پنجشنبه 23 بهمن 1404 - Thu 12 Feb 2026
  • ایران جزو ۱۰ کشور دارنده بیشترین ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی

  • ماراتن کنکور در انتظار یک امضای طلایی از پاستور/عدالت آموزشی باید تأمین شود

  • دکتر قالیباف به نماینده مردم ترکمن در مجلس تسلیت گفت

  • فیدان: آمریکا آماده سازش با ایران در مورد غنی سازی اورانیوم است

  • بارش برف و باران و وزش باد شدید در اکثر استان‌های کشور از جمعه

  • آتش سوزی در مغازه مکانیکی یک قربانی گرفت

  • اعتراف معاون ترامپ به ناکامی پروژه براندازی در ایران+ عکس

  • تیم ملی ایران محروم شد!

  • شوک تورمی دی ماه و مسئولانی که از یک سوراخ 2 بار گزیده شدند

  • اوسمار یک بازیکن پرسپولیس را اخراج کرد

  • قیمت جدید طلای جهانی امروز ۲۳ بهمن ۱۴۰۴

  • عزل یک مدیر صداوسیما

  • داعش همچنان در سوریه فعال است

  • تهران صاحب ۱۱۶۱ مدرسه جدید می شود

  • عراقچی: امکان فریب وجود دارد،/فیلم

  • ترافیک روان در اکثر معابر و بزرگراه‌های تهران

  • مخالفت واتس‌اپ با کاربرد پیام‌رسان بومی در روسیه

  • حجم گسترده ویرانی در شرق خط زرد در نوار غزه+ فیلم

  • کیم جونگ اون دخترش را جانشین خود می‌کند

  • اروپایی‌ها بچه هستند، باید بزرگ شوند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 223097
    تاریخ انتشار: 29/بهمن/1399 - 11:29

    قایدی هم قهر کرد؟

    مهاجم تیم فوتبال استقلال بعد از دیدار با سپاهان در تمرینات تیمش شرکت نکرده است.

    قایدی هم قهر کرد؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از فارس، بعد از دیدار استقلال و نساجی مهدی قائدی مهاجم جوان استقلال با انتقاد از رویه‌ای که مدیران این باشگاه در نظر گرفته‌اند با اشاره به وضعیت قراردادش گفت: نزدیک ۵-۶ ماه است باشگاه به من قول داده است و گفته‌اند قراردادم را درست می‌کنند اما امروز و فردا می‌کنند. اگر نمی‌خواستید قرارداد را درست کنید چرا قول دادید؟ من ساعت یک شب پیش سعادتمند رفتم و گفت بعد از سفر قطر قرارداد را درست می‌کند. وقتی مددی آمد من مدیر برنامه‌هایم را پیش او فرستادم و گفت قرارداد را درست می‌کنیم اما باز هم خبری نشده است.
    مهاجم جوان استقلال با این صحبت‌ها نشان داد از وضعیت خود راضی نیست اما باز هم در تمرینات آبی پوشان تا بازی با سپاهان شرکت کرد و برای این تیم به میدان رفت اما ظاهرا عدم پیگیری مسئولان باشگاه باعث ناراحتی این بازیکن شده و قائدی به همین دلیل در تمرینات بعد از بازی با سپاهان شرکت نکرده است. مهاجم استقلال روز گذشته در هر دو نوبت صبح و عصر در تمرینات تیمش شرکت نکرد و این رفتار وی نشان می دهد قائدی اصلا از شرایطش در استقلال راضی نیست.
    این در حالی است که استقلال چند روز دیگر باید به مصاف مس رفسنجان برود و مشخص نیست آیا مسئولان استقلال تا آن زمان تکلیف قرارداد این بازیکن را مشخص می‌کنند یا خیر؟

    نظرات بینندگان
    نظرات شما