پنجشنبه 05 شهريور 1405 - Thu 27 Aug 2026
  • استوری رامین رضاییان و دعوت از هواداران فولاد

  • شهید موسوی علمدار رهبر شهید در جنگ سوم بود

  • سیل ویرانگر در نپال با ۱۷ کشته صدها مفقودی / فیلم

  • جهان به روایت تصویر /از غرق شدن ترامپ تا حمله به غزه

  • سیدمجید بنی فاطمه/مشتری نگاه تو خورشیده

  • عذرخواهی هافبک سپاهان از استقلالی‌ها

  • بِسِنت خالی بست؛ مستندات چه می‌گویند؟

  • امارات ویزای هادی چوپان را باطل کرد

  • بابت گرانی‌ها از مردم عذرخواهی می‌کنیم

  • آمریکا شرایط ما را نپذیرد، تنگه هرمز باز نخواهد شد

  • ۱۲ میلیون لیتر بنزین بیشتر در راه است

  • بزرگ‌ترین انجیرستان دیم جهان در فصل برداشت / عکس

  • قیمت دلار کاهشی شد

  • قرارداد امیر قلعه‌نویی تمدید شد

  • پاسخ قالیباف به نامه حسین شریعتمداری: /عقلانیت انقلابی، نقطه گم‌شده امروز است

  • حفظ انسجام ملی، پادزهر محاسبات دشمن

  • اخیرا علی کریمی دل خیلی‌ها را شاد کرده است

  • هرج‌و‌مرج در وزارت جنگ آمریکا؛ بحران در راس فرماندهی ارتش

  • ویدئوی دیده نشده از رهبر شهید در منزل آیت‌الله صافی

  • کشف ۸ گروه تروریستی در ایران / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 22471
    تاریخ انتشار: 16/اسفند/1394 - 17:04
    به گزارش پایگاه خبری حامیان ولایت/اقتصادی

    افزایش نرخ بلیت مترو و اتوبوس تصویب شد

    با پیشنهاد شهرداری تهران و تصویب شورای شهر تهران نرخ بلیت مترو و اتوبوس درون شهری در بخش خصوصی و عمومی در سال آینده افزایش می یابد.

    افزایش نرخ بلیت مترو و اتوبوس تصویب شد

     بررسی نرخ بلیط حمل و نقل عمومی در سال آینده شهر تهران موضوع دستور جلسه امروز شورای اسلامی شهر تهران بود که بررسی آن جلسه یک شنبه 16 اسفند ماه را به نوبت دوم در بعد از ظهر همین روز کشاند.

    تعیین ، یکی از موضوعاتی بود که در قالب این دستور جلسه مورد بررسی دقیق قرار گرفت و با تصویب اعضای شورای اسلامی شهر تهران نرخ بلیط ها برای مسافرت های کمتر از 10 کیلومتر به میزان 50 تومان، مسیر های بین 10 تا 20 کیلومتر به میزان 100 تومان و برای مسافرت های بالای 20 کیلومتر به میزان 150 تومان افزایش می یابد.

    همچنین نرخ بلیط های تک سفره از 600 تومان به 700 تومان، دو سفره از 1000 تومان به 1100 تومان و حومه ای نیز 1200 تومان تعیین شده است.

    احمد دنیا مالی، رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه پیشنهاد شهرداری در این خصوص افزایش 20 درصدی نرخ بلیط ها بود گفت: علی رغم اعتقاد کمیسیون به پایین بودن نرخ بلیط ها جمع بندی کمیسیون عمران و حمل و نقل افزایش 12 درصدی این نرخ ها بوده است.

    محسن سرخو، رئیس کمیته حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران در همین خصوص اظهار داشت: با توجه به تفاوت وضعیت مترو با سایر وسایل حمل و نقل شهری این نرخ همتراز با اعلام بانک مرکزی از تورم سالانه صورت گرفت.

    در ادامه این جلسه همچنین بررسی لایحه تعیین نرخ کرایه خطوط اتوبوسرانی و مینی بوس رانی شهر تهران در سال 1395 نیز در دستور کار شورا قرار گرفت که بر مبنای تصمیم اعضای شورا کرایه اتوبوس ها نیز با افزایش همراه بود.

    بر این اساس مقرر شد کرایه اتوبوس ها در مسافت بین 5 تا 10 کیلومتر با 500 ریال و از 10 کیلومتر به بالا با 1000 ریال افزایش همراه باشد که این ارقام برای اتوبوس های عمومی صادق است.

    در ادامه نیز اعضای شورای اسلامی شهر تهران رای به افزایش 15 درصدی کرایه اتوبوس های بخش خصوصی دادند که به این ترتیب کرایه اتوبوس های بخش خصوصی در سال 95 نیز به میزان 15 درصد افزایش خواهد داشت.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما