سه شنبه 28 مهر 1405 - Tue 20 Oct 2026
  • لاوروف امروز در تهران + فیلم

  • تدریج جواب داد؛ واردات بنزین متوقف شد

  • مهرداد اخلاقی با حکم رئیس جمهور رسما وزیر دفاع شد

  • بن‌گویر خطاب به یهودیان فرانسه: به خانه‌تان بازگردید

  • خاطره‌ای از شهید نیل فروشان

  • محله‌ای در ترکیه زیر آب رفت / فیلم

  • از دره درخشان تا قبرستان آمریکایی‌ها در ارومیه / عکس

  • پیام تبریک سرلشکر وحیدی در پی قهرمانی جهان

  • ماجرای شهید مظلوم با لباس‌های‌ عجیب

  • ما برای تصمیم‌های احمقانه آمریکا و اسرائیل لحظه‌شماری می‌کنیم

  • ماجرای حمله منافقین به نهادهای حاکمیتی چه بود؟+ فیلم

  • قیمت تخم‌مرغ امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد زیر ۲۳ سال

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه 27 مهر ۱۴۰۵

  • انتشار فیلم و عکس از حملات یمن مجازات دارد

  • فوری /احتمال پیک آنفلوآنزا در آبان‌ماه

  • فرار اینشتین، مرگ ادیسون و فتح زهره / عکس

  • کیفیت دوران پیری زنان با قهوه

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • هشدار درباره افزایش ابتلا به HPV

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 245659
    تاریخ انتشار: 19/خرداد/1400 - 10:50

    دز سوم واکسن کرونا باید در پاییز تزریق شود

    رئیس کمیته اپیدمیولوژی کووید ١٩ اعلام کرد که دز سوم واکسن کرونا باید در پاییز تزریق شود.

     دز سوم واکسن کرونا باید در پاییز تزریق شود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» حمید سوری رئیس کمیته اپیدمیولوژی کووید ١٩ در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بر اساس مطالعه جدیدی که در لنست Lancet منتشر شد، واکسن فایزر کووید ١٩ سطح پادتن‌های کمتری علیه نوع دلتا یا واریانت هندی تولید می‌کند که به عنوان B.۱.۶۱۷.۲ شناخته می‌شود و در هند کشف شده است.

    او ادامه داد: به نظر می‌رسد سطح آنتی بادی در افراد مسن کمتر است و با گذشت زمان کاهش می‌یابد که این کاهش می‌تواند به این معنی باشد که برخی از افراد واکسینه شده در پاییز امسال به یک واکسن بوستر Booster احتیاج دارند؛ بنابراین لازم است تا دز سوم واکسن کرونا در پاییز تزریق شود.

    رئیس کمیته اپیدمیلوژی کووید ١٩ بیان کرد: از طرفی بنابر گزارش هفتگی کووید ١٩ در جهان طی هفته گذشته، تعداد موارد و مرگ و میر گزارش شده همچنان کاهش یافته و بیش از ۴.۱ میلیون مورد جدید و ۸۴۰۰۰ مرگ جدید گزارش شده است.


    سوری اظهار کرد: منطقه اروپا بیشترین کاهش در موارد جدید و مرگ و میر را در این هفته گزارش کرده و به دنبال آن منطقه جنوب شرقی آسیا است. مناطق قاره آمریکا، مدیترانه شرقی، آفریقا و اقیانوس آرام غربی تعداد موارد مشابه هفته قبل را گزارش کرده است.

    رئیس کمیته اپیدمیلوژی کووید ١٩ ادامه داد: در منطقه مدیترانه شرقی تا کنون در ۱۰ کشور به طور رسمی گزارش موارد واریانت آفریقایی که اولین بار در آفریقای جنوبی شناسایی شده گزارش شده است که این کشور‌ها بحرین، جمهوری اسلامی ایران، اردن، لیبی، سرزمین‌های اشغالی فلسطین، پاکستان، قطر، عربستان سعودی، تونس و امارات متحده عربی هستند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما