شنبه 16 خرداد 1405 - Sat 06 Jun 2026
  • بیانیه ایران درباره نقض مستمر آتش‌بس توسط آمریکا

  • قدردانی وزیر کشور از مواضع اصولی چین

  • بازداشت و بازجویی ۷ بازیکن تیم ملی فوتبال عراق در آمریکا

  • مذاکرات ایران و آمریکا در مراحل پایانی است

  • قائم مقام دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی منصوب شد

  • رویدادها و لحظه‌های ثبت‌شده در نقاط مختلف جهان / عکس

  • شکایت میلیون دلاری بیخ گوش استقلال

  • یک شایعه ترسناک درباره تیم ملی ایران!

  • تلاش یک تیم تروریستی برای ورود به خاک ایران

  • اراذل زمین‌خوار را در اقدسیه زمین‌گیر شدن/فیلم

  • ترور فرمانده ارتش لبنان در حمله اسرائیل

  • ایلان ماسک و ترامپ آشتی کردند /فیلم

  • تصادف شاخ به شاخ دو پراید؛ ۳ کشته و ۲ مصدوم

  • التهابی که هیچ ربطی به خط تولید نداشت

  • آمریکا قادر به جبران نفت از دست رفته در هرمز نیست

  • مصوبه جدید شورای رقابت برای فروش خودرو

  • بازگشت طلا به کانال ۱۷ میلیون تومان

  • ایران حتی یک بار به امارات حمله نکرده

  • رشد ۳۲ هزار واحدی بورس در نخستین روز هفته

  • پاسخ غریب‌آبادی به گزارش اخیر آژانس انرژی اتمی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 276941
    تاریخ انتشار: 02/دي/1400 - 22:37
    وزیر بهداشت:

    مردم از ما واکسن برکت می‌خواهند

    وزیر بهداشت، درمان و آموزش علوم پزشکی با اشاره به سرعت عمل محققان کشورمان در تامین تجهیزات و تولید واکسن کرونا اعلام کرد که بستر برای ساخت واکسن‌های جدید در کشور فراهم است و طبق بررسی های علمی، واکسن کوو برکت از کم عارضه ترین واکسن های کرونا در جهان است .

    مردم از ما واکسن برکت می‌خواهند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ،

    وزیر بهداشت، درمان و آموزش علوم پزشکی با اشاره به سرعت عمل محققان کشورمان در تامین تجهیزات و تولید واکسن کرونا اعلام کرد که بستر برای ساخت واکسن‌های جدید در کشور فراهم است و طبق بررسی های علمی، واکسن کوو برکت از کم عارضه ترین واکسن های کرونا در جهان است .
     
    بهرام عین اللهی روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از شهرک دارویی برکت و کارخانه تولید واکسن کرونا وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در شهرستان ساوجبلاغ به خبرنگاران گفت: امروز گروه دارویی برکت آخرین فناوری روز دنیا را در زمینه تولید دارو و واکسن در کشور از جمله شهرک دارویی برکت ساوجبلاغ فراهم کرده که اقدامی بی بدیل است.
     
    وی ادامه داد: جوانان دانشمند کشورمان امکاناتی در مجموعه برکت ایجاد کرده اند که موجب قوت قلب برای مردم است زیرا ما در شرایط تحریم و تهدید قرار داریم و تامین این امکانات موجب شده تا ما بتوانیم برای هر شرایطی خودکفا باشیم .
     
    وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی با یادآوری این نکته که اکنون ۹۷ درصد داروهای مورد نیاز کشور در داخل تامین می شود، گفت : سه درصد داروها مربوط به بیماری های خاص بوده و وارداتی است .
     
    عین اللهی افزود: تلاش ها بر این است تا توسعه تجهیزات از جمله کارهای زیربنایی برکت ، زمینه برای تامین ۱۰۰ درصدی داروها در داخل انجام شود.
     
    وی با کم نظیر توصیف کردن مجموعه امکات و مراکز تولید دارو شهرک دارویی برکت شهرستان ساوجبلاغ اظهار داشت : این مجموعه با جذب شرکت های جدید در تلاش برای تامین داروهای مورد نیاز کشور است.
     
    ۸۷ درصد جمعیت کشور حداقل یک دز واکسن دریافت کرده اند
     
    وزیر بهداشت و درمان با بیان اینکه تاکنون ۱۱۵ میلیون دز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است ، گفت : در این مدت ۸۷ درصد جمعیت هدف حداقل یک دز واکسن و ۷۶ درصد ۲ دز واکسن دریافت کرده اند ضمن آنکه نوبت سوم واکسیناسیون نیز در حال انجام است.
     
    عین اللهی اظهار داشت: امروزه این امکانات در کشور فراهم شده که هر سویه جدید کرونا در جهان شیوع پیدا کند ، زمینه برای ساخت واکسن آن در ایران داریم .
     
    وی با بیان اینکه عدم توزیع مساوی واکسن سبب شیوع سویه جدید کرونا «اومیکرون » در جهان شده است ، گفت : این ویروس از سرعت بالای انتشار برخوردار است .
     
    مردم پروتکل ها را جدی بگیرند
     
    وزیر بهداشت و درمان با تاکید بر انجام واکسیناسیون در کشور توسط مردم گفت : انتظار می رود مردم با رعایت پروتکل های بهداشتی مانند استفاده از ماسک ، رعایت فاصله اجتماعی و پرهیز از تجمعات مانع گسترش «اومیکرون » در کشور شوند.
     
    وی تاکید کرد که انجام دز سوم واکسن کرونا ۷۰ تا ۸۰ درصد از ابتلا به اومیکرون جلوگیری می کند.
     
    وزیربهداشت و درمان در سفر یک روزه خود به استان البرز از بخش های مختلف شهرک دارویی برکت ساوجبلاغ بازدید کرد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما