جمعه 19 تير 1405 - Fri 10 Jul 2026
  • واکنش انفعالی گروسی به تجاوز اخیر آمریکا

  • ایران اعتبار نظامی آمریکا را به چالش کشیده است

  • بازگشایی صحن آزادی، امکان زیارت محل خاکسپاری رهبر شهید فراهم شد

  • حمله به زیرساخت‌ها مقابله‌ به‌ مثل خواهد شد

  • تهران حملات تروریستی در جنوب غرب پاکستان را محکوم کرد

  • دیدار وزرای امور خارجه ایران و اندونزی در مشهد

  • مترو و اتوبوس تهران از شنبه باز هم رایگان است؟

  • هیچ شرایطی اجازه در امور تنگه هرمز به آمریکا داده نخواهد شد

  • عملیات موفق خنثی‌سازی بمب ۲۰۰۰ پوندی در کرج

  • پروازهای فرودگاه مشهد از سر گرفته شد

  • قدردانی محسن رضایی از حضور مردم عراق در تشییع رهبر شهید

  • قاب‌هایی از تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب در مشهد

  • هشدار برای والیبالیست‌های ایران با سقوط در رنکینگ جهانی

  • آمریکا و اسرائیل باعث اتحاد میان اهل سنت و شیعیان شدند!

  • ترامپ جنگ را از سر نمی‌گیرد

  • حمله آمریکا به اسکله پنج‌پله بندرعباس

  • نمودار درختی مرحله حذفی جام جهانی پس از صعود فرانسه

  • پرسپولیس با این مدیریت ضربه می‌خورد

  • ولایت فقیه یعنی بعد از ۴۷سال حکمرانی

  • حمله انتحاری به منزل یک رهبر سیاسی در پاکستان

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 261333
    تاریخ انتشار: 20/شهريور/1400 - 14:31

    بهتر است تیم های ایرانی در آسیا نتیجه نگیرند!

    کارشناس فوتبال ایران می‌گوید با شرایطی که سه نماینده ایران در آسیا با آن مواجه هستند ترجیح می‌دهد آنها در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان نتیجه نگیرند.

    بهتر است تیم های ایرانی در آسیا نتیجه نگیرند!

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل ازخبرورزشی، نیما نکیسا درباره رقابت پیش روی تیم‌های استقلال، پرسپولیس و تراکتور در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا به نکته هایی اشاره کرد که جالب است. بسیاری از اهالی فوتبال ایران می گویند فوتبال ما باید خصوصی شود که نکیسا در این باره نظرات متفاوتی دارد:

    *سه نماینده کشورمان در لیگ قهرمانان شرایط مدیریتی مناسبی ندارند و اتفاقات عجیب و غریبی برای آنها رخ داده است. امیدوارم در دوره وزارت آقای سجادی به این مسئله رسیدگی شود و وضعیت با ثباتی برای این سه تیم و دیگر تیم‌ها که سال آینده نماینده ایران در آسیا هستند به وجود بیاید.

    *در پرسپولیس با توجه استعفای سمیعی شرایط مدیریتی باثباتی وجود ندارد و در استقلال هم مددی مدتی بیمار بود. مورد عجیب‌تر تراکتور است که با اتفاقات عجیب و غریبی که در تبریز رخ داده، شرایط خاصی را تجربه می‌کند. با وضعیت فعلی تراکتور باید سؤال کنیم آیا لیگ ایران امکان سرمایه گذاری شخصی را ندارد؟

    ببینید در سال‌های قبل چه افرادی تیمداری و سرمایه‌گذاری کردند و الان یا عطایش را به لقایش بخشیده‌ و یا اینکه دچار مشکل شدند و از فوتبال فرار کردند. با این وجود عجیب است که اکنون درباره خصوصی‌سازی استقلال و پرسپولیس صحبت می‌شود.

     

    *به عنوان یک مدیر که در فدراسیون مشغول فعالیت هستم، آرزو می‌کنم استقلال، پرسپولیس و تراکتور نتیجه بگیرند ولی به عنوان یک فوتبالیست قدیمی واقعاً ترجیح می‌دهم نتیجه نگیریم و به ساختارسازی بپردازیم. به عنوان یک ایرانی از خدا می‌خواهم تیم‌های‌مان نتیجه بگیرند ولی به عنوان یک فوتبالیست دوست دارم ساختارسازی کنیم و بعد به صورت ممتد نتیجه بگیریم نه جرقه‌ای. جرقه‌ای نتیجه گرفتن برای ما ثبات ایجاد نمی‌کند.

    *تیم ملی نشان داد وقتی یک مربی حاشیه ندارد و فقط روی کارش تمرکز می‌کند می‌تواند در کنار بازیکنان نخبه نتیجه بگیرد. پیش از این برای تیم حاشیه‌سازی می‌شد و یکسری افراد را می‌آوردیم که باعث ایجاد چالش می‌شدند، تاحدی که به بحرین و عراق هم می‌باختیم. الان اما وقتی آرامش و آسایش در تیم ملی ایجاد می‌شود می‌توانیم سه گل به عراق بزنیم، آن هم در حالی که کسی فکر نمی‌کرد با این نتیجه بتوانیم عراق را شکست دهیم. وقتی آرامش به تیم تزریق شود تیم اینگونه نتیجه می‌گیرد. این آرامش از رئیس تا پایین‌ترین مقام فدراسیون و از رسانه‌ها تا داخل تیم ملی را در بر می‌گیرد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما