یکشنبه 14 تير 1405 - Sun 05 Jul 2026
  • قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۵

  • سرمربی جدید پرسپولیس انتخاب شد؟

  • مبلغ اعتبار و آخرین جزئیات کالابرگ تیر ۱۴۰۵

  • دیپلماسی تهاجمی

  • اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید انقلاب و خانواده ایشان با حضور گسترده مردم، فرزندان امام شهید و مسئولان کشوری و لشکری +عکس و فیلم

  • تمام خطوط اتوبوس تندرو تهران فعال هستند

  • باد کلاه پاپ لئو چهاردهم را به دریا برد / فیلم

  • تمساح لاشه پلیکان را تکه‌تکه کرد / فیلم

  • شلیک موشک‌ کروز راهبردی توسط کره شمالی

  • قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه 14 تیر

  • قیمت لحظه ای دلار امروز یکشنبه 14 تیر

  • افزایش سهمیه بنزین برای برخی استان ها

  • طرفداری رئیس فیفا از یک تیم لو رفت

  • عطوان: این تشییع نماد یک کشور پیروز است

  • فرمانده جدید نیروی دریایی سپاه معرفی شد

  • فیلم/ همخوانی دعای وحدت در مصلی تهران

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • واکنش اسکوچیچ به مذاکره با پرسپولیس

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • کاری نداریم جز تدارک لحظه انتقام بزرگ تو

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 218260
    تاریخ انتشار: 07/بهمن/1399 - 17:34

    کرونا اثر خود را در مدیریت شهری گذاشته است

    رئیس شورای شهر تهران گفت: درحال حاضر بیماری کرونا در مدیریت شهری اثر گذاشته است.

     کرونا اثر خود را در مدیریت شهری گذاشته است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران در مراسم اختتامیه پنجمین دوره از جایزه خشت طلایی اظهار کرد: این مراسم از سال ۹۳ آغاز شده است و امسال تعداد ۵۸ کشور در این مراسم پروژه‌های خود را ارسال کرده اند.

    وی ادامه داد: امسال این جایزه جهانی توانسته جهانی‌تر شود. به دلیل پاندمی کرونا شهر سالم و اقدامات محلی مدنظر قرار گرفته است.

    رئیس شورای شهر تهران بیان کرد: چهارصد روز است که این ویروس جهان را درگیر خود کرده است و بعد از جنگ جهانی دوم این دومین موضوعی است که جهان را درگیر خود کرده است.

    هاشمی بیان کرد: تمام مشکلاتی که در گذشته وجود داشت امروز با این تجربه به درس تبدیل شده اند. کرونا افراد را وادار کرد تا در عملکرد خود بازنگری داشته باشند و چهره جدیدی به دنیا نشان داد. کرونا اثر خود را در مدیریت شهری هم گذاشته است و لازم است دقت بیشتری در پروژه‌های مربوط به کرونا داشته باشیم.

    وی بیان کرد: در این پروژه‌ها باید به سیستم حمل و نقل عمومی که در فراگیری این ویروس نقش دارد توجه کرد. ما در کشور خود دائم به فکر سیل و زلزله بودیم و فکر نمی‌کردیم که کرونا و این بیماری شهر را تحت تاثیر قرار دهد و اکنون طراحان شهری فعال شده اند و نتایج مثبتی دیده می‌شود.

    رئیس شورای شهر تهران درباره شهر سالم گفت: در این شهر همه چیز باید بصورت طبیعی تدوین شود و اقدامات لازم با همراهی دولت مرکزی شکل گیرد تا همه دید مشترکی به فعالیت‌های خود داشته باشیم و امیدواریم این جایزه در سال‌های آینده هم به نتیجه برسد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما