جمعه 02 آبان 1404 - Fri 24 Oct 2025
  • میرزای نائینی معتقد به تشکیل «حکومت اسلامی» و مسئله «ولایت» بود /تعبیر امروزی جمهوری اسلامی همان حکومت مدنظر میرزای نائینی است +صوت وفیلم

  • بدون رفع تحریم‌ها ایران هیچ توافقی با آمریکا نمی‌کند

  • نمی‌توانید با این قصه‌ها مرا فریب دهید؛ وقتی نخست‌وزیر شدم، دیدم هیچ طرحی درباره ایران آماده نکرده بودید

  • جنگ روانی، سه ضلع از چهارضلع راهبرد ترامپ

  • پیام تسلیت به خانواده خادم الشهدا بهروز قدمی

  • آیا مذاکره بوداپست هم به سرنوشت آلاسکا دچار می‌شود؟

  • واکنش امام خامنه‌ای به ادعای ترامپ درباره صنعت هسته‌ای ایران: به همین خیال باش! +فیلم و صوت

  • نگرانی درباره احتمال دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای، به طور کامل بر طرف نشده

  • آیا اژدهای پکن بر معامله‌گر نیویورکی چیره شده است؟

  • ‌پایان اقتدار شورای امنیت و آغاز عصر نظم نوین جهانی

  • از برجام تا برهوت؛ محصول نابلدی و بی‌دانشی

  • اگر یزید توانست شما هم می‌توانید

  • جاسـوس و جاسوسی از نگاه اسـلام

  • شرم‌الشیخ سوم روسیاهی پادوهای داخلی ترامپ

  • سخنان ترامپ درباره صلح با ایران، فریب است

  • آغاز عملیات آزادی اسرا در تل‌آویو و غزه/ بیانیه مهم گردان‌های قسام در باره توافق تبادل اسرا/ صلیب سرخ دومین گروه از اسرای اسرائیلی را تحویل گرفت/ اولین گروه اسرای فلسطینی وارد غزه شدند +عکس و فیلم

  • طرح ترامپ، اعتراف واضح به اقتدار مقاومت

  • ایران پس از شرم ‌الشیخ!

  • پروژه خطرناک جدید ظریف؛ خلع سلاح به نام «مردم»

  • دل آرام، اراده مستحکم، ایمان ژرف و امید زنده، نتیجه اقامه نماز با خشوع و دل‌سپاری به خداست

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 228461
    تاریخ انتشار: 20/اسفند/1399 - 12:02

    چرا بورس دوباره نزولی شد؟

    معاملات امروز بازار سهام در حالی آغاز شد که روند شاخص نزولی شد و کارشناسان معتقدند روند نوسانی شاخص حاصل سیاست‌های غلط در بازار است.

     چرا بورس دوباره نزولی شد؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»معاملات امروز ۲۰ اسفند ۹۹ در حالی آغاز شد که شاخص در سه روز گذشته روند صعودی نسبتا خوبی را پشت‌سر گذاشت اما معاملات روز آخر هفته سوم اسفند باعث کاهش حدود پنج هزار واحدی شاخص بورس شد. کارشناسان معتقدند این روند نوسانی و کاهش شاخص قابل پیش‌بینی بود.

    سعید ابراهیمی، کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه با وجود نقدینگی کم، افت شاخص قابل پیش‌بینی بود توضیح داد: با ایجاد صف‌های فروش در نمادهای شاخص‌ساز، حقوقی‌ها دیگر از نمادها حمایت نمی‌کنند و همین مساله موجب افت شاخص می‌شود.

    ابراهیمی درباره اعمال سیاست‌های غلط در بازار گفت: سیاست‌های غلطی در بازار به وجود آمده که باعث روند فرسایشی بازار شده و در ادامه این سیاست‌های غلط، دولت نیز حمایت‌های خودش را از بازار به حداقل رسانده است.

    این کارشناس بازار سرمایه در رابطه با سیر نوسانی شاخص بازار اظهار کرد: با توجه به اینکه در روزهای گذشته صعود شاخص حتی به ۲۰ هزار واحد هم رسید اما تحدود ۴۰۰ نماد قفل در صف فروش بودند. این موضوع نشان می‌دهد که شاخص به نوعی در حال دستکاری شدن است. حقوقی‌ها با ایجاد حجم تقاضا در نمادهای شاخص‌ساز به سمت حمایت از آن نماد می‌روند و در مقابل اگر صف فروش ایجاد شود حقوقی‌ها حمایتی نمی‌کنند و همین مساله موجب روند فرسایشی و نسانی شاخص می‌شود.

    سعید ابراهیمی با اشاره به کوتاه‌بینی در اعمال سیاست‌ها و عملکرد حقوقی‌ها توضیح داد: با توجه به حجم معاملاتی که در بازار و روند ثبت عرضه و تقاضا برای نمادها وجود دارد، می‌توان گفت این نوع فعالیت از سوی سیاست‌گذارها و حقوقی‌ها کوتاه مدت است و در بلندمدت به ضرر بازار تمام می‌شود.

    کارشناسان درباره تاثیر قیمت‌های جهانی در روند معاملات معتقدند افزایش یا کاهش قیمت جهانی فلزات و نفت، با توجه به جوی که در بازار وجود دارد و روند فرسایشی که بازار طی می‌کند تاثیر چندانی در روند معاملات ندارد. نقدینگی کم و از طرفی حجم عرضه بالا در نمادها، تغییر قیمت‌های جهانی را تا حدودی بی‌اثر کرده است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما