شنبه 21 تير 1404 - Sat 12 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • چشم‌انداز فروپاشی اسرائیل از نگاه کارشناس پیشین بانک جهانی +عکس

  • انسجام آری؛ تسلیم خیر؛ استحاله هم هرگز!

  • خورشید در میانه آن شب طلوع کرد

  • مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (ع) در حسینیه امام خمینی با حضور رهبر انقلاب + فیلم

  • تمجید خاص یک رئیس جمهور خارجی از رهبر انقلاب

  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • آغاز پاسخ نظامی ایران به تجاوز ارتش آمریکا + عکس و فیلم

  • تغییر استراتژی رسانه‌‌ای رژیم از ادعای پیروزی به مظلوم‌نمایی

  • تصاویر: موج دوازدهم حملات ایران به اسرائیل

  • سلام و صبح بخیر تل آویو در یک نگاه

  • سنگین ترین حمله امروز صبح به تل آویو صدای انفجارهای مهیب در فلسطین اشغالی +فیلم و عکس

  • رشید فرمانده بزرگ بدر و خیبربود

  • جنگ افروز بی حافظه/سخنان ضد ونقیص دونالد ترامپ در 24 ساعت گذشته

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 259100
    تاریخ انتشار: 04/شهريور/1400 - 10:43

    وضعیت آب و هوا 4شهریور

    یک کارشناس سازمان هواشناسی به بررسی وضعیت جوی چند روز آینده کشور پرداخت.

    وضعیت آب و هوا 4شهریور

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» امین حسین نقشینه  در خصوص آخرین وضعیت جوی چند روز آینده کشور گفت: امروز برای گیلان، مازندران و ارتفاعات شمالی استان‌های البرز و تهران به ویژه در ساعت‌های بعد از ظهر و اوایل شب رشد ابر و بارش پیش‌بینی می‌شود که گاهی ممکن است این بارش‌ها به صورت رگبار و رعدوبرق رخ دهد.

    وی ضمن اشاره به اینکه طی این مدت در ارتفاعات استان‌های گلستان، اردبیل و هرمزگان هم انتظار رشد ابر و بارش پراکنده باران را ار داریم، ادامه داد: فردا در استان‌های مازندران، گلستان و ارتفاعات البرز، تهران و سمنان بارش باران داریم.
     
    این کارشناس سازمان هواشناسی با بیان اینکه شنبه برای ارتفاعات البرز مرکزی رشد ابر و بارش پراکنده باران پیش‌بینی می‌شود، افزود: روز یکشنبه انتظار جوی پایدار و آسمانی صاف را در کشور داریم.
     
    نقشینه اظهار کرد: تا آخر هفته  فعالیت باد‌های ۱۲۰ روزه در شرق و جنوب شرق کشور سبب ایجاد وزش باد‌های شدید و بسیار شدید می‌شود که همراه با گردوخاک است و به ویژه در شرق خراسان جنوبی و زابل در برخی ساعات طوفان شن و خیزش گردوخاک رخ می‌دهد.
     
     
    وی با بیان دمای هوا در نیمه غربی کشور به طور نسبی افزایش پیدا می‌کند، عنوان کرد: استقرار هوای گرم در خوزستان و جنوب ایلام سبب رسیدن دمای این مناطق به ۴۹ درجه و بالاتر می‌شود.
     
    این کارشناس سازمان هواشناسی با اشاره به اینکه از بعد از ظهر امروز و فردا دریای خزر مواج و متلاطم می‌شود، افزود: از بعد از ظهر فردا و روز جمعه هم همین شرایط برای بخش‌های مرکزی و شمالی خلیج‌فارس پیش‌بینی می‌شود.
     
    وی در خصوص آخرین وضعیت آب‌وهوایی تهران توضیح داد: طی ۵ روز آینده برای تهران آسمانی صاف پیش‌بینی می‌شود و امشب و فردا شب بر روی ارتفاعات این ستان به ویژه ارتفاعات شرقی احتمال بارش پراکنده وجود دارد و بیشینه دمای امروز و فردای پایتخت ۳۷ است و روز جمعه به ۳۶ درجه می‌رسد و کمینه دمای هم برای شمیرانات ۲۳ و برای مهرآباد ۲۵ درجه پیش‌بینی شده است.
     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما