت.

    گفتنی است تولید کننده‌های بزرگ تراشه مانند TSMC، سامسونگ و اینتل مدعی شده اند که میلیارد‌ها دلار برای گسترش تولید تراشه از طریق امکانات جدید، در این صنعت سرمایه گذاری کرده اند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما