پنجشنبه 11 ارديبهشت 1404 - Thu 01 May 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • آتش‌سوزی عظیم در ارتفاعات اسرائیل

  • برنج های پخته شده بدون آشیز در بندر شهید رجایی

  • اوکراین به‌زودی درهم‌ خواهد شکست

  • ترامپ، شیری بود که ظرف ۱۰۰ روز برّه شد

  • اشتباهات امت و سرنوشت تاریخی شیعه

  • مسئولان هرگونه سهل‌انگاری یا تعمّد را کشف و بر طبق مقررات پیگیری کنند

  • اخبار لحظه به لحظه از وضعیت بندر شهید رجایی بندرعباس /شمار جانباخته ها به ۲۸ نفر رسید/کمک رسانی نیروی های امدادی ( هلال احمر ، سپاه ، ارتش ، کمک های مردمی ) +عکس و فیلم

  • از روند مذاکرات راضی هستیم/مذاکرات این‌بار جدی‌تر بود/از جلسۀ آینده حدس می‌زنم که کارشناس سازمان انرژی اتمی اضافه شود

  • توضیحات سخنگوی وزارت امور خارجه درباره برگزاری دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران-آمریکا/ عکس و فیلم

  • ترامپ به گوسفندی شبیه است که «ماسک گرگ» بر چهره زده است / آمریکا اگر در لاف گزاف خود برای حمله نظامی به ایران کمترین احتمال موفقیتی داشت، لحظه‌ای درنگ نمی‌کرد

  • راهبرد ما در مذاکره شفافیت هسته‌ای و رفع تحریم‌هاست/ حمایت از غزه و وحدت در جامعه از اصول اساسی ماست

  • این پیام‌ها نباید بی‌پاسخ بمانند‌!

  • تاریخ پرداخت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد

  • سپاه‌؛ مولود انقلاب،حافظ جمهوریت

  • بودجه دانشگاه‌ها قطع شد/تاوان «نه به کودک‌کشی» در آمریکا +عکس و فیلم

  • پیشاهنگ مذاکره، از عبرت اعتماد به آمریکا می گوید

  • دومینوی خبرهای بد برای اسرائیل

  • تفاوت نگاه ما و آمریکا به مذاکره

  • سایه وحشت جولانی بر سر «عید پاک» مسیحیان سوریه +عکس

  • آخرین نقاشی پایتخت 7 به زودی

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 228507
    تاریخ انتشار: 20/اسفند/1399 - 13:14

    ناتوانی شورای امنیت درباره کودتای میانمار

    شورای امنیت سازمان ملل در جلسه‌ای برای بررسی کودتای نظامی در میانمار، بدون محکوم کردن این اقدام، فقط از ارتش این کشور خواست که از خشونت علیه معترضان خودداری کند.

     ناتوانی شورای امنیت درباره کودتای میانمار

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از فارس،علی‌رغم واکنش تند کشورهای اروپایی و آمریکا به کودتای نظامی در میانمار، شورای امنیت سازمان ملل اما نتوانست برای محکوم کردن کودتا به اجماع برسد.

    به نوشته خبرگزاری «رویترز»، شورای امنیت در جلسه‌ای که بامداد امروز (چهارشنبه به وقت تهران) برگزار کرد،‌ بدون محکوم کردن کودتای نظامی میانمار، از ارتش و نیروهای نظامی این کشور خواست از به‌کار بردن خشونت علیه معترضان اجتناب نماید.

    دیپلمات‌های سازمان ملل در این باره می‌گویند که روسیه، چین و ویتنام در مرحله نهایی‌شدن بیانیه محکومیت کودتای میانمار، خواستار اعمال برخی تغییرات و اصلاحیه برای آن شدند که شامل استفاده نکردن از لفظ کودتا و همچنین حذف تهدید به اقدامات بیشتر علیه ارتش این کشور بود.

    بر اساس این گزارش، دیپلمات‌های سازمان ملل اما خبر دادند که گفت‌وگوها درباره کودتای میانمار و همچنین صادر کردن بیانیه‌ای در محکومیت اقدام ارتش این کشور، در شورای امنیت ادامه خواهد داشت.

    به نوشته رویترز، پیش از برگزاری جلسه نیز «استفان دوجاریک» سخنگوی سازمان ملل گفته بود: «هر کشور عضو [شورای امنیت] نقشی جمعی و انفرادی برای ایفا کردن دارد. به صورت فراگیر، ما همیشه به‌دنبال حرف و عمل قوی از سوی شورای امنیت هستیم».

    در پیش‌نویس بیانیه‌ای که شورای امنیت علیه کودتا در میانمار آماده کرده و به رؤیت خبرنگار رویترز رسیده، از ارتش میانمار خواسته‌شده که بیشترین خویشتن‌داری را در مواجه با معترضان به کودتا نشان دهد و بر آمادگی این شورا برای اقدام احتمالی بیشتر علیه نظامیان میانمار تاکید شده بود.

    بر اساس این گزارش، دیپلمات‌های سازمان ملل توضیح دادند که برای حفظ اتحاد شورای امنیت، در آینده نزدیک شاهد اعمال تحریم بر ارتش میانمار نخواهند بود.

    پنج روز پیش بود که دولت آمریکا، وزارت‌خانه‌های دفاع و امور داخلی میانمار و همچنین دو نهاد دیگر این کشور را به لیست تحریم‌های خود اضافه کرد.

    ارتش میانمار اول فوریه (۱۳ بهمن) به بهانه تقلب در انتخابات در این کشور، «آنگ سان سوچی» و دیگر مقام‌های ارشد دولت را بازداشت کرد و خود قدرت را در اختیار گرفت.

    از زمان وقوع کودتای ارتش، مردم میانمار در شهرهای مختلف دست به اعتراض زده و خواستار آزادی مقامات دولت سابق این کشور و کنار رفتن نظامیان هستند.

    حزب اتحادیه ملی دموکراسی به رهبری سوچی در ۲۳ آبان ماه با کسب ۸۳ درصد از آراء در انتخابات پارلمانی  پیروز شده بود.

    قدرت در میانمار تا سال ۲۰۱۱ در دست نظامیان بود اما ارتش این کشور در همین سال با برگزاری انتخاباتی، قدرت را به غیرنظامیان واگذار کرد. حزب اتحاد برای دموکراسی به رهبری سوچی که به تازگی از زندان آزاد شده بود برنده انتخابات شد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما