دوشنبه 01 تير 1405 - Mon 22 Jun 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 24156
تاریخ انتشار: 08/فروردين/1395 - 12:47
پایگاه خبری حامیان ولایت/فرهنگی

حمایت از راهیان نور

جهاد رسانه ای شهید رهبر- دکتر نوبخت: دولت خود را موظف به پشتیبانی از راهیان نور می‌داند.

حمایت از راهیان نور

دولت خود را موظف به پشتیبانی همه‌جانبه به ویژه پشتیبانی مالی از کاروان‌های راهیان نور می‌داند.
 
محمدباقر نوبخت افزود: زیارت یادمان های دفاع مقدس، اقدام فرهنگی ریشه‌دار و آمیخته با دین‌باوری است که روح انقلابی‌گری در آن تشریح می‌شود.
 
وی گفت: دولت خود را موظف به پشتیبانی همه‌جانبه به ویژه پشتیبانی مالی از کاروان‌های راهیان نور می‌داند. با داشتن یک ردیف بودجه مشخص در قانون بودجه، حمایت‌های لازم در جهت بسترسازی برای حضور مردم به عنوان راهیان نور در یادمان های دفاع مقدس عملیاتی انجام می‌شود.
 
معاون رییس جمهور با بیان این‌که تمام ارکان نظام یک مجموعه را تشکیل می‌دهند، افزود: زمانی که از دولت صحبت می‌شود، مجموعه نظام مورد اشاره است که دولت موضوع اجرایی آن است.
 
نوبخت گفت: ملتی که پس از سال‌ها همچنان به آرمان‌های شهدا پایبند است و در ایام نوروز بهترین مکان مسافرت خود را مناطق عملیاتی انتخاب می‌کند، ملتی آرمانی است و قطعا هیچگاه اجازه نخواهد داد استکبار مجددا به کشور نفوذ کند.
 
وی افزود: برای انجام کارها نیازمندیم از روحیه جهادی و شهادت‌طلبانه که موجب ابقای نظام بوده، استفاده کنیم.

منبع : راهیان نور

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما