جمعه 24 مهر 1405 - Fri 16 Oct 2026
  • نوبت بندی ثبت نام افزایش اعتبار کالابرگ

  • از گم کردن مسیر عملیات تا شکار جنگنده بعثی

  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • خیابان‌های استانبول رودخانه شد! / فیلم

  • شهادت افسانه عقیلا مهرستان در پی حمله تروریستی

  • سخنگوی سپاه: به سلاح‌های پیشرفته‌تر دست یافته‌ایم

  • طلسم عجیب ستاره سابق پرسپولیس بالاخره شکست

  • کشتی کانتینر بر متخلف با ۲۵۰۰ کانتینر در جنوب تنگه هرمز غرق شد

  • حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به آرامکو و فرودگاه ریاض

  • شهادت مامور پلیس مهرستان در حملۀ تروریست‌ های مسلح+ عکس

  • پایش متغیرها و الزامات ثبات پایدار ارز

  • مرزبندی با خشونت | عادی سازی ترور ممنوع+ عکس

  • تهدید ایران همچنان خاورمیانه را درگیر خود کرده است — راه شکستن این چرخه اینجاست

  • امارات و سودای تجزیه ایران

  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • حمله بی‌امان شاخ‌چنگی مادر به کفتار / فیلم

  • جزئیات دیدار فرمانده کل سپاه و وزیر پیشنهادی دفاع

  • حمله به لنج صیادی در آب‌های سیریک + فیلم

  • سفر کوتاه کربلا به برنامه آخر هفته اضافه شد

  • شایعه اجرای شلاق کارکنان پتروپارس در هویزه کذب است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 251014
    تاریخ انتشار: 14/تير/1400 - 11:15

    بازارهای نفت خام در انتظار تصمیم اوپک پلاس

    قیمت نفت خام در معاملات امروز، دوشنبه، در حالی نزدیک به قیمت روز جمعه باقی ماند که سرمایه‌گذاران منتظر تصمیم اوپک پلاس در مورد سیاست تولید این گروه در آینده هستند.

     بازارهای نفت خام در انتظار تصمیم اوپک پلاس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از مهر از سی‌ان‌بی‌سی، قیمت نفت خام در معاملات امروز، دوشنبه، در حالی نزدیک به قیمت روز جمعه باقی ماند که سرمایه‌گذاران منتظر تصمیم اوپک پلاس در مورد سیاست تولید این گروه در آینده هستند.

    گزارشات حاکی از آن است که امارات متحده عربی در اجلاس روز پنجشنبه و سپس جمعه اوپک پلاس به عربستان سعودی و روسیه فشار آورده است تا توافقی بهتر برای افزایش تولید خود به دست آورد و این باعث شده تا اوپک پلاس نتواند در پایان این دو روز به نتیجه واحدی برسد و حالا سرمایه‌گذاران منتظر اجلاس امروز سران این گروه هستند تا سرنخ‌هایی در مورد سیاست تولید نفت آنها در نیمه دوم سال به دست آورند.
    قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام برنت، بنچ‌مارک بین‌المللی قیمت نفت، تا ساعت ۷:۲۱ به وقت تهران با ۰.۰۷ درصد افت نسبت به روز جمعه به ۷۶.۱۴ دلار رسید.


    قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام نیمه‌سنگین تگزاس غرب آمریکا هم تا این لحظه ۰.۰۵ درصد پایین آمده و به ۷۵.۱۳ دلار رسیده است.

    کارشناسان معتقدند عدم توافق اعضای اوپک پلاس در اجلاس امشب می‌تواند باعث ایجاد نوسانات شدیدی در قیمت نفت خام شود.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما