دوشنبه 15 تير 1405 - Mon 06 Jul 2026
  • سرویس دهی مترو به حالت عادی بازگشت

  • قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۵

  • سرمربی جدید پرسپولیس انتخاب شد؟

  • مبلغ اعتبار و آخرین جزئیات کالابرگ تیر ۱۴۰۵

  • دیپلماسی تهاجمی

  • اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید انقلاب و خانواده ایشان با حضور گسترده مردم، فرزندان امام شهید و مسئولان کشوری و لشکری +عکس و فیلم

  • تمام خطوط اتوبوس تندرو تهران فعال هستند

  • باد کلاه پاپ لئو چهاردهم را به دریا برد / فیلم

  • تمساح لاشه پلیکان را تکه‌تکه کرد / فیلم

  • شلیک موشک‌ کروز راهبردی توسط کره شمالی

  • قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه 14 تیر

  • قیمت لحظه ای دلار امروز یکشنبه 14 تیر

  • افزایش سهمیه بنزین برای برخی استان ها

  • طرفداری رئیس فیفا از یک تیم لو رفت

  • عطوان: این تشییع نماد یک کشور پیروز است

  • فرمانده جدید نیروی دریایی سپاه معرفی شد

  • فیلم/ همخوانی دعای وحدت در مصلی تهران

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • واکنش اسکوچیچ به مذاکره با پرسپولیس

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 227130
    تاریخ انتشار: 15/اسفند/1399 - 10:52

    پرسپولیس نیازی به جذب مغانلو ندارد

    پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه استراتژی این تیم در بازی با سایپا خطرناک بود، گفت: به نظرم پرسپولیس نیازی به جذب شهریار مغانلو نداشت.

     پرسپولیس نیازی به جذب مغانلو ندارد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از مهردرباره شروع دور برگشت رقابت‌های لیگ برتر با برد یک بر صفر پرسپولیس مقابل سایپا گفت: تصور می‌کردم بازی با سایپا برای پرسپولیس آسان باشد اما عملکرد تیم حریف واقعاً خوب بود. پرسپولیس مشکل گلزنی دارد. این تیم بعد از گلزنی در دقایق ابتدایی می‌توانست خیلی بهتر و راحت تر بازی کند اما نخواست وارد چالش شود. این استراتژی برای پرسپولیس بسیار خطرناک است.

    پیشکسوت پرسپولیس افزود: اینکه پرسپولیس بخواهد روی یک گل زده در نیمه اول، اکتفا کند می‌تواند مشکلات زیادی را برایش ایجاد کند. یک گل هرگز نمی‌تواند برای پرسپولیس حاشیه امنیت ایجاد کند.

    وی درباره عملکرد ناموفق مهاجمان این تیم تاکید کرد: روی موقعیت‌های گلزنی باید با دقت و تمرکز بیشتری کار شود. یکی از دلایلی که باعث می‌شود پرسپولیس نتواند گل‌های بیشتر بزند نبود مهاجم تخصصی در ترکیب این تیم است.

    حلالی یادآور شد: وقتی مهاجم تخصصی در زمین مسابقه باشد ذهن مدافعان حریف هم درگیر آن می‌شود. به هر حال یک هافبک هرچقدر هم هوش بالایی داشته باشد نمی‌تواند مثل مهاجم در شناسایی چارچوب دروازه حریف عمل کند.

    او درباره احتمال جذب شهریار مغانلو گفت: نمی دانم دلیل جذب شهریار مغانلو چیست. فکر می‌کنم پرسپولیس نیاز اضطراری به دفاع وسط دارد. پرسپولیس به مغانلو نیاز نداشت. شاید او کیفیت لازم را داشته باشد اما با نزدیک شدن به پایان محرومیت عیسی آل کثیر نیازی به جذب بازیکن دیگر در این پست نبود.

    حلالی درباره تغییر در کادر فنی استقلال نیز صحبت کرد و گفت: مشکل استقلال مدیریتی است. تصمیماتی که آنها می‌گیرند خیلی اشتباه است. شاید انتقاداتی به آقای فکری وارد بود اما من فکر می‌کنم این باشگاه سرمایه‌های خود را می‌سوزاند و این موضوع می‌تواند خیلی خطرناک باشد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما