چهارشنبه 31 تير 1405 - Wed 22 Jul 2026
  • ؛ تقدیر از بهمن فرمان آرا / عکس

  • لحظه به صدا درآمدن آژیر خطر در کویت / فیلم

  • رکوردشکنی تازه طلای جهانی بازارها را شوکه کرد

  • آمریکا سیلی سخت خورد بار دیگر به نیرنگ مذاکره پناه برد

  • قیمت گوشی سامسونگ و آیفون سه‌شنبه ۳۰ تیر

  • آیا قهوه برای قلب مفید است؟

  • نزاع دسته‌جمعی در محله نیروی هوایی

  • قیمت سکه امروز سه شنبه 30 تیر

  • دیدار وزیر کشور با نخست‌وزیر پاکستان در اسلام‌آباد

  • بازیکن ستاره آلومینیوم اراک به باشگاه استقلال پیوست

  • همه هستی بدهم، هستی من نیز وطن

  • جنگی که به حساسیت‌های غرب‌آسیا دامن زد+عکس

  • تابوت‌های آماده!/ هلاک رسیدن سربازان آمریکایی

  • وقتی سلبریتی‌ها کارشناس جنگ می‌شوند+عکس

  • دستگیری مهره تبلیغاتی رژیم صهیونیستی در تهران

  • دوقطبی‌های کاذبی که فردوسی‌پور در مدت محدود ایجاد کرد + عکس

  • اشک‌های فردوسی‌پور پس از تعریف و تمجید حاج‌رضایی/ فیلم

  • خبر فوری / افزایش حقوق بازنشستگان انجام شد ؟

  • جنایت دشمن علیه کارکنان نیروی دریایی ارتش

  • آخرین وضعیت صدور گواهینامه موتورسیکلت برای زنان

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 252545
    تاریخ انتشار: 20/تير/1400 - 10:06

    ۷۰ درصد دستمزد کارگران صرف اجاره بها می‌شود

    فعال کارگری با اشاره به اینکه پرداخت وام‌های ودیعه مسکن و تسهیلات ارزان باید به کارگران پرداخت شود گفت: پرداخت وام ودیعه مسکن به کارگران باید با نرخ پایین باشد؛ چرا که قدرت پرداخت اقساط کارگران با سایر اقشار جامعه متفاوت است.

     ۷۰ درصد دستمزد کارگران صرف اجاره بها می‌شود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

     

    حاج اسماعیلی بیان کرد: پرداخت وام ودیعه مسکن باید به صورت اختصاصی برای کارگران باشد. چون شرایط پرداخت اقساط کارگران با سایر اقشار جامعه متفاوت است.

    کارشناس بازار کار گفت: دولت بایدبرنامه‌ای داشته باشد تا با حمایت از تولید داخلی، مشکل بنگاه‌ها را حل کند. با توجه به شعار سال، باید هر مشکلی در مسیر تولید وجود دارد، رفع شود، اگر این همت وجود داشته باشد، حتی اگر مشکلی در مسیر تولید وجود داشته باشد، می‌توانند حل شود.

    حاج اسماعیلی بیان کرد:از سوی دیگر یکی از مشکلات کارگران بحث معیشت است. هر ساله علی رغم اینکه دستمزد افزایش می‌یابد,، ولی چون تورم در اقتصاد بسیار بالا است. قدرت خرید کارگران نه تنها افزایش نمی‌یابد، بلکه کاهش پیدا می‌کند؛ بنابراین دولت باید برنامه پشتیبانی را برای کارگران در نظر بگیرد.

    وی ادامه داد: هر سال تاکید می‌کنیم که برای کمک به معیشت خانوار‌های کارگری، پرداخت وام‌های ودیعه مسکن و تسهیلات ارزان به کارگران در دستور کار قرار گیرد، ولی متأسفانه به دلیل عدم رایزنی قوی در شورای عالی کار این اتفاق نمی‌افتد. دولت می‌تواند بانک مسکن یا چند بانک دیگر را به عنوان بانک عامل در پرداخت وام ودیعه مسکن در نظر بگیرد و به کارگران مستأجر و فاقد مسکن تسهیلات اجاره مسکن با نرخ پایین پرداخت کند.

    وی با بیان اینکه حدود ۷۰ درصد دستمزد کارگران صرف اجاره مسکن می‌شود گفت:باید فکری برای مسکن کارگران صورت گیرد. کالا‌های اساسی باید با یارانه دولتی در اختیار کارگران قرار گیرد تا بخشی از مشکلات آن‌ها برطرف شود. با توجه به اینکه ارز ترجیحی را برداشته ایم ممکن است کالا‌ها با قیمت آزاد محاسبه شود، ولی دولت باید جلوی افزایش بی رویه قیمت‌ها را بگیرد تا کالا‌ها را با ارز ترجیحی در اختیار کارگران قرار دهد. همچنین در بخش بهداشت و درمان بایدبه کارگران کمک کنیم. دولت برای کمک به کارگران باید برنامه‌های پشتیبانی داشته باشد.

    این فعال بازار کار با بیان اینکه از دیگر مشکلات کارگران هزینه‌های درمان است گفت: متأسفانه دفترچه‌های تأمین اجتماعی کارآیی لازم را برای کارگران ندارد. دسترسی کارگران باید برای درمان زیرسایه تأمین اجتماعی آسان شود. تأمین اجتماعی باید در تفاهم با دولت، امکانات وزارت بهداشت را برای کارگران در نظر بگیرد، تا دسترسی درمان با هزینه‌های پایین برای کارگران مهیا شود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما