چهارشنبه 17 دي 1404 - Wed 07 Jan 2026
  • دوست ترامپ: «بچه پارتی‌دار شاه» از ایران دزدی کرد +عکس

  • بد و خوب تصمیم ارزی دولت

  • مرز اعتراض و اغتشاش را ملت ایران با بصیرت خود ترسیم کرد

  • فرصت‌طلبی زن بهایی برای دعوت ترامپ به بمباران ایران +عکس

  • مردم خط خود را از اغتشاش‌گران جدا کرده‌اند

  • سقوط جهانی جایگاه علمی موسسه وایزمن و دانشگاه‌های اسرائیل

  • ترامپ کمی تاریخ بخواند!

  • دلارهای کثیف اسرائیل برای تنفس مصنوعی به آشوبِ از نفس‌افتاده

  • صف بازاریان از اغتشاشگران جداست

  • سرخوردگی صهیونیست‌ها از آشوب: چرا آرامش در ایران برقرار است؟!

  • سقوط مادورو؛ اکنون چه می‌شود؟ سناریو‌ها چیست؟

  • حجت‌الاسلام حاج‌علی‌اکبری: دشمن می‌خواهد مشکلات اقتصادی را به بحران امنیتی تبدیل کند/ جوانان مؤمن و دانشمند ایرانی با هدایت رهبری، نام ایران را در فضا تثبیت کردند

  • پادویی برای ترامپ، شاخ و دُم ندارد/ نفاق این شکلی است

  • تعادل موشکی و چالش‌های دفاعی رژیم صهیونیست +عکس

  • اسرائیل آماده جنگ با ایران نیست

  • ریاست‌جمهوری ترامپ نشانه افول آمریکاست

  • لبنان؛ آغازی بر پایان برهه‌ای ۱۳ماهه؟

  • «نبویون» حاج‌قاسم؛ معمای خطی که نشکست

  • درخواست مجری صهیونسیتی از نتانیاهو درباره التهاب‌آفرینی در ایران+عکس

  • دولتی که یکسره دم از وفاق می‌زند صدایی که شنیدنی بود را نشنید

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 223059
    تاریخ انتشار: 29/بهمن/1399 - 10:28

    بایدن به «بن سلمان» رو دست زد

    کاخ ریاست جمهوری آمریکا می گوید ولیعهد سعودی در دیپلماسی مورد نظر بایدن برای ارتباط با عربستان جایی ندارد و او رابطه با ریاض را از طریق ملک سلمان دنبال خواهد کرد.

    بایدن به «بن سلمان» رو دست زد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل ازمهر،جن ساکی سخنگوی کاخ سفید با طرح دوباره این ادعا که دولت جدید آمریکا به دنبال بازنگری در روابط واشنگتن-ریاض است؛ گفت: جو بایدن قصدی برای برقراری تماس تلفنی با محمد بن سلمان ولیعهد سعودی ندارد.

    وی در ادامه افزود: ملک سلمان همتای سعودی رئیس جمهور آمریکا است و بایدن در نظر دارد روابط کشورش با عربستان را از مسیری تازه و تنها از کانال ارتباط با او دنبال کند.

    ساکی با این ادعا که ولیعهد سعودی در دیپلماسی مورد نظر بایدن برای ارتباط با عربستان جایی ندارد؛ افزود: بایدن و ملک سلمان در زمانی مناسب با یکدیگر صحبت خواهند کرد.

    البته، کاخ سفید پیشتر در روز جمعه نیز ادعاهای مشابهی را در رابطه با عربستان و نوع تعامل با سران آن مطرح کرده بود.

    این رویکرد در واقع مغایر با سیاست‌های پیشین کاخ سفید و خلاف مسیری است که دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا در روابط با عربستان، یکی از بزرگترین متحدان منطقه ای خود، در پیش گرفته بود.

    دولت قبلی آمریکا ارتباط نزدیکی با محمد بن سلمان داشت و جرد کوشنر داماد و مشاور ترامپ، سیاست‌های کاخ سفید در منطقه را به صورت ویژه با او هماهنگ می‌کرد.

    البته امتناع بایدن از گفتگو با بن سلمان قطعاً بخاطر ناراحتی وی از جنگ یمن و یا قتل خاشقجی و وضعیت حقوق بشر در عربستان سعودی نیست بلکه وی درصدد است تا با بهانه قرار دادن این موارد هزینه همراهی واشنگتن با ریاض را برای بن سلمان بالا ببرد در نتیجه بعید نیست که عربستان با عقد قراردادهای جدید همچنان ایالات متحده را به عنوان یکی از متحدان اصلی در کنار خود داشته باشد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما