چهارشنبه 11 شهريور 1405 - Wed 02 Sep 2026
  • توافق مکه مبتنی بر بازدارندگی جمعی است

  • ایران ممکن است محاصره دریایی ترامپ را با جنگ بشکند

  • شکایت پرسپولیس از استقلال

  • پزشکیان و پوتین دیدار کردند

  • آمریکایی‌ها مفهوم مذاکره را با دیکته کردن اشتباه گرفته‌اند/ هیچ فعالیت هسته‌ای در کوه کلنگ نداریم

  • وقتی گروه فشار چکش حذف را بالا می‌برد

  • حکمتِ تذکر مهم رهبر انقلاب به دولت+ عکس

  • ۸۰ شهروند قربانی کلاهبرداری دردیوار

  • قیمت میوه و تره بار امروز ۱۰ شهریور ۱۴۰۵

  • مشاهده یک حیوان عجیب در مشهد / فیلم

  • لحظه‌های ناب در عکاسی خیابانی / عکس

  • «عقرب زرد» چگونه از سیم‌خاردار نفس عبور کرد؟

  • شوخی پزشکیان و الهام علی‌اف / فیلم

  • مصاحبه انتخاباتی نتانیاهو خشم کاربران خارجی را برانگیخت+ فیلم

  • امنیت آسمان تهران را مدیون این ۴۲ نفر بودیم

  • آمریکا تکان خورد، موشک خورد حاکمیت بلامنازع ایران بر تنگه هرمز

  • قیمت روز خودرو | جدول جدید امروز

  • ترکیدن لاک‌پشت زیر آرواره قدرتمند تمساح / فیلم

  • چای سبز واقعاً لاغرکننده است؟

  • طلا کشش افزایش قیمت نیافت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 242092
    تاریخ انتشار: 01/خرداد/1400 - 22:41

    نامه قدردانی «جهاد اسلامی فلسطین» به رهبر انقلاب

    در پی پیروزی مقاومت فلسطین در برابر اشغالگران صهیونیست،‌دبیر کل جنبش جهاد اسلامی در نامه‌ای از مقام معظم رهبری قدردانی کرد.

     نامه قدردانی «جهاد اسلامی فلسطین» به رهبر انقلاب

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از خبرگزاری فارس، «زیاد النخاله» دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در پی پیروزی که مقاومت فلسطین در برابر اشغالگر صهیونیست بدست آورد، نامه‌ای تشکر آمیز به رهبر معظم انقلاب ارسال کرد.

    وی در این نامه نوشت: «حمایت و پشتیبانی مداوم و مستمر شما در تمامی سطوح، بزرگترین و برجسته‌ترین نقش را در آنچه مردم فلسطین در نبرد «سیف القدس» بدست آوردند، ایفا کرد».

    در این نامه آمده است: «ملت و مقاومت مبارکمان، باعث ناخرسندی دشمنان و خوشحالی مؤمنان در هر مکانی گردید و دولت دشمن را سست‌تر از خانه عنکبوت کرد».

    النخاله در این نامه نوشت: «از طریق حضرتعالی، از برادران در نیروی قدس که در طول سال‌های متمادی همراه ما بوده و هر آنچه را که از تجربه داشتند در اختیار ما قرار دادند،‌ قدردانی می‌کنم».


    Preview
     

    دبیر کل جهاد اسلامی فلسطین اضافه کرد: «اینجا بر خود وظیفه می‌دانم که از شهید عزیز و حبیب، فرمانده قاسم سلیمانی که با شهادتش به مقام عالی رتبه رسید و کسی که در این لحظات تاریخی حضورش را از دست دادیم، یاد کنم».

    وی گفت: «یاران شهید سلیمانی و برادرانش،‌حاج قاآنی و دستیارانش لحظه به لحظه در مدیریت این نبرد با ما حضور داشته و حضور آنها مبارک و با مزایای زیادی همراه بود».

    النخاله اضافه کرد: «با عزت و افتخار زیاد،‌از طرف خودم و برادرانم در فرماندهی جنبش جهاد اسلامی و اعضای آن و همچنین فرماندهی گردان‌های القدس و رزمندگانش،‌ به شما تبریک می‌گویم».


    Preview

    زیاد النخالة،‌ دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با رهبر انقلاب

     

    وی در پایان نامه خود به رهبر معظم انقلاب نوشت: «از خداوند متعال خواستارم که شما را حفظ کرده و نعمت‌های والای شما را تداوم بخشد و جمهوری اسلامی و سربازان شجاع آن را نیز حفظ کند».

    «اسماعیل هنیه»  رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) نیز روز گذشته در اولین سخنرانی خود پس از اعلام آتش‌بس در غزه گفت:  «از جمهوری اسلامی ایران که از هیچ کمک مالی و تسلیحاتی به مقاومت دریغ نکرد، ممنونیم. همچنین قدردان تمامی کشورهای عربی و اسلامی هستیم که موضع شرافتمندانه‌ای در این جنگ در پیش گرفتند.»

    درگیری رژیم صهیونیستی و گروه‌های مقاومت فلسطین از روز دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه و پس از پایان ضرب‌الاجل مقاومت به تل‌آویو مبنی بر لزوم پایان تعرض‌ها در قدس و مسجدالاقصی آغاز شد.

    در این درگیری‌ که تا بامداد روز جمعه در جریان بود، رژیم صهیونیستی در غالب حملات خود با هجوم به مناطق مسکونی، زنان و کودکان فلسطینی را به خاک و خون کشید که گروه‌های مقاومت فلسطین در پاسخ به این جنایت‌ها مواضع این رژیم را هدف حمله گسترده راکتی قرار دادند و سامانه گنبد آهنین در رهگیری بسیاری از آن‌ها ناموفق عمل کرد.

    شامگاه روز پنجشنبه،‌ پس از گزارش برخی منابع خبری درباره احتمال آتش‌بس، کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی رسما با توقف درگیری‌ها و آتش‌بس با میانجیگری مصر موافقت کرد.

    گروه‌های مقاومت فلسطین نیز ساعتی بعد در بیانیه‌هایی جداگانه تأکید کردند که تا زمان پایبندی تل‌آویو به آتش‌بس به آن متعهد خواهند بود.

    با  اعلام آتش‌بس در حالی که تمامی رسانه‌های صهیونیستی به شکست تل‌آویو در این ماجراجویی جدید علیه مقاومت فلسطین و هزینه‌های هنگفت رژیم صهیونیستی در این مدت اذعان کردند، مردم فلسطین در غزه و کرانه باختری از جمله شهر قدس به خیابان‌ها آمدند و پیروزی مقاومت را جشن گرفتند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما