شنبه 20 تير 1405 - Sat 11 Jul 2026
  • سلاح مخفی فرانسه در جام‌جهانی

  • کشف محموله سلاح‌های جنگی در کرمان

  • سقف کوتاه جاه‌طلبی نوعثمانی در ترازویِ پوچیِ راهبردی /شکست پروژه‌ی احیای امپراتوری در میدان عمل + عکس

  • افزایش دما در تهران به ۴۲ درجه سانتیگراد

  • ترامپ با ذکر «الله»، آتش‌بازی تهدید علیه ایران راه انداخت!

  • تاریخ و ساعت بازی فرانسه و اسپانیا در نیمه نهایی

  • واکنش انفعالی گروسی به تجاوز اخیر آمریکا

  • ایران اعتبار نظامی آمریکا را به چالش کشیده است

  • بازگشایی صحن آزادی، امکان زیارت محل خاکسپاری رهبر شهید فراهم شد

  • حمله به زیرساخت‌ها مقابله‌ به‌ مثل خواهد شد

  • تهران حملات تروریستی در جنوب غرب پاکستان را محکوم کرد

  • دیدار وزرای امور خارجه ایران و اندونزی در مشهد

  • مترو و اتوبوس تهران از شنبه باز هم رایگان است؟

  • هیچ شرایطی اجازه در امور تنگه هرمز به آمریکا داده نخواهد شد

  • عملیات موفق خنثی‌سازی بمب ۲۰۰۰ پوندی در کرج

  • پروازهای فرودگاه مشهد از سر گرفته شد

  • قدردانی محسن رضایی از حضور مردم عراق در تشییع رهبر شهید

  • قاب‌هایی از تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب در مشهد

  • هشدار برای والیبالیست‌های ایران با سقوط در رنکینگ جهانی

  • آمریکا و اسرائیل باعث اتحاد میان اهل سنت و شیعیان شدند!

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 231487
    تاریخ انتشار: 14/فروردين/1400 - 15:00

    تداوم تقویت حضور آمریکا در بزرگترین میدان گازی سوریه

    منابع آگاه محلی سوریه از تداوم تقویت حضور اشغالگران آمریکایی‌ در بزرگترین میدان گازی این کشور خبر دادند.

    تداوم تقویت حضور آمریکا در بزرگترین میدان گازی سوریه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از فارس ،نیروهای اشغالگر آمریکایی در سایه سکوت و انفعال جامعه بین‌الملل در قبال سرقت منابع طبیعی سوریه، همچنان در حال تقویت پایگاه‌های نظامی غیرقانونی خود در میدان‌های نفتی و گازی منطقه الجزیره سوریه هستند.

    خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، با انتشار خبری از تقویت حضور آمریکایی‌ها در بزرگترین میدان گاز طبیعی در شرق این کشور خبر داد و نوشت: در همین راستا، نیروهای آمریکایی شب گذشته میزان زیادی تجهیزات نظامی، تسلیحاتی و لجستیکی به میدان گازی «کونیکو» در حومه دیرالزور منتقل کردند.

    منابع آگاه محلی اعلام کردند که یک کاروان آمریکایی حامل تجهیزات و مواد لجستیکی و نظامی وارد پایگاه نظامی غیرقانونی اشغالگران در میدان گازی کونیکو شده است.  میدان گازی کونیکو، بزرگترین میدان گازی سوریه است که تحت اشغال آمریکا قرار دارد.

    بنا بر این گزارش، آمریکایی‌ها، طی چند ماه اخیر، هزاران کامیون حامل اسلحه و تجهیزات نظامی و لجستیکی از طریق گذرگاه‌های غیرقانونی وارد استان الحسکه کرده‌اند تا در نهایت حضور نظامی خود را در منطقه الجزیره در سوریه، با هدف سرقت نفت و سایر سرمایه‌ها و منابع طبیعی این منطقه تقویت کنند.

    مناطق شرق سوریه سرشار از منابع نفتی است و آمریکا با کمک عناصر وابسته خود، در حال غارت نفت سوریه و قاچاق آن است.

    پیشتر، خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از منابع محلی سوریه درباره تحرکات اشغالگران در میدان گازی کونیکو نوشته بود که نیروهای آمریکا در حال آموزش مزدوران در میدان کونیکو، بزرگترین میدان گازی سوریه، هستند؛ میدانی که ۱۰ میلیون متر مکعب گاز تولید می‌کند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما