یکشنبه 22 شهريور 1405 - Sun 13 Sep 2026
  • بهترین ادویه‌ها برای سلامت کبد

  • حمله اسرائیل به یک خودرو در غزه / فیلم

  • قیمت روز خودرو | جدول جدید امروز

  • آیا جی دی ونس می‌تواند مسیر جنگ را تغییر دهد؟

  • تفاهم تهران و مسقط بر سر هرمز؛ راهی برای کاهش تنش یا آغاز فصل تازه جنگ میان ایران و آمریکا؟

  • ستاره خارجی به استقلال رسید

  • بهترین نوشیدنی بعد از شام برای سلامت کلیه

  • قیمت گوشت قرمز امروز یکشنبه ۲۲ شهریور

  • ۶ منبع غنی از غله های پرفیبر

  • خبری از پرسپولیس در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا نیست

  • قیمت موبایل‌ امروز یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵

  • خوش‌رقصی زیرزمینی‌ها در فستیوال ونیز خریدار نداشت + عکس

  • دفاع مقدس؛ پایه فرهنگ مقاومت

  • مترو و بی آرتی دو ماه دیگر در تهران رایگان ماند

  • محاصره ایران، سلاحی به سمت واشنگتن شد

  • اعتراف تلخ یک مهره سوخته: سلبریتی آزادی نمی‌آورد

  • علی کریمی یقه پهلوی را ول نمی‌کند+ عکس

  • بر سر منافع ملی‌مان معامله نخواهیم کرد

  • حمله به یک نفتکش در آب‌های سرزمینی عراق

  • دشمن ۲ هدف از ما بزند، به ۲۰ هدف حمله می‌کنیم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 239094
    تاریخ انتشار: 18/ارديبهشت/1400 - 16:20

    کیانوش رستمی المپیک را از دست داد

    نایب رئیس فدراسیون وزنه‌برداری گفت: ویزای کیانوش رستمی برای رفتن به کلمبیا آمده بود، ولی وی به مربیان اعلام کرد که به این کشور نخواهد رفت.

     کیانوش رستمی المپیک را از دست داد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از فارس، مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی بزرگسالان آمریکای جنوبی و آخرین رقابت گزینشی بازی‌های المپیک در کالی کلمبیا، آخرین شانس وزنه‌برداران است تا با جمع امتیازات لازم خود را به توکیو برسانند. ولی امروز این خبر مخابره شد که کیانوش رستمی ملی‌پوش کشورمان به کلمبیا نخواهد رفت و بدین ترتیب وی از شرکت در بازی‌های المپیک توکیو باز خواهد ماند.

    داوود باقری در خصوص اعزام تیم دو نفره وزنه‌برداری ایران به مسابقات گزینشی المپیک در کلمبیا، اظهار داشت: ویزای کیانوش رستمی، سهراب مرادی و محمدحسین برخواه سرمربی تیم ملی برای شرکت در مسابقات قهرمانی آمریکای جنوبی آمد. فردا (یکشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه) راس ساعت ۳ بامداد سهراب مرادی و محمدحسین برخواه به کلمبیا اعزام می‌شوند.

    نایب رئیس فدراسیون وزنه‌برداری در پاسخ به این سوال که دلیل انصراف کیانوش رستمی جهت شرکت در مسابقات گزینشی المپیک در کلمبیا چه بود، عنوان کرد: کیانوش دلیلی برای عدم حضور در این رقابت‌ها اعلام نکرده و فقط به مربیان گفته است که به کلمبیا نخواهد رفت.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما