چهارشنبه 03 تير 1405 - Wed 24 Jun 2026
  • ادای احترام پوتین به آرامگاه سرباز گمنام / فیلم

  • تکذیب ادعای جنجالی شهباز شریف درباره مذاکرات

  • وضعیت تردد در تنگه هرمز به چه صورت است؟

  • حذف اولین تیم آسیایی از جام جهانی+ فیلم

  • وزیر ارتباطات: تلفن همراه و ثابت قطع نخواهد شد

  • سنت چندصدساله تولید عود در ویتنام / عکس

  • قیمت بیت کوین امروز سه‌شنبه ۲ تیر

  • مترو و بی آر تی در تهران تا چه زمانی رایگان است؟

  • ترفند شهید دهقان برای فرار از اعدام توسط ساواک

  • دومین شب مراسم عزاداری ماه محرم در جوار محل عروج قائد شهید/عکس

  • حاتمی‌کیا: تنگسیری‌ها دارد این خاک

  • وقتی حرف ترامپ پیش الجولانی هم خریدار ندارد+عکس

  • ایران چند درصد شانس صعود دارد؟

  • پزشکیان عازم اسلام‌آباد شد

  • مسیر پروازهای اربعین کوتاه‌تر شد

  • کم‌نظیر از یک پلنگ سیاه در کنار دو توله‌اش / عکس

  • سمور آبی یک تمساح را زنده زنده خورد / فیلم

  • بنزین ارزان و تورم ۳ رقمی در اقتصاد ایران

  • مداحی لالایی از حاج عبدالرضا هلالی

  • توافق با ایران، حل موقت بحران موجودیتی هژمونی آمریکا یا آمادگی برای تنشی بزرگتر در آینده؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 259993
    تاریخ انتشار: 10/شهريور/1400 - 15:21

    مسدود کردن چاه های غیر مجاز

    سرپرست امور منابع آب تهران گفت: طی یک روز کاری با انسداد ۱۸ حلقه چاه غیر مجاز از خروج بیش از ۳۳۳ هزارمتر مکعب آب در سفره های زیرزمینی این امور جلوگیری شد.

    مسدود کردن چاه های غیر مجاز

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایرنا ،اعلام روز چهارشنبه روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، راما حبیبی اظهار داشت: این اقدام در جهت اجرای طرح احیاء و تعادل بخشی آب های زیرزمینی و صیانت از منابع آبی صورت گرفت. 

    وی اضافه کرد: این چاه های غیرمجاز در محدوده عملکرد این امور در تهران و پردیس در مجموع با دبی ۱۷ لیتر بر ثانیه و عمق ۳۲۰ متر بودند که همگی پر و مسدود شدند.
     
    حبیبی با تاکید بر ارتباط خوب و همکاری تنگاتنگ با دستگاه قضایی برای برخورد با متخلفان و متجاوزان به منابع آب سطحی و زیرزمینی گفت: برداشت های بی رویه آب سبب افت سطح آب های زیرزمینی شده و کاهش سطح آب‌های زیرزمینی خطرات و عواقب جبران ناپذیری از جمله ایجاد فروچاله، فرونشست زمین، شور شدن آب، کاهش کیفیت آب را در پی دارد.
     
    سرپرست امور منابع آب تهران تاکید کرد: با توجه به اهمیت موضوع، این نهاد از هیچ کوششی در جهت صیانت از منابع آب دریغ نمی کند.
     
     وی خاطر نشان کرد: امور منابع آب تهران بزرگ بر اساس قانون با هرگونه تخلف در زمینه آب های سطحی و زیر زمینی با اهتمام جدی، برخورد می کند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما