پنجشنبه 26 شهريور 1405 - Thu 17 Sep 2026
  • «دهن‌کجی» اروپا و کانادا به ترامپ؛ آمریکا تنهاتر می‌شود

  • لاله مرزبان و یک اتفاق خوب در فضای مجازی

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • آیا آب سخت واقعاً موجب تخریب بافت مو می‌شود؟

  • هر گونه اشتباه محاسباتی دشمن با قدرت پاسخ داده می‌شود

  • دشمن مانع ورود واکسن به کشور است

  • هرمز در مشت ایران، باب‌المندب در دست یمن؛ چگونه ایران نظم جدید را از مسیر گلوگاه‌های راهبردی شکل می‌دهد؟

  • سقوط ۴۱ درصدی تولید نفت خلیج فارس

  • اهتزاز پرچم ایران در دهکده بازی‌های آسیایی / فیلم

  • انهدام ۳ هسته عملیاتی گروهک تروریستی تکفیری

  • جدایی ۱۰ بازیکن ستاره از پرسپولیس!

  • قیمت جدید خودروهای داخلی در بازار

  • ادعای تازه ترامپ، تلاش چین برای میانجی‌گری و فشارهای تازه آمریکا + عکس

  • عراق: مرز چذابه از فردا باز می‌شود

  • قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • چرا خلبان آ‌مریکایی از تلویزیون ایران می‌ترسید؟ + عکس

  • تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه

  • از لایه ازون چه خبر؟

  • فیل کوچکی بدون خرطوم و دم / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 210962
    تاریخ انتشار: 22/آذر/1399 - 17:40

    چکهای جدید با چکهای موجود چه فرقی دارند؟

    دیرکل نظام های پرداخت بانک مرکزی با تاکید بر اینکه از 20 دی ماه، چک های جدید در اختیار بانک ها قرار خواهد گرفت، گفت: تفاوت این چک ها با چک‌های موجود در تاریخ اعتبار چک است چرا که در قانون جدید چک اعتبار چک حداکثر 3 ساله در نظر گرفته شده است.

    چکهای جدید با چکهای موجود چه فرقی دارند؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از فارس، داود محمدبیگی مدیرکل نظام های پرداخت بانک مرکزی در نشست خبری امروز گفت: از 22 آذر ثبت اطلاعات در سامانه صیاد الزامی نیست و چک های فعلی در اختیار افراد، مشمول قوانین جدید چک نمی شود.

    وی افزود: صدور چک در وجه حامل با چک های فعلی مشکلی ندارد و صادرکننده چک همچنان می تواند چک در وجه حامل صادر کند.

    مدیرکل نظام های پرداخت بانک مرکزی تصریح کرد: از 20 دی ماه، چک های جدید در اختیار بانک ها قرار خواهد گرفت.

    وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه تفاوت چک های جدید با چک های موجود چیست، گفت: تفاوت این چک ها در تاریخ اعتبار چک است چرا که در قانون جدید چک اعتبار چک حداکثر 3 ساله در نظر گرفته شده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما