شنبه 24 مرداد 1405 - Sat 15 Aug 2026
  • ترامپ از حمله به کوبا عقب‌نشینی کرد!

  • محاصره دریایی علیه ملت ایران ۱۰۰ روزه شد

  • خسارات زلزلۀ ۷.۷ ریشتری در اندونزی /فیلم

  • ایران؛ روایت ایستادگی و سربلندی / عکس

  • حمله یمن به مواضع مزدوران عربستان در لحج و مأرب

  • اقیانوس در قاب برترین عکاسان جهان / عکس

  • سه خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

  • حمله برق‌آسای گاوغوک به یک سار / فیلم

  • واکنش کاپیتان استقلال به اختلافش بارضاییان

  • قیمت خودرو های داخلی امروز شنبه ۲۴ مرداد

  • مترو تهران تا چه زمانی رایگان است؟

  • واکنش روسیه به گزافه‌گویی ترامپ درباره تنگه‌هرمز

  • خاطرات رهبر شهید از همزیستی صمیمانه با مردم بلوچ

  • نقش ایران و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد

  • دو حمله هوایی شدید به شهرک دیرالزهرانی لبنان + فیلم

  • چرا ستادکل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا با هم ادغام شدند؟

  • قیمت نفت امروز شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵

  • دومین خرید گران پرسپولیس را بشناسید

  • بازی عجیب قلعه‌نویی و مهدی تاج

  • ایران و تاجیکستان پای قرارداد نفتی بلندمدت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 223993
    تاریخ انتشار: 02/اسفند/1399 - 22:40

    خسارات تند باد در نوشهر

    فرماندار نوشهر گفت که بر اساس برآورد اولیه تندباد هفته گذشته ۱۰۱ میلیارد و ۲۵۰ میلیون ریال در بخش کوهستانی کجور خسارت وارد کرد.

    خسارات تند باد در نوشهر

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایرنا ، سعید یزدانی عصر شنبه در جلسه مدیریت بحران شهرستان افزود : چهارشنبه شب تند بادی با سرعت ۸۳ کیلومتر در ساعت کجور را در نوردید که بر اثر آن به ۲۸۰ واحد مسکونی و ۷۹ واحد دامداری در ۱۷ روستا و شهرهای پول و کجور و دامداری هفت روستا و شهرهای پول و کجور خسارت زد.

    وی با اشاره به برودت هوا در بخش کجور از مسئولان ذیربط خواست تا هرچه زودتر برای بازسازی واحدهای خسارت دیده منطقه کمک کنند ضمن اینکه برای  خانواده هایی که از وضعیت اقتصادی مناسبی برخوردار نیستند هم کمک بلاعوض در نظر بگیرند.

    فرماندار نوشهر همچنین بر ضرورت تامین خوراک و علوفه دامی از سوی جهاد کشاورزی شهرستان برای دامداران حادثه دیده این منطقه تاکید کرد.

    رئیس بنیاد مسکن شهرستان نوشهر نیز در این جلسه گفت که واحدهای مسکونی تا حدود ۳۰ درصد خسارت دیدند که میزان آن بر اساس برآ.ورد اولیه ۴۵ میلیارد ریال بود.

    مهدی بیژنی بیشترین میزان خسارت به خانه ها را با ۸۰ واحد مربوط به روستای صالحان اعلام کرد.

    مدیر جهاد کشاورزی نوشهر هم میزان خسارت به دامداری را ۵۶ میلیارد و ۲۵۰ میلیون ریال برآورد کرد.

    جواد خلدنوش با بیان اینکه سقف بیشتر این دامداری ها که از چوب و حلب بود ، فروریخت ، افزود : بیشترین میزان خسارت در این بخش مربوط به  روستاهای صالحان، فیروز آباد، چناربن، لاشک، خاچک ، سریوده و نیتل و شهرهای کجور و پول بوده است.

    بخش کوهستانی کجور نوشهر با دست کم ۱۲ هزار نفر جمعیت ثابت و ۲۵ هزار نفر جمعیت متغیر دارای ۲ نقطه شهری و  ۶۸ نقطه روستایی است که در فاصله ۷۵ کیلومتری مرکز شهرستان نوشهر قرار دارد .

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما