یکشنبه 14 تير 1405 - Sun 05 Jul 2026
  • افزایش سهمیه بنزین برای برخی استان ها

  • طرفداری رئیس فیفا از یک تیم لو رفت

  • عطوان: این تشییع نماد یک کشور پیروز است

  • فرمانده جدید نیروی دریایی سپاه معرفی شد

  • فیلم/ همخوانی دعای وحدت در مصلی تهران

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • واکنش اسکوچیچ به مذاکره با پرسپولیس

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • کاری نداریم جز تدارک لحظه انتقام بزرگ تو

  • یکی از سران حزب لیکود حزب نتانیاهو را ترک می‌کند

  • هک تلفن نماینده سابق پارلمان اروپا

  • صدور کیفرخواست پرونده رضا پهلوی

  • روایت خبرنگار «سی‌ان‌ان» از وداع مردم ایران با رهبر شهید

  • انتقام الهی از آمریکای تروریست و رژیم نامشروع صهیونیستی

  • سخنرانی ترامپ از پشت شیشه‌های ضدگلوله!

  • قیمت دلار، طلا و سکه امروز شنبه ۱۳ تیر

  • هیچ دلی نیست که دلداده او نباشد

  • تشییع میلیونی پیکر رهبر ایران، نمایش قدرت ایران است

  • بدشانسی مدافع مصر تاریخی شد+ فیلم

  • سه شنبه شهر تهران تعطیل است یا استان تهران؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 211583
    تاریخ انتشار: 25/آذر/1399 - 15:33

    تولید نفت ایران افزایش یافت

    تولید نفت ایران در ماه گذشته میلادی، ۳۹ هزار بشکه افزایش افزایش یافت و این در حالی است که در ماه گذشته، قیمت نفت ایران نیز رشد دو درصدی را تجربه کرد.

     تولید نفت ایران افزایش یافت

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از ایرنا/تازه‌ترین گزارش ماهانه اوپک نشان می‌دهد که در ماه نوامبر سال ۲۰۲۰ (آبان و آذر ۹۹) تولید نفت اوپک ۷۰۷ هزار بشکه افزایش داشته و مجموع تولید این سازمان به روزانه ۲۵ میلیون و ۱۰۹ هزار بشکه رسیده است.

    این در حالی است که تولید اوپک در ماه پیش از آن (اکتبر)، ۲۴ میلیون و ۴۰۲ هزار بشکه در روز بود.
    لیبی با افزایش تولید ۶۵۶ هزار بشکه‌ای بیشترین افزایش تولید را در بین اعضای اوپک به خود اختصاص داده و پس از آن امارات و ایران با افزایش تولید ۷۵ هزار بشکه و ۳۹ هزار بشکه بیشترین افزایش تولید را در ماه نوامبر به خود اختصاص دادند.

    بر اساس این گزارش، تولید نفت ایران که در ماه اکتبر یک میلیون و ۹۴۷ هزار بشکه در روز بود، در ماه نوامبر به یک میلیون و ۹۸۶ هزار بشکه رسید که نشان دهنده افزایشی ۳۹ هزار بشکه‌ای است.
    این گزارش همچنین نشان می‌دهد که قیمت نفت خام سنگین ایران در نوامبر دو دلار و ۶۴ سنت نسبت به ماه اکتبر افزایش یافته است.
    قیمت نفت خام سنگین ایران در ماه نوامبر ۴۲ دلار و ۸۸ سنت برای هر بشکه ثبت شد، در حالی که این رقم در ماه اکتبر ۴۰ دلار و ۲۴ سنت و میانگین قیمت نفت سنگین ایران نیز از ابتدای سال ۲۰۲۰ تاکنون ۳۹ دلار و ۹۸ سنت برای هر بشکه بوده است.

    قیمت سبد نفتی اوپک هم در ماه نوامبر با افزایش ۶.۳ درصدی به ۴۲ دلار و ۹۹ سنت برای هر بشکه رسید که دو دلار و ۶۶ سنت بیشتر از ماه اکتبر است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما