چهارشنبه 27 خرداد 1405 - Wed 17 Jun 2026
  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۷ خرداد

  • پایان همکاری مهدی رحمتی با خیبر

  • یادداشت تفاهم‌ ایران و آمریکا؛ انتقادات از ترامپ آغاز شد

  • هشدار اینترپل درباره سونامی جرایم سایبری در آسیا

  • اسموتریچ: از لبنان عقب‌نشینی نخواهیم کرد

  • ۱۳۳ هواپیما از زیر موشک‌ها نجات پیدا کردند

  • ۱۰ عادت مهم برای سلامت مغز را بشناسید

  • در حال حاضر مثلث برمودا در تنگه هرمز است

  • فوت ۲ برادر ملکانی در استخر کشاورزی

  • سلطنت‌طلبان و شادی از گل خوردن تیم ملی!/ فیلم

  • اولین شکست آسیایی‌ها در جام جهانی

  • اعتراض رسمی کاپیتان ایران: خسته شدیم

  • افزایش توان موشکی ایران پس از جنگ؛ غیرقابل رهگیری + عکس

  • اگر دشمن عهدشکنی کند، مقابله‌به‌مثل خواهیم کرد

  • منتخب عکس‌های روز جهان / عکس

  • سرلشکر رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود

  • شب اول محرم ۱۴۰۵ با نوای حاج محمود کریمی

  • قالیباف و ونس در روز امضای تفاهم حضور دارند

  • در روز امضای تفاهم دور جدید مذاکرات با آمریکا آغاز می‌شود +فیلم

  • اسرائیل در شرط بندی بر روی ترامپ بازنده شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 246083
    تاریخ انتشار: 20/خرداد/1400 - 20:25

    تازه ترین حراج اوراق مالی دولتی مشتری نداشت

    نتیجه سومین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی مورخ ۱۹ خردادماه ۱۴۰۰ اعلام شد؛ حراج بعدی ۲۵ خردادماه امسال برگزار می‌شود.

     تازه ترین حراج اوراق مالی دولتی مشتری نداشت

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» بانک مرکزی در اطلاعیه‌ای عنوان کرد: ضمن اعلام نتیجه سومین مرحله از حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۰ (مورخ ۱۹ خرداد ماه)، به اطلاع می‌رساند حراج جدید اوراق یاد شده در تاریخ ۲۵ خرداد ماه سال جاری برگزار خواهد شد.

    نتیجه حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در ۱۹ خردادماه ۱۴۰۰

    پیرو اطلاعیه روز چهارشنبه ۱۱ خردادماه ۱۴۰۰ در خصوص برگزاری حراج اوراق مالی اسلامی دولتی به اطلاع می‌رساند، طی برگزاری سومین مرحله از این حراج، سفارشی از طریق سامانه بازار بین‌بانکی ریالی از سوی بانک‌ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی دریافت و ثبت نشد. همچنین در هفته منتهی به ۱۹ خردادماه سال ۱۴۰۰، اوراق مالی اسلامی دولتی در بازار بورس فروخته نشد.

    برگزاری حراج بعدی اوراق مالی اسلامی دولتی؛ ۲۵ خرداد ۱۴۰۰

    کارگزاری بانک مرکزی در راستای عرضه تدریجی اوراق در تواترهای هفتگی، مرحله چهارم حراج اوراق مالی اسلامی دولتی جهت فروش به بانک‌ها، مؤسسات اعتباری غیربانکی، شرکت‌های بیمه و نهادهای مالی موضوع بند ۲۱ ماده ۱ قانون بازار اوراق بهادار نظیر صندوق‌های سرمایه‌گذاری و شرکت‌های تأمین سرمایه را در روز سه‌شنبه ۲۵ خردادماه ۱۴۰۰ اجرا می‌کند. اوراق عرضه شده در این حراج، مرابحه عام، کوپن‌دار و با تواتر پرداخت سود شش‌ماهه (پرداخت کوپن دو بار در سال) و به شرح جدول زیر است:

    تازه ترین حراج اوراق مالی دولتی مشتری نداشت

    بانک‌ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی متقاضی شرکت در این حراج می‌توانند نسبت به ارسال سفارش‌های خود تا ساعت ۱۲:۰۰ روز یکشنبه ۲۳ خردادماه ۱۴۰۰ تنها از طریق سامانه بازار بین بانکی اقدام کنند.

    شرکت‌های بیمه و نهادهای مالی موضوع بند ۲۱ ماده ۱ قانون بازار اوراق بهادار نظیر صندوق‌های سرمایه‌گذاری و شرکت‌های تأمین سرمایه متقاضی شرکت در این حراج نیز می‌توانند سفارش‌های خود را تا ساعت ۱۲:۰۰ روز یکشنبه ۲۳ خردادماه ۱۴۰۰ از طریق سامانه مظنه‌یابی شرکت مدیریت فناوری بورس تهران ثبت کنند. معاملات مربوط به این حراج در روز سه‌شنبه ۲۵ خرداد ماه ۱۴۰۰ انجام خواهد شد.

    تمام نهادهای مالی متقاضی شرکت در این حراج می‌توانند سفارش‌های خود را در هر نماد به طور جداگانه ارسال کنند.

    شایان ذکر است حداقل حجم سفارش در هر یک از نمادهای مزبور ۵۰۰ هزار ورقه است. همچنین به نهادهای مالی شرکت‌کننده در این حراج توصیه می‌شود تنوع‌بخشی به سبد دارایی‌های مالی را در سفارش‌گذاری خود مدنظر قرار دهند.

    ذکر این نکته ضروری است که وزارت امور اقتصادی و دارایی الزامی به پذیرش کلیه پیشنهادات دریافت‌شده یا فروش کلیه اوراق عرضه‌شده در حراج را ندارد. بانک مرکزی سفارشات دریافت‌شده را به منظور تصمیم‌گیری به وزارت امور اقتصادی و دارایی ارسال و وزارتخانه مزبور نسبت به تعیین سفارش‌های برنده اقدام می‌کند. در نهایت، عرضه اوراق به تمامی برندگان انجام می‌شود.

    بانک مرکزی بر اساس جز و ۴ بند «ک» تبصره ۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ مجاز به خرید و فروش اوراق مالی اسلامی دولت در بازار ثانویه اوراق است. کارگزاری این بانک ضمن تأمین زیرساخت معاملات و برگزاری حراج، تعهدی نسبت به حجم و قیمت اوراق مالی اسلامی دولتی فروش‌رفته نداشته و اوراق مزبور را در بازار اولیه به منظور تأمین مالی دولت خریداری نخواهد کرد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما