سه شنبه 12 خرداد 1405 - Tue 02 Jun 2026
  • جزئیات طرح رایگان شدن دائم تردد با مترو و بی آر تی

  • شکوه پلنگ ایرانی در پارک ملی گلستان / فیلم

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۱۲ خرداد

  • آنچه باید درباره علیرضا بیرانوند بدانید

  • یک کنایه تمیز به کارمندان شبکه من و تو

  • آقای دکتر قالیباف حد یقف شما و تیم مذاکره کننده با آمریکا تا کجاست؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۲ خرداد

  • پرسپولیس در آستانه جذب ستاره‌های جوان

  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ خردادماه

  • چگونه ابوترابی نقشه بعثی‌ها برای قتل‌عام اسرا را ناکام گذاشت؟ + عکس

  • حزب‌الله: ایران لبنان را شامل هر توافقی می‌کند

  • ۹۰۰ نقطه تهران میزبان اجتماعات مردمی مقاومت

  • چگونه «بادگلو» را درمان کنیم؟

  • پاسخ نقض آتش‌بس بیانیه نیست، نقض آتش‌بس است

  • وعده تفاهم در سایه نقض آتش‌بس؛ تناقض‌گویی تازه ترامپ

  • سلاح هوشمند سپاه در کنترل تنگه هرمز+فیلم

  • توافق هسته‌ای با ایران بر اساس واقعیت‌ روز باشد

  • پیوند ایران و لبنان ناگسستنی است/ در صورت ادامه جنایت ها در لبنان گفت‌وگوها را متوقف می‌کنیم

  • تیراندازی جمعی در آیووا آمریکا با ۶ کشته +فیلم

  • آتش‌سوزی مهیب در پایتخت اندونزی / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 220146
    تاریخ انتشار: 15/بهمن/1399 - 22:15
    طالبان:

    آمریکا توافق دوحه را نقض کرده

    سخنگوی گروه طالبان با اعلام این که حملات هوایی آمریکا ناقض توافقنامه دوحه است، اظهارداشت: جریان مذاکرات بین‌الافغانی ما را به آتش‌بس می‌رساند.

    آمریکا توافق دوحه را نقض کرده

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» «ذبیح الله مجاهد» سخنگوی طالبان با اشاره به مذاکرات بین‌الافغانی در دوحه، گفت که جریان مذاکرات می‌تواند ما را به آتش‌بس برساند بنابراین نباید از این موضوع و برخی مسائل دیگر به عنوان مانع استفاده کرد. بهتر است که به تیم‌های مذاکره کننده اجازه داده شود تا به کار خود ادامه دهند.

    وی افزود که از نظر طالبان آتش‌بس از موضوعات مهم مذاکرات است که در زمان خودش باید مورد بحث قرار گیرد. در حال حاضر قبل از آتش‌بس باید دلیل جریان جنگ جاری مشخص و رفع شود.

    اعتمادسازی قبل از آتش‌بس

    مجاهد همچنین ادامه داد که «باید قبل از آتش‌بس اعتمادسازی شود چرا که باید همه طرف‌ها مطمئن شوند که اگر فشارهای نظامی نباشد روند صلح کامیاب می‌شود و جناح مقابل به صلح متعهد است».

    سخنگوی طالبان اظهارداشت که اشرف غنی برای حفظ موقعیتش می‌خواهد که موضوع آتش‌بس در ابتدای دستور کار مذاکرات صلح قرار گیرد تا خود را از فشارهای نظامی خارج کند.

    وی گفت: «جریان مذاکرات صلح می‌تواند ما را به آتش بس برساند، پس بهتر است از این موضوع و موضوعات دیگر به عنوان موانع استفاده نشود و به تیم‌های مذاکره کننده اجازه داد به کار خود ادامه دهند».


    آمریکا ناقض توافقنامه قطر

    ذبیح الله مجاهد درباره حملات هوایی آمریکا در برخی مناطق افغانستان گفت که آمریکایی‌ها با حملات هوایی توافقنامه دوحه را نقض کرده‌اند و در مناطقی که جنگ در آن جریان ندارد نیز بمباران کرده‌اند.

    وی تصریح کرد: موارد یادشده که به امضاء دو طرف در مذاکرات آمریکا و طالبان در دوحه نیز رسیده است توسط آمریکایی‌ها نقض شده است.

    مخالفان سیاسی را هدف قرار نمی‌دهیم

    ادعاهای ضد و نقیضی در ارتباط با کشتار غیرنظامیان از سوی هر دو طرف جنگ در افغانستان مطرح می‌شود، به ویژه اخباری مبنی بر هدف قرار دادن خبرنگاران، فعالان سیاسی، مدنی، متنفذین قومی و برخی دیگر، در رسانه‌های افغانستان منتشر شده است.

    سخنگوی طالبان درباره مخالفان سیاسی این گروه گفت که طالبان در ۲۰ سال گذشته از سوی جناح‌های غیرنظامی مخالف، بشدت صدمه دیده اما علیه آنها اقدامی نکرده است.

    مجاهد ادامه داد: حکومت افغانستان در این حملات دست دارد تا از ترحم جامعه جهانی به نفع خود استفاده کند.

    وی اظهارداشت: طالبان مسئولیت حملاتی که علیه نظامیان و نیروهای اطلاعاتی کابل که مستقیم علیه آنها می‌جنگند را همواره به عهده می‌گیرد و این موضوعی تازه نیست و در گذشته نیز اتفاق افتاده است اما حملاتی که در آن غیرنظامیان، خبرنگاران، فعالان سیاسی، مدنی و دیگر متنفذین هدف قرار می‌گیرند کار طالبان نیست و این گروه دخالتی در آنها ندارد.

    سخنگوی طالبان در پایان تاکید کرد که حملات علیه غیرنظامیان به نفع طالبان و به نفع مردم و به نفع افغانستان نیست.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما