دوشنبه 16 شهريور 1405 - Mon 07 Sep 2026
  • قیمت نفت امروز دوشنبه ۱۶ شهریور

  • شانسی که باعث شد بیرانوند به سربازی نرود

  • کیم و دخترش در مراسم رونمایی از ناوشکن هسته‌ای

  • روایت تصویری جهان در جشنواره پرپینیان

  • استقلال ۲ بازیکن جدید خود را می‌خواهد

  • مشارکت غربگرایان با ترامپ در حمله به معیشت و امنیت مردم

  • ناوهای آمریکا در تیررس بالستیک‌های ایرانی

  • هشدار قالیباف به وزیر جنگ آمریکا

  • بخوانید ایران هر چه قوی‌تر!

  • انهدام ۳ هسته‌ عملیاتی گروهک تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور+ فیلم

  • سربازان ناو آمریکایی به پاتایا رفتند!

  • رقص اسب‌های وحشی زیر رنگین‌کمان / فیلم

  • بازگشت ۱۰ صیاد مفقودشدهٔ بندرلنگه‌ای

  • قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا ۱۶ شهریور

  • پرسپولیس جایگزین استقلال شد!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵

  • وعده سرپرست تامین اجتماعی برای پرداخت بدهی‌ها

  • خاطرات رهبر شهید از شب ورود امام خمینی (ره) به تهران

  • 10 شهید و 7 زخمی در حملات وحشیانه اشغالگران به کفررمان در جنوب لبنان

  • قتل وحشیانه یک نفر در کمپ کی‌روش

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 235391
    تاریخ انتشار: 31/فروردين/1400 - 14:43
    کیوان خسروی

    رفتار سیاسی اوکراین درباره سقوط هواپیما

    سخنگوی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی گفت: یکی از منابع اصلی برای تهیه گزارش نهایی گروه‌های بررسی کننده حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی در تهران، اطلاعات جعبه‌های سیاه بوده است.

    رفتار سیاسی اوکراین درباره سقوط هواپیما

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از پرس تی وی،کیوان خسروی با اشاره به همکاری همه جانبه ایران با اوکراین برای روشن شدن ابعاد حادثه سقوط هواپیما ی مسافربری این کشور در تهران گفت: از ابتدای وقوع این حادثه تلخ همه درخواست‌های دولت اوکراین که در برخی موارد فراتر از ضرورت‌های معمول بود اجابت شد تا شبهه‌ای در مسیر کشف واقعیت ماجرا باقی نماند.

    کیوان خسروی در پاسخ به سوال خبرنگار پرس‌تی‌وی در مورد اظهارات اخیر یک منبع مطلع ایرانی که از قصد اوکراین برای منتسب نمودن علت حادثه به وجود نقص در سیستم پدافند هوایی روسی تور ام -۱ خبر داده بود، حاضر به رد یا تأیید این خبر نشد، اما تاکید کرد: ادعاهای اخیر مقامات اوکراینی که متأسفانه با انتساب اظهارات کذب به مسئولین ایرانی بدنبال فضا سازی‌های سیاسی پیرامون این پرونده هستند به هیچ وجه سازنده و قابل قبول نیست.

    ارسال جعبه‌های سیاه هواپیما به فرانسه برای بازخوانی مستندات آن مهمترین دلیل برای اثبات رفتار شفاف و صادقانه ایران در مسیر روشن شدن همه جزئیات حادثه است.

    خسروی بهره برداری سیاسی از رخدادی تلخ که با احساسات ده‌ها خانواده داغدار مرتبط است را اقدامی تأسف آور و غیر انسانی عنوان کرد و خاطر نشان ساخت: گروه‌های متعدد و مستقل کارشناسی با بررسی دقیق همه فرضیه‌های موجود در خصوص هدف قرار گرفتن هواپیمای اوکراینی با قاطعیت و مستند به ادله فنی و کارشناسی اعلام کردند که علت این حادثه غیر عمدی، خطای انسانی بوده است.

    تاکنون هیچیک از مراجع خارجی دلایل فنی دیگری که بتواند گزارش کارشناسی ایران را نفی یا ضعیف کند ارائه نکرده‌اند و صرفاً با فضاسازی رسانه‌ای و تحریک عواطف خانواده شهدای این حادثه بدنبال وارد کردن فشار سیاسی به ایران هستند.

    خسروی در پایان گفت: اقدامات قضائی برای رسیدگی به پرونده متهمان این حادثه ناگوار در جریان است و به زودی و با تشکیل دادگاه صالحه مجازات متهمان تعیین و اعلام می‌شود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما