جمعه 22 خرداد 1405 - Fri 12 Jun 2026
  • دشمن دست از پا خطا کند سیلی محکمی می‌خورد

  • مجلس ترحیم آیت‌الله فیاض از طرف رهبر انقلاب در قم

  • چرا دارایی‌های ماسک در منطقه، هدف نظامی برای ایران است؟

  • الگوی ترامپ و روایت واقعیت از پس یک جنگ روانی

  • نجات ۳۹ مهاجر از یک تریلی آتش گرفته در تگزاس / فیلم

  • نفوذ حنظله به سامانه‌های پهپادی FBI

  • واکنش حزب الله به توافق احتمالی ایران و آمریکا

  • بومی‌سازی کلیشه‌های غربی؛ از دوگانه‌های ساده‌انگارانه تا تقلیل تاریخ + عکس

  • شروع سوخت‌گیری با کارت بانکی از ماه آینده

  • عارف: روند رشد قدرت ایران متوقف‌شدنی نیست

  • نصیحت جالب جولانی به سران بیروت

  • صدور حکم ۳۰ سال حبس برای یک رئیس جمهور

  • جزئیات جدید از پیش‌نویس تفاهم‌نامه ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا

  • افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد اعمال می‌شود؟

  • ساعت ترامپ روی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ خوابیده

  • اصفهان؛ شهر مردانی که تاریخ تشیع را روایت کردند + عکس

  • آتش‌زدن پرچم اسرائیل در افتتاحیه جام جهانی / فیلم

  • اروپای سرگردان در بحران مشروعیت؛ افول یک بازیگر غربی

  • تمامیت و امنیت ملی ایران موضوع معامله تبلیغاتی نیست

  • مکزیکی‌ها برنده دیدار افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۶

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 251459
    تاریخ انتشار: 15/تير/1400 - 15:02

    ارتش تا پایان مشکلات کنار مردم سیستان و بلوچستان می‌ماند

    فرمانده نیروی زمینی ارتش با تاکید بر اینکه تا پایان مشکلات مردم سیستان و بلوچستان در کنارشان خواهیم بود، گفت: ارتش سه بیمارستان سیار در شهرهای زاهدان، خاش و زابل برپا می‌کند.

     ارتش تا پایان مشکلات کنار مردم سیستان و بلوچستان می‌ماند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»امیر کیومرث  حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش ، صبح امروز با حضور در استان سیستان و بلوچستان  در خصوص اجرای ماموریت نزاجا در این استان، گفت: امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش، در راستای مبارزه با بحران ایجاد شده در استان سیستان و بلوچستان به بنده مأموریت دادند که ان‌شاءالله تا پایان کرونا و رفع بحران آب در کنار شما عزیزان باشیم.

    وی با بیان اینکه نیروی زمینی ارتش، همواره تداعی‌گر شعار ارتش فدای ملت بوده است، افزود: امروز خدمت مردم عزیز سیستان و بلوچستان رسیده‌ایم تا عاشقانه به این عزیزان و مرزداران ولایت و کشور کمک کنیم، تا ان‌شاءالله بحران کرونا را پشت سر بگذارند و به شرایط مطلوب بازگردند

    فرمانده نیروی زمینی ارتش اضافه کرد: برابر تدابیر فرمانده معظم کل قوا و ابلاغ ستاد کل نیروهای مسلح و فرمانده کل ارتش، حفظ و حراست از مرز افغانستان و ایران به نیروی زمینی ارتش واگذار شده و ما هم اکنون با چند تیپ در مرز مستقر شدیم و به امیر سرتیپ دوم غلامعلیان فرمانده قرارگاه عملیاتی جنوب شرق نزاجا ماموریت داده‌ایم تا با به کارگیری لشکر ۸۸ زاهدان و تیپ‌هایی که از سایر یگان‌ها مستقر خواهند شد، امنیت مرز مشترک ایران و افغانستان را تامین کند.


    امیر حیدری گفت: ما هم برای تامین امنیت با رویکرد محرومیت‌زدایی و تسریع در امدادرسانی به این استان آمده‌ایم و در کوتاه‌ترین زمان بعد از ابلاغ در مرز مستقر شدیم و ان‌شاءالله تا پایان بحران در خدمت مردم فهیم سیستان و بلوچستان خواهیم بود.

    وی با اشاره به اینکه نیروی زمینی ارتش همواره در مشکلات و بلایای طبیعی در کنار مردم بوده است، خاطرنشان کرد: ارتش تجربه خوبی در کمک به مردم در بلایای طبیعی همچون زلزله و سیل دارد و اکنون هم با به وجود آمدن بحران کرونا و موضوع آب در سیستان و بلوچستان، تا برطرف شدن مشکلات در کنار مردم عزیز این استان خواهیم بود.

    فرمانده نیروی زمینی ارتش، افزود: نیروی زمینی ارتش از زمان شروع شیوع کرونا، ۲۸ بیمارستان و ۱۲ هزار کادر درمان خود را در خدمت مردم قرار داد و در مسیر خدمت، عاشقانه شهدایی را تقدیم انقلاب و کشور کرد.

    امیر حیدری تصریح کرد: فعالیت‌های نیروی زمینی ارتش در مقابله با بحران کرونا رضایتمندی فرماندهی معظم کل قوا را به همراه داشت و به پاس تلاش‌های کاردرمانی این نیرو، امیر سرتیپ دوم بهزاد موذنی رئیس اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش مفتخر به دریافت نشان یک شفا از سوی معظم‌له شد که این نشان ثمره تلاش تمام کارکنان و کادر درمان نزاجا است.

    وی همچنین در دیدار با رئیس ستاد بحران استان سیستان و بلوچستان، گفت: نیروی زمینی ارتش سه بیمارستان تنفسی سیار ۱۰۰ تختخوابی در شهرستان‌های زاهدان، خاش و زابل احداث خواهد کرد و در حوزه بیماریابی و نیز ایجاد پست‌های آبی و واکسیناسیون چندین مکان را آماده می‌کند.


    فرمانده نیروی زمینی ارتش در ادامه از بیمارستان امام علی (ع) شهر زاهدان بازدید کرد و با حضور در بیمارستان پیامبر اعظم نیروی زمینی ارتش با کادر درمان دیدار و از خدمات آن‌ها در خدمت رسانی به بیماران کرونایی تجلیل کرد.

    بنابراین گزارش، از امروز تعداد ۲۰۰ نفر کادر درمانی نزاجا به شبکه بهداشت و درمان استان تا پایان کرونا مامور خواهند شد و نیروی زمینی ارتش به ۲۰۰۰ روستای مرزی توسط تانکرها آبرسانی می‌کند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما