چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
  • برخورد عجیب یک گوزن با عابر پیاده در اوکراین /فیلم

  • مذاکره استقلال با دراگان اسکوچیچ؟

  • رقمی که پنتاگون از جنگ با ایران لو نداد

  • کافر همه را به کیش خود پندارد

  • غدیر تا ولایت فقیه؛ امتدادی ناگسستنی

  • رزمایش ناتو به رهبری آمریکا در دریای بالتیک

  • نماهنگ مقام والا حیدر / حسین ستوده

  • مقابل توطئه‌های دشمنان ایستاده‌ایم

  • توییت حساب ایکس خبرگزاری صداوسیما

  • تصادف خونین در کمربندی سمنان به سرخه

  • محسن چاوشی به دیوارنگاره ولیعصر راه یافت

  • سزارین در ایران ۳ برابر استاندارد جهانی

  • دعوای لفظی میان ترامپ و نتانیاهو فاش شد

  • جهان تا پاییز به کف عملیاتی ذخایر نفت می‌رسد

  • امامی که عاشقش‌ شدیم، راه «دل» را انتخاب کرد

  • حکم قصاص قاتل شهید سرگرد محمدجواد بخشیان اجرا شد

  • ترامپ مجددا به ایران حمله نخواهد کرد

  • سرخوردگی صهیونیست‌ها پس از ناتوانی در انجام عملیات نظامی علیه بیروت/ پیام تهدیدآمیز ایران، واشنگتن را مجبور به تحقیر علنی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی کرد +عکس

  • آمریکا و رژیم صهیونیستی راهی جز تسلیم در برابر ملت ایران ندارند

  • حکم قصاص قاتل شهید سرگرد محمدجواد بخشیان

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 210332
    تاریخ انتشار: 18/آذر/1399 - 22:57

    فاز جدید بحران انتخاباتی آمریکا

    سیدیاسر جبرائیلی، کارشناس مسائل سیاسی در کانال تلگرامی خود نوشت: امروز ایالت تگزاس با تنظیم لایحه‌ای ۱۵۴ صفحه‌ای، از ۴ ایالت میشیگان، جورجیا، ویسکانسین و پنسیلوانیا به دادگاه عالی آمریکا شکایت کرد. ادعای تگزاس این است که مقامات این ایالات، از بحران کرونا سوء استفاده کرده و فرآیند پیش‌بینی شده در قانون اساسی آمریکا برای برگزاری انتخابات را کنار گذاشته اند؛ این امر، موجب خدشه به سلامت انتخابات شده و شواهد گسترده‌ای از تقلب در این ایالات وجود دارد.

    فاز جدید بحران انتخاباتی آمریکا

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» طبق قانون اساسی آمریکا، رئیس جمهور باید روز ۱۴ دسامبر(۲۴ آذر) باید توسط مجمع انتخاب کنندگان (Electoral College) تعیین شود. درخواست تگزاس از دادگاه عالی آمریکا این است که یا تعیین رئیس‌جمهور تا زمان به نتیجه رسیدن پرونده شکایات به تعویق بیفتد، یا اینکه با توجه به مناقشه پیش آمده بر سر آراء، هیئت انتخاب‌کنندگان این ۴ ایالت توسط مجالس ایالتی‌شان تعیین شوند (یعنی آرای عمومی تعیین کننده این هیئت‌ها نباشد).

    اگر دادگاه عالی آمریکا به نفع تگزاس رای دهد و هیئت انتخاب‌کنندگان ۴ ایالت مذکور، توسط مجالس ایالتی تعیین شوند، شکست ترامپ تبدیل به پیروزی خواهد شد. چه، در هر ۴ ایالت، جمهوریخواهان اکثریت کرسی‌ها را در مجالس ایالتی در اختیار دارند.

    ویسکانسین ۱۰ رای الکترال، جورجیا ۱۶ رای، میشیگان ۱۶ رای و پنسیلوانیا ۲۰ رای دارد. یعنی جمعا ۶۲ رای الکترال با رای دادگاه عالی می‌تواند از بایدن کسر شده و به ترامپ تعلق گیرد. در این صورت، ترامپ که اینک ۲۳۲ رای الکترال دارد، حائز ۲۹۴ رای شده و بایدن که ۳۰۶ رای دارد، ۲۴۴ رای خواهد داشت. برای پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری به ۲۷۰ رای نیاز است.

    دادگاه عالی آمریکا ۹ قاضی دارد که ۶ قاضی توسط رئیس‌جمهور جمهوریخواه و سه قاضی توسط رئیس‌جمهور دموکرات منصوب شده است. یعنی اگر دادگاه عالی به این پرونده ورود کند و کار به رای گیری بکشد، احتمال اینکه مطلوی تیم ترامپ حاصل شود، بسیار زیاد است.

    آگوست ۲۰۲۰ یعنی چند ماه پیش از انتخابات، جان پادستا از اعضای مرکزیت حزب دموکرات که در دوره بیل کلینتون رئیس کارکنان کاخ سفید بود و در دوره اوباما مشاور وی شد، اعلام کرد که در سناریوی انتخاباتی حزب دموکرات پیش‌بینی شده که در صورت پیروزی ترامپ، سه ایالت غربی واشنگتن، اورگان و کالیفرنیا اعلام استقلال کنند. دقت کنیم که این سناریو مربوط به باخت بایدن طی یک فرآیند طبیعی بود. لذا کنار زده شدن باید از طریق بازی جدیدی که تیم ترامپ با شکایت تگزاس از ۴ ایالت آغاز کرده، بلاتردید سناریوی تجزیه را تقویت خواهد کرد. باید منتظر ماند و به تماشای پاییز داغ آمریکا نشست.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما