شنبه 13 تير 1405 - Sat 04 Jul 2026
  • مراسم وداع با معلم شهید خانم زهرا حداد عادل / عکس

  • دچار تفسیر به رای ولی فقیه نشوید

  • ادای دین به رهبر شهیدمان چه معنایی دارد؟

  • مهمانانی از یکصد کشور در تشییع رهبر شهید حضور می‌یابند

  • علیرضا افتخاری برای رهبر شهید خواند /فیلم

  • ستاد برگزاری مراسم وداع و تشییع در تهران

  • تیم ۵ نفره گروهک منحله دمکرات به صورت کامل متلاشی شد

  • ایران در موضع قدرت است پیام ضعف به دشمن ندهیم

  • توافق پایان همکاری اوسمار با پرسپولیس

  • مهدی رسولی/ مشت گره کرده

  • حضور یک مقام ارشد چین در مراسم تشییع رهبر شهید

  • روایتی از زندگی ۲ شهید کشتی‌گیر تهرانی

  • حمله پهپادی به سفارت روسیه در سوئد

  • جلوه‌ای از هنر با موبایل / عکس

  • گل دوم آمریکا به بوسنی، عجب گلی! / فیلم

  • ستاره خارجی پرسپولیس در آستانه جدایی

  • قیمت جدید تخم‌مرغ اعلام شد

  • جزئیات تلاش‌های دیپلماتیک برای تحقق بندهای تفاهم نامه و آزادسازی دارایی‌های ایران

  • وداع با شهیده زهرا حدادعادل عروس رهبرشهید

  • معاون نخست وزیر طالبان عازم تهران شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 235077
    تاریخ انتشار: 30/فروردين/1400 - 16:16

    سردار حجازی الگوی ولایتمداری بود

    سردار نقدی گفت: مهم‌ترین خصوصیت سردار حجازی ولایتمداری بود که در طول این سال‌ها ذره‌ای از مسیر ولایت خارج نشد و می‌توان او را الگوی اطاعت از ولایت برای بسیجیان و پاسداران دانست.

    سردار حجازی الگوی ولایتمداری بود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» سردار سرتیپ «محمدرضا نقدی» معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حاشیه مراسم تشییع پیکر سردار شهید «سید محمد حجازی» در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این مجاهد بزرگوار را می‌توان در سه کلمه اخلاق، جهاد و ولایت خلاصه کرد؛ سردار حجازی مرد اخلاق، وارسته و با کرامت و اهل جهاد و مبارزه بود به نحوی که از دوران رژیم پهلوی تا زمان شهادتش در میدان مبارزه حضور داشت.

    وی افزود: به عبارت دیگر، شهید حجازی بعد از انقلاب همواره در مبارزه فعال بود؛ زیرا زمانی که ضد انقلاب در کردستان حضور داشت، در این منطقه مقابل آن‌ها مبارزه می‌کرد و زمانی هم که جنگ تحمیلی آغاز شد، باز هم در صف اول مبارزه با ارتش بعث عراق حضور یافت.

    سردار نقدی ادامه داد: در بسیج مردم، فرمانده بسیجی‌ها و میدان‌دار بسیج بود و زمانی هم که جبهه مقاومت شکل گرفت در این جبهه هم به ایفای نقش پرداخت؛ این حضور همیشگی در میدان مبارزه نشان می‌دهد که هیچ‌گاه جهاد را رها نکرد؛ البته مهم‌ترین خصوصیت وی ولایتمداری بود که در طول این سال‌ها ذره‌ای از مسیر ولایت خارج نشد و می‌توان او را الگوی اطاعت از ولایت برای بسیجیان و پاسداران دانست.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما