چهارشنبه 26 شهريور 1404 - Wed 17 Sep 2025
  • ماشه را غرب می‌کشد خشاب را غرب‌زدگان پُر می‌کنند

  • این است اتحاد جهان اسلام / اتحاد 57 کشور اسلامی برای شکست طلسم نیل تا فرات / ایران پرچمدار شکست اسرائیل +فیلم

  • آیا حمایت از دولت مصلحتی است؟

  • چند نکته درباره ابهامات توافق با گروسی

  • تجاوز صهیونیست‌ها به قطر اثبات حقانیت منطق ایران است

  • راه مقابله با رژیم صهیونیستی، مقاومت است نه التماس به سازمان ملل

  • ۱۰ آسیب برزخ «نه‌صلح ، نه‌جنگ» و یک درس مدیریتی

  • موافقت رهبر انقلاب با شرایط و ضوابط عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

  • پیشنهادی به دولت برای روایت قدرت

  • تغییر نام وزارت دفاع آمریکا به وزارت جنگ و سناریوهای پیش رو

  • سانسور سفر مهم پزشکیان به چین به‌خاطر مخالفت با مکانیسم ماشه

  • تحریم‌هایی که لغو نشد، مکانیسم ماشه که وجود نداشت(!) هم فعال شد/ روحانی نه سکوت کرد نه عذرخواهی؛ طلبکار شد!+عکس

  • آنها که نمی‌خواهند ایران سرای امید و همدلی باشد

  • اولین زن شهید مقاومت خرمشهر را بیشتر بشناسید+عکس

  • فصل پاسخگویی کاسبان برجام!

  • پس از یک ماه چه می‌شود؟!

  • حزب‌الله: سپر دفاعی لبنان در برابر جبهه استکبار

  • مکانیزم ماشه ما را به دوران جلیلی برمی‌گرداند /آیا دانشمندان اصلاح‌طلب، هسته‌ای، تحریم‌ها و قیمت‌ها را هم به عقب برمی‌گردانند؟

  • تاکید رهبر انقلاب بر عملیاتی نمودن توافق راهبردی ایران و چین

  • کاربران غربی برای مرگ ترامپ دست به دعا شدند+عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 228398
    تاریخ انتشار: 20/اسفند/1399 - 10:07

    حضور نیروهای گارد ملی در کنگره آمریکا تمدید می‌شود

    یک رسانه آمریکایی گزارش داد که پنتاگون به‌زودی با تمدید حضور نیروهای گارد ملی در کنگره آمریکا برای مدت حدود دو ماه دیگر موافقت خواهد کرد.

    حضور نیروهای گارد ملی در کنگره آمریکا تمدید می‌شود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»خبرگزاری آسوشیتد پرس روز سه‌شنبه به نقل از  مقامات وزارت دفاع آمریکا گزارش داد که این وزارتخانه در آستانه اعلام موافقت با تمدید حضور نیروهای گارد ملی در کنگره آمریکا قرار دارد.


    این مقامات آمریکایی که نامشان فاش نشده است، به خبرنگار آسوشیتد پرس گفته‌اند که جزئیات لازم در خصوص موافقت با تمدید حضور نیروهای گارد ملی در کنگره آمریکا به‌مدت حدود دو ماه در حال نهایی شدن است و انتظار می‌رود که لوید آستین وزیر دفاع آمریکا به‌زودی موافقت خود را با درخواست پلیس کنگره برای تمدید حضور این نیروها در کنگره اعلام کند.

    به نوشته آسوشیتد پرس، موافقت قریب‌الوقوع پنتاگون با تمدید استقرار نیروهای گارد ملی در کنگره آمریکا نشان می‌دهد که مقامات آمریکایی همچنان از احتمال بروز اعتراضات و ناآرامی‌های جدید در پایتخت این کشور نگران هستند.

    در روز چهارشنبه ششم ژانویه، در جریان حمله هواداران دونالد ترامپ رئیس‌جمهور سابق آمریکا به کنگره این کشور که به‌تحریک شخص ترامپ انجام شد، دست‌کم 5 نفر از جمله یک نیروی پلیس کشته شدند.

    در پی این حادثه، پنتاگون اعزام نیروهای گارد ملی به واشنگتن را آغاز کرد و هرروز بر تعداد نیروهای مستقر در واشنگتن افزود، به‌طوری که در روز تحلیف جو بایدن (اول بهمن‌ماه) بالغ بر 20 هزار نیروی گارد ملی آمریکا در واشنگتن به‌ویژه در اطراف کنگره مستقر بودند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما