یکشنبه 08 شهريور 1405 - Sun 30 Aug 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 257490
تاریخ انتشار: 23/مرداد/1400 - 23:26

۲۲ کشته در حمله افراد مسلح به کاروان حجاج در نیجریه

منابع خبری روز شنبه گزارش دادند، افراد مسلح با حمله به کاروان حامل حجاج در مرکز نیجریه ۲۲ نفر را کشتند.

 ۲۲ کشته در حمله افراد مسلح به کاروان حجاج در نیجریه

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایرنا، سخنگوی پلیس نیجریه اعلام کرد، افراد مسلح به کاروانی متشکل از پنج اتوبوس حامل حجاج مسلمان در ایالت پلاتو واقع در مرکز نیجریه حمله کردند.

بر اساس این گزارش، در این حمله که به گفته سخنگوی پلیس نیجریه احتمالا توسط شبه نظامیان مسیحی انجام شده، ۲۲ نفر کشته و ۱۴ نفر نیز زخمی شدند.

افراد مسلح در سال‌های اخیر حملات خود را به جوامع محلی منطقه افزایش داده و هزاران نفر را مجبور به فرار از خانه‌های خود و مهاجرت به نیجر کرده‌اند. مهاجمان به دلیل آدم ربایی دسته جمعی در مدارس شناخته شده‌اند.

نیجریه بیش از ۱۲ سال است با گروه‌های تروریستی چون بکو حرام، داعش و شبه نظامیان محلی درحال جنگ است، جنگی که نشانی از پایان یافتن آن مشاهده نمی‌شود.

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما