جمعه 24 مهر 1405 - Fri 16 Oct 2026
  • نوبت بندی ثبت نام افزایش اعتبار کالابرگ

  • از گم کردن مسیر عملیات تا شکار جنگنده بعثی

  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • خیابان‌های استانبول رودخانه شد! / فیلم

  • شهادت افسانه عقیلا مهرستان در پی حمله تروریستی

  • سخنگوی سپاه: به سلاح‌های پیشرفته‌تر دست یافته‌ایم

  • طلسم عجیب ستاره سابق پرسپولیس بالاخره شکست

  • کشتی کانتینر بر متخلف با ۲۵۰۰ کانتینر در جنوب تنگه هرمز غرق شد

  • حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به آرامکو و فرودگاه ریاض

  • شهادت مامور پلیس مهرستان در حملۀ تروریست‌ های مسلح+ عکس

  • پایش متغیرها و الزامات ثبات پایدار ارز

  • مرزبندی با خشونت | عادی سازی ترور ممنوع+ عکس

  • تهدید ایران همچنان خاورمیانه را درگیر خود کرده است — راه شکستن این چرخه اینجاست

  • امارات و سودای تجزیه ایران

  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • حمله بی‌امان شاخ‌چنگی مادر به کفتار / فیلم

  • جزئیات دیدار فرمانده کل سپاه و وزیر پیشنهادی دفاع

  • حمله به لنج صیادی در آب‌های سیریک + فیلم

  • سفر کوتاه کربلا به برنامه آخر هفته اضافه شد

  • شایعه اجرای شلاق کارکنان پتروپارس در هویزه کذب است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 259195
    تاریخ انتشار: 04/شهريور/1400 - 19:56

    دکتر وحیدی در جمع خبرنگاران در محل وزارت کشور مطرح کرد رسیدگی به مطالبات مردم مهم ترین و اولویت دارترین برنامه وزارت کشور است

    وزیر کشور در بدو ورود به محل وزارت کشور گفت: توجه به مطالبات مردم مهم ترین برنامه و رویکرد وزارت کشور است و امید دارم در این عرصه با همراهی سایر دستگاهها بتوانیم اقدامات موثری انجام دهیم.

    دکتر وحیدی در جمع خبرنگاران در محل وزارت کشور مطرح کرد رسیدگی به مطالبات مردم مهم ترین و اولویت دارترین برنامه وزارت کشور است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    . دکتر احمد وحیدی با حضور در جمع خبرنگاران مستقر در وزارت کشور، گفت: خدا را شکر می‌کنم که این توفیق به من داده شد که بتوانم در این سنگر باشم امانت بزرگی است این امانت را طوری حفاظت کنیم که مورد رضایت خداوند باشد.

    دکتر وحیدی با بیان اینکه در چارچوب های قانونی و ارزشهای انقلابی  با تمام توان در خدمت مردم خواهیم بود؛ تصریح کرد: در این شرایط بسیار مهم و حساس کشور عزیز و سربلند مان باید بتوانیم مطالبات مردم را به نحو موثری انجام دهیم.

    وزیر کشور با تشریح این موضوع که طبیعتا امروز قبل از هر چیزی رسیدگی به مطالبات مردمی در صدر توجهات قرار دارد؛ خاطر نشان کرد: در رابطه با مشکلاتی که مردم دارند باید مسائل را دنبال کنیم طبیعتا یکی از مسائل هم کرونا است قرارگاه‌های عملیاتی کرونا در وزارت کشور را جزء موضوعات اولیه ما خواهد بود.

    وزیر کشور در بخش دیگری از صحبت هایش به دیگر دستورکارهای مهم پیش رو اشاره کرد و گفت: مسائل مرتبط با وزارت کشور از جمله استانداران، فرمانداران، شهرداران و بخشداران برای چگونگی کمک به معیشت مردم و رفع مشکلات شان  مورد توجه جدی قرار خواهد گرفت.

    دکتر وحیدی در خصوص تحولات افغانستان هم بیان داشت: با توجه به مواردی که همگی مستحضر هستند در افغانستان بعضی از مردم این کشور به مرزهای ما آمدند و با ترتیبی که انجام شد به خوبی ساماندهی شدند و همچنین  با هماهنگی‌هایی که با مسئولین دولتی در افغانستان شده بخشی از اینها برگشتند بخشی هم برخواهند گشت و هم اکنون مشکلی در مرزها وجود ندارد.

    وی اضافه کرد: طبیعتا افغانستان یک همسایه مهم ما است و با گفتگوهای گروه‌ها و جریان‌های مختلف در غیاب امریکایی‌ها ناآرامی در منطقه نداریم و در این بستر جمهوری اسلامی ایران مثل همیشه حامی ملت بزرگ افغانستان است.

     

     

     

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما