پنجشنبه 01 مرداد 1405 - Thu 23 Jul 2026
  • هشدار ستاد اربعین درباره پول همراه زائران

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • حمله سنگین سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن/فیلم

  • افزایش حملات متقابل ایران و آمریکا و نگرانی از گسترش جنگ/مذاکرات پشت‌پرده با ایران در جریان است /توانمندی موشکی ایران همچنان پابرجاست+عکس

  • ادعای دوباره آمریکا علیه تنگه هرمز و ایران

  • سفر اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس به استان‌های جنوبی

  • دوراهی ستاره آبی پوش بین استقلال و پرسپولیس

  • تصویر ماهواره‌ای از انهدام رادار هشدار اولیه آمریکا در کویت

  • فیلم / کارگاه بمب‌سازی عامل فعال کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴

  • توطئه تل‌آویو علیه باب المندب با دو مزدور منطقه‌ای

  • فیلیمو سم‌های اینستاگرامی را به رسمیت شناخت

  • صندوق بازنشستگی دیگر جوابگوی بازنشستگان نیست

  • به اندازه سر سوزن به دشمن اعتماد نداریم + فیلم

  • راز و رمزهای بزرگ‌ترین مرکز آموزش جنگ زمینی سنتکام

  • پایگاه‌های الازرق و شیخ عیسی زیر رگبار حملات پهپادی ارتش + فیلم

  • با تمام توان در مقابل آمریکا خواهیم ایستاد

  • شنیده شدن صدای انفجار در اردن

  • سند جنایت دشمن آمریکایی صهیونی در ایران/عکس

  • حمله ایران به بندر عقبه اردن!

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 248339
    تاریخ انتشار: 31/خرداد/1400 - 16:31

    ارزش روز سهام عدالت و دارایکم در ۳۱خرداد

    در سومین روز هفته، اکثر نمادهای حاضر در سبد سهام عدالت مثبت معامله شدند و ارزش این سبد سهام ۰.۰۱ درصد نسبت به شنبه افزایش پیدا کرد.

    ارزش روز سهام عدالت و دارایکم در ۳۱خرداد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل ازتبض بورس؛بورس امروز در مسیر نزولی شروع به کار کرد و در ساعات ابتدایی بازار شاهد کاهش شاخص کل بودیم. طوری که بعد گذشت ۳۰ دقیقه شاخص کل حدود دو هزار و ۷۰۰ واحد کاهش پیدا کرد. شاخص کل بورس تهران با وجود روند نزولی که در آغاز معاملات تجربه کرد، در ادامه مسیر خود را تغییر داد و تا پایان ساعت کاری بورس چهار هزار و ۸۳۳ واحد رشد کرد و روی رقم یک میلیون و ۱۶۸ هزار و ۵۸۹ واحد ایستاد. امروز شاخص کل ۰.۴۲ درصد افزایش داشت، ولی شاخص هم‌وزن به رشد ۳ درصدی بسنده کرد. امروز نمادهای «شستا»، «وتجارت» و «رمپنا» از نمادهای مثبت و موثر در شاخص کل بودند. بیشترین تراکنش هم امروز برای «ولکار»، «شستا» و «غکورش» ثبت شد.

    ارزش سهام عدالت چقدر شد؟

    در پایان معاملات امروز بازار سهام، ارزش سهام عدالت به ۷ میلیون و ۳۸۲ هزار و ۲۷۶ تومان رسید که نسبت به روز معاملاتی گذشته ۰.۰۱ درصد معادل ۸۵ هزار و ۶۵۰ تومان افزایش داشت.

    با احتساب این موضوع، ارزش ۶۰ درصد قابل فروش سبد ۵۳۲ هزار تومانی سهام عدالت به ۴ میلیون و ۴۲۹ هزار و ۳۶۵ تومان رسیده است.

    ارزش روز سهام عدالت و دارایکم در ۳۱خرداد +جدول

    ارزش دارایکم چقدر شد؟

    قیمت پایانی هر واحد از دارایکم با کاهش ۰.۰۲ درصدی نسبت به روز معاملاتی گذشته ۱۲ هزار و ۴۸۰ تومان معامله شد تا ارزش ۲۰۰ واحد از اولین ETF دولتی به ۲ میلیون و ۴۹۶ هزار تومان کاهش پیدا کند. البته در معاملات روز جاری آخرین قیمت معامله شده برای هر واحد از دارایکم با افزایش ۰.۱۴ درصدی نسبت به روز معاملاتی قبل ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان معامله شد.

    ارزش روز سهام عدالت و دارایکم در ۳۱خرداد +جدول

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما