جمعه 24 مهر 1405 - Fri 16 Oct 2026
  • نوبت بندی ثبت نام افزایش اعتبار کالابرگ

  • از گم کردن مسیر عملیات تا شکار جنگنده بعثی

  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • خیابان‌های استانبول رودخانه شد! / فیلم

  • شهادت افسانه عقیلا مهرستان در پی حمله تروریستی

  • سخنگوی سپاه: به سلاح‌های پیشرفته‌تر دست یافته‌ایم

  • طلسم عجیب ستاره سابق پرسپولیس بالاخره شکست

  • کشتی کانتینر بر متخلف با ۲۵۰۰ کانتینر در جنوب تنگه هرمز غرق شد

  • حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به آرامکو و فرودگاه ریاض

  • شهادت مامور پلیس مهرستان در حملۀ تروریست‌ های مسلح+ عکس

  • پایش متغیرها و الزامات ثبات پایدار ارز

  • مرزبندی با خشونت | عادی سازی ترور ممنوع+ عکس

  • تهدید ایران همچنان خاورمیانه را درگیر خود کرده است — راه شکستن این چرخه اینجاست

  • امارات و سودای تجزیه ایران

  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • حمله بی‌امان شاخ‌چنگی مادر به کفتار / فیلم

  • جزئیات دیدار فرمانده کل سپاه و وزیر پیشنهادی دفاع

  • حمله به لنج صیادی در آب‌های سیریک + فیلم

  • سفر کوتاه کربلا به برنامه آخر هفته اضافه شد

  • شایعه اجرای شلاق کارکنان پتروپارس در هویزه کذب است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 274726
    تاریخ انتشار: 16/آذر/1400 - 23:19

    اردوغان: همه ملت‌های خلیج فارس، برادران واقعی ما هستند

    رئیس‌جمهور ترکیه در سخنانی اظهار داشت که همه مردم خلیج‌فارس صرف نظر از گرایشات مذهبی و عقایدشان، برادران واقعی ترکیه هستند.

     اردوغان: همه ملت‌های خلیج فارس، برادران واقعی ما هستند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا، «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه امروز در سخنانی در جریان بازدید از پایگاه نظامی مشترک ترکیه و قطر در دوحه گفت که دو کشور ترکیه و قطر از اهمیت زیادی برای صلح و امنیت کل منطقه خلیج فارس قائل هستند.

    وی با بیان اینکه «ما مطلقا خواستار  تنش، درگیری و خصومت در این منطقه نیستیم»، تصریح کرد: ما می‌خواهیم این منطقه که هم از نظر منابع زیرزمینی و هم از نظر تجاری از ظرفیت‌های بالایی برخوردار است، در همه زمینه‌ها توسعه یابد و روح همبستگی و برادری بر آن حاکم شود.

    اردوغان افزود: ما در تلاش هستیم تا همکاری خود را با کشورهای حاشیه خلیج فارس و بر اساس احترام و منافع متقابل توسعه دهیم. همه مردم خلیج فارس بدون توجه به گرایشات فرقه‌ای و مذهبی و عقاید دینی، برادران واقعی ترکیه هستند.

    رئیس جمهور ترکیه که هم اکنون در دوحه به سر می‌برد، گفت که آنکارا از قطر که به رشد ترکیه در سرمایه گذاری، اشتغال، تولید و صادرات کمک کرده است، حمایت می‌کند.

    رجب طیب اردوغان عنوان کرد که آنکارا هرگز همبستگی برادران قطری خود را با مردم ترکیه به ویژه در جریان کودتای خونین نافرجام 15 جولای فراموش نخواهد کرد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما