پنجشنبه 02 مهر 1405 - Thu 24 Sep 2026
  • ۷۰۰ هزار واکسن آنفلوآنزا وارد شد

  • پاکسازی خانۀ تیمی تروریست‌ها در جهادآباد سراوان

  • گزارش حادثه برای یک کشتی در تنگه هرمز

  • قیمت نقره امروز چهارشنبه ۱ مهر

  • بورس دوباره جان گرفت

  • فوتبال الکترونیک ایران طلایی شد

  • جنگ تار تار /لیست خرید پرسپولیس در نیم‌فصل؟

  • خلاصه بازی امید ایران ۱ - امید کره شمالی ۴

  • اطلاعات مأموران اف بی آی هک شد

  • فرودگاه نجف: پروازهای ایران همچنان برقرار است

  • دلتنگی مادر ماکان نصیری در روز اول مهر / فیلم

  • آغاز تجربه RQ-۱۷۰ این بار از دل آب‌ها

  • تهدید یک کشور به نسل کشی در سازمان ملل!

  • آقای صالحی! این فیلم را با این حجم از شوخی‌های رکیک با خانواده می‌بینید؟+ عکس

  • قالیباف: ملت ما شجاعانه مقابل دشمن ایستاد

  • شمارش معکوس یهودی‌سازی مسجدالاقصی و بلعیدن کرانه‌باختری + عکس

  • تغییر ساعات کاری ادارات و بانک‌ها اعلام شد +فیلم

  • سیگنال توافق از نیویورک؛ ایران و آمریکا دوباره پای میز مذاکره /ترامپ: فکر می‌کنم با ایران به توافق می‌رسیم+ عکس و فیلم

  • عراقچی در نیویورک با حمایت نهادهای امنیتی مذاکره می‌کند

  • عربستان بارگیری نفت را شروع کرد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 230959
    تاریخ انتشار: 10/فروردين/1400 - 11:16

    پرسپولیس سال جدید را با برد شروع کرد

    این بازی با برتری یک بر صفر پرسپولیس به پایان رسید. مهدی ترابی در دقیقه ۲ از روی نقطه پنالتی تنها گل این بازی را به ثمر رساند.

     پرسپولیس سال جدید را با برد شروع کرد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»تیم‌های پرسپولیس و سایپا از ساعت ۱۶ امروز در ورزشگاه شهید دستگردی در دیداری تدارکاتی به مصاف هم رفتند.

    یحیی گل‌محمدی تیمش را با ترکیب رادوشویچ، سیدجلال حسینی، محمد شریفی، سعید آقایی، مهدی شیری، امید عالیشاه، کمال کامیابی‌نیا، احسان پهلوان، مهدی ترابی، مهدی مهدی‌خانی و شهریار مغانلو راهی زمین کرد.

    این بازی با برتری یک بر صفر پرسپولیس به پایان رسید. مهدی ترابی در دقیقه ۲ از روی نقطه پنالتی تنها گل این بازی را به ثمر رساند.

    پیش از آغاز بازی کادر فنی دو تیم با یکدیگر خوش و بش کردند. همچنین حسین ماهینی و محسن مسلمان که سابقه حضور چند ساله در پرسپولیس داشتند به سمت نیمکت سرخپوشان رفته و با بازیکنان و کادر فنی خوش و بش گرمی انجام دادند.

    ابراهیم شکوری معاون اجرایی و سخنگوی باشگاه پرسپولیس در ورزشگاه شهید دستگردی حضور پیدا کرد تا به تماشای این بازی بپردازد.

    در حالی که طبق توافقات قرار بود این بازی بدون حضور تماشاگران برگزار شود، اما چند تماشاگر روی سکوهای ورزشگاه حضور پیدا کردند.

    علی شجاعی که در نیمه دوم به جای امید عالیشاه به بازی آمده بود، با گرفتن کارت زرد دوم از بازی اخراج شد. با اخراج شجاعی و پس از هماهنگی کادر فنی دو تیم، علی خدایی به جای این بازیکن در زمین حضور پیدا کرد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما