پنجشنبه 14 خرداد 1405 - Thu 04 Jun 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 404398
تاریخ انتشار: 12/تير/1404 - 11:13

وضعیت بازار شکر مطلوب است

دبیر انجمن تصفیه کنندگان شکر خام گفت: اکنون در سامانه بازارگاه مشکلی در خصوص عرضه شکر سفید نداریم

وضعیت بازار شکر مطلوب است

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران

مریم قوام معنوی دبیر انجمن تصفیه کنندگان شکر خام با اشاره به شرایط مطلوب بازار شکر گفت: اکنون در سامانه بازارگاه مشکلی در خصوص شکر سفید نداریم، اما کارخانه های تصفیه شکر خام برای تصفیه ندارند که با استمرار این روند در ماه های آتی با چالش مواجه خواهیم شد قیمت هرکیلو شکر فله  برای مصرف کننده را ۵۹ هزارتومان و شکر بسته بندی را ۶۵ هزارتومان است با توجه به شرایط عرضه شکر در سامانه بازارگاه، مشکلی در تامین شکر ایام محرم نداریم که برنوسان قیمت در بازار اثر بگذارد.

دبیر انجمن تصفیه کنندگان شکر درباره آخرین وضعیت واردات شکر بیان کرد: براساس آمار ۱۰ سال اخیر، سالانه ۲ میلیون و ۵۰۰ هزارتن شکر در کشور مصرف می شود که با احتساب تولید داخل، سالانه یک میلیون تا یک میلیون و ۲۰۰ هزارتن شکر باید وارد شود.

وی گفت: در حال حاضر تجار تنها به کارخانه های نزدیک بندر امام شکر خام می دهند که براین اساس قیمت حمل و نقل باید از روی قیمت شکر جدا شود، تا تجار شکر خام در اختیار تمامی کارخانجات قرار دهند.

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما