یکشنبه 21 تير 1405 - Sun 12 Jul 2026
  • قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

  • استوری مهران غفوریان برای مزار رهبر شهید

  • پایان اعضای باند دالتون‌های تهران

  • تصویری بر مهم‌ترین رویدادها و لحظه‌های ثبت‌شده

  • زمان امتحانات نهایی تغییر نکرده است

  • عراقچی وارد «مسقط» شد

  • لیست مازاد پرسپولیس مشخص شد

  • حمله بزرگترین ارتش جهان به قایق‌های صیادی ایران! / فیلم

  • جنایتکاران جنگی باید به تناسب جنایتی که مرتکب شده‌اند هم مجازات شوند و هم خسارت پرداخت کنند

  • دیدار عراقچی با همتای عمانی

  • فراخوان پهلوی هم‌زمان با تشییع، با شکست روبه‌رو شد + فیلم

  • فدوی: شهادت امام شهید مسیر انقلاب را روشن‌تر کرد + فیلم

  • حمله ۹۰۰ مار به ساکنان مردم چین / فیلم

  • دنیا چقدر منو عوضم کرد یا اباصالح / پویانفر

  • تهدید جدید ترامپ علیه ایران با ادعای تلاش برای ترورش

  • آیا ایران و آمریکا هفته آینده مذاکره می‌کنند؟ / تلاش‌ پاکستان و قطر برای بازگشت به توافق‌نامه +فیلم

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵

  • نمای متفاوت از محل تدفین امام خامنه‌ای شهید / فیلم

  • بعثی‌ها به اسرا آمپول زدند تا عزاداری نکنند+عکس

  • چرا دلار دوباره گران شد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 428795
    تاریخ انتشار: 18/تير/1405 - 22:01

    توضیح قائم مقام راه آهن از روند بازسازی خط ریلی محور مشهد

    قائم‌مقام شرکت راه‌آهن، ضمن محکومیت حمله به زیرساخت‌های ریلی محور مشهد، این اقدام را جنایت رژیم صهیونیستی و آمریکا با هدف ایجاد اختلال در روند جابه‌جایی زائران و مردم برای شرکت در مراسم تشییع شهید انقلاب در مشهد مقدس دانست و اعلام کرد: بازسازی خط ریلی محور مشهد تا عصر امروز به پایان می‌رسد.

    توضیح قائم مقام راه آهن از روند بازسازی خط ریلی محور مشهد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا

    میرحسن موسوی با اشاره به حجم بالای سفرها به استان خراسان رضوی به مناسبت برگزاری مراسم تشییع و تدفین شهید انقلاب اظهار داشت: با توجه به برگزاری باشکوه این مراسم در تهران، قم و عراق، دشمنان با هدف ایجاد اخلال در حضور مردم برای مراسم تشییع در مشهد مقدس، اقدام به حمله به مسیر ریلی محور مشهد کردند.

    وی افزود: به محض وقوع این حادثه، ستاد بحران در شرکت راه‌آهن تشکیل شد و تمامی امکانات فنی و عملیاتی برای بازسازی محل آسیب‌دیده و مدیریت تردد قطارها در دستور کار قرار گرفت.

    تلاش برای بازگشایی مسیر تا عصر امروز

    قائم‌مقام مدیرعامل شرکت راه‌آهن با بیان اینکه تیم‌های فنی و پشتیبانی بلافاصله به محل اعزام شده‌اند، گفت: هم‌اکنون عملیات ترمیم خطوط ریلی در جریان است و پیش‌بینی می‌شود تا عصر امروز پنج‌شنبه، یکی از دو خط آسیب‌دیده به‌طور کامل بازسازی و زمینه برای ازسرگیری تردد عادی قطارها فراهم شود.

    وی ادامه‌داد: بر این اساس، قطارهایی که طبق برنامه برای بعد از ظهر امروز از مبدأ تهران و سایر شهرستان‌ها به مقصد مشهد برنامه‌ریزی شده بودند، طبق زمان‌بندی به مسیر خود ادامه خواهند داد.

    وضعیت جابه‌جایی مسافران

    موسوی درباره تمهیدات درنظر گرفته شده برای انتقال مسافران در این بازه زمانی گفت: با هدف مدیریت تردد، اتوبوس‌هایی در ایستگاه‌های ابومسلم، نیشابور، خیام و تربت‌حیدریه برای انتقال مسافران به مقصد مشهد یا ایستگاه تربت‌حیدریه پیش‌بینی شده است. از ایستگاه تربت‌حیدریه نیز انتقال مسافران با استفاده از ریل‌باس و ترن‌ست به ایستگاه راه‌آهن مشهد انجام می‌شود.

    وی با اشاره به آمارهای عملیاتی تا ساعت ۱۴ امروز، اظهار داشت: از مجموع ۲۷ قطار در مسیر، ۱۵ قطار با استفاده از شیوه ترکیبی (اتوبوس و ریل‌باس) به مقصد رسیده‌اند و جابه‌جایی سایر مسافران نیز به‌طور مستمر در حال انجام است.

    توصیه به مسافران

    قائم‌ مقام شرکت راه‌آهن ضمن قدردانی از صبر و همراهی مردم تأکید کرد: مسافران پیش از مراجعه به ایستگاه‌ها، حتماً از طریق سامانه اطلاع‌رسانی ۰۲۱۵۱۴۹ از آخرین وضعیت حرکت قطارهای خود کسب اطلاع کنند. همچنین، شرکت راه‌آهن از طریق ارسال پیامک، تغییرات احتمالی در وضعیت حرکت قطارها را به مسافران اطلاع‌رسانی خواهد کرد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما