چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
  • کشف یک تونل عجیب در مرز مکزیک / فیلم

  • تولد نخستین کره‌خر در عربستان پس از یک قرن / عکس

  • از چاله عراق به چاه ایران؛ اعتراف ترامپ به تکرار یک اشتباه + عکس

  • جزئیات طرح رایگان شدن دائم تردد با مترو و بی آر تی

  • شکوه پلنگ ایرانی در پارک ملی گلستان / فیلم

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۱۲ خرداد

  • آنچه باید درباره علیرضا بیرانوند بدانید

  • یک کنایه تمیز به کارمندان شبکه من و تو

  • آقای دکتر قالیباف حد یقف شما و تیم مذاکره کننده با آمریکا تا کجاست؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۲ خرداد

  • پرسپولیس در آستانه جذب ستاره‌های جوان

  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ خردادماه

  • چگونه ابوترابی نقشه بعثی‌ها برای قتل‌عام اسرا را ناکام گذاشت؟ + عکس

  • حزب‌الله: ایران لبنان را شامل هر توافقی می‌کند

  • ۹۰۰ نقطه تهران میزبان اجتماعات مردمی مقاومت

  • چگونه «بادگلو» را درمان کنیم؟

  • پاسخ نقض آتش‌بس بیانیه نیست، نقض آتش‌بس است

  • وعده تفاهم در سایه نقض آتش‌بس؛ تناقض‌گویی تازه ترامپ

  • سلاح هوشمند سپاه در کنترل تنگه هرمز+فیلم

  • توافق هسته‌ای با ایران بر اساس واقعیت‌ روز باشد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 418279
    تاریخ انتشار: 14/بهمن/1404 - 14:25

    کشف سلاح جنگی از متهم پرونده مسکونی حکیم

    سخنگوی قوه قضاییه از رسیدگی به پرونده پروژه مسکونی حکیم در دادگاه ویژه روحانیت خبر داد و اعلام کرد در این پرونده پنج نفر تحت تعقیب قرار گرفته‌اند که سه نفر از آنان بازداشت شده‌اند و از منزل یکی از متهمان سلاح جنگی کشف شده است.

    کشف سلاح جنگی از متهم پرونده مسکونی حکیم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس

    اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضاییه صبح امروز در نشست خبری خود با اصحاب رسانه، در پاسخ به پرسشی درباره پرونده پروژه مسکونی حکیم متعلق به تعاونی مسکن، اعلام کرد: این پرونده در دادگاه ویژه روحانیت در حال رسیدگی است. تاکنون پنج نفر تحت تعقیب قرار گرفته‌اند که سه نفر از آنان، از جمله آقای جوادی، بازداشت هستند.

     

    دو نفر دیگر، اعضای هیئت مدیره، با صدور قرار تأمین موقت آزاد شده‌اند.جهانگیر گفت: پرونده در مرحله تحقیقات مقدماتی است و برخی افراد مرتبط با شرکت‌های وابسته به موسسه ملل بدون رعایت ضوابط قانونی، نقش داشته‌اند؛ برخی به عنوان مطلع و برخی به عنوان متهم احضار شده‌اند. همچنین، پرونده در مرحله کارشناسی قرار دارد و اموال متهمان شناسایی و بلافاصله توقیف شده است.وی افزود: در جریان بازرسی منزل آقای جوادی در مشهد، قبضه سلاح جنگی از نوع کلت کشف شد که رسیدگی جداگانه‌ای برای آن انجام خواهد شد. این پرونده از نظر حقوقی، اقتصادی و کیفری ابعاد خاصی دارد و رسیدگی‌ها ادامه دارد.

     

    به محض تکمیل مراحل و دریافت نظرات کارشناسی، اطلاع‌رسانی رسمی صورت خواهد گرفت.گفتنی است، به گزارش فارس، چند سالی است پرونده کثیرالشاکی پروژه مسکونی حکیم تهران در محافل عمومی و فضای مجازی مطرح است؛ پرونده‌ای پیچیده که با درگیر کردن قوه قضاییه، نهادهای مرتبط و بیش از چهار هزار خانواده، ابعاد حقوقی و قضایی گسترده‌ای پیدا کرده و همچنان در مسیر رسیدگی قرار دارد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما