سه شنبه 28 مهر 1405 - Tue 20 Oct 2026
  • لاوروف امروز در تهران + فیلم

  • تدریج جواب داد؛ واردات بنزین متوقف شد

  • مهرداد اخلاقی با حکم رئیس جمهور رسما وزیر دفاع شد

  • بن‌گویر خطاب به یهودیان فرانسه: به خانه‌تان بازگردید

  • خاطره‌ای از شهید نیل فروشان

  • محله‌ای در ترکیه زیر آب رفت / فیلم

  • از دره درخشان تا قبرستان آمریکایی‌ها در ارومیه / عکس

  • پیام تبریک سرلشکر وحیدی در پی قهرمانی جهان

  • ماجرای شهید مظلوم با لباس‌های‌ عجیب

  • ما برای تصمیم‌های احمقانه آمریکا و اسرائیل لحظه‌شماری می‌کنیم

  • ماجرای حمله منافقین به نهادهای حاکمیتی چه بود؟+ فیلم

  • قیمت تخم‌مرغ امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد زیر ۲۳ سال

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه 27 مهر ۱۴۰۵

  • انتشار فیلم و عکس از حملات یمن مجازات دارد

  • فوری /احتمال پیک آنفلوآنزا در آبان‌ماه

  • فرار اینشتین، مرگ ادیسون و فتح زهره / عکس

  • کیفیت دوران پیری زنان با قهوه

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • هشدار درباره افزایش ابتلا به HPV

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 210197
    تاریخ انتشار: 18/آذر/1399 - 12:42

    درخواست سازمان ملل از روسیه برای پایان اشغال کریمه

    مجمع عمومی سازمان ملل متحد روسیه را متهم به انتقال تسلیحات نظامی به کریمه و "اشغال موقت" این شبه جزیره کرده است. این مجمع در قطعنامه‌ای از مسکو خواست هرچه زودتر نیروهای خود را از این سرزمین متعلق به اوکراین خارج کند.

    درخواست سازمان ملل از روسیه برای پایان اشغال کریمه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» مجمع عمومی سازمان ملل متحد روز دوشنبه ۱۷ آذر (۷ دسامبر) با تصویب قطعنامه‌ای از روسیه خواست که تمامی نیروهای نظامی خود را هرچه زودتر

    از شبه جزیره کریمه خارج کند و به "اشغال موقت سرزمین متعلق به اوکراین هر چه سریعتر خاتمه دهد."

    این قطعنامه با ۶۳ رأی مثبت در مقابل ۱۷ ر‌أی منفی و ۶۲ رأی ممتنع به تصویب رسید.

    روسیه در سال ۲۰۱۴ نیروهای نظامی خود را به کریمه اعزام کرد. این نیروها در جریان جنگ شش ساله شرق اوکراین از شورشیان جدایی‌طلب حمایت کردند. در این جنگ ۱۴ هزار تن جان خود را از دست دادند. از اواخر ژوئیه سال گذشته تا کنون آتش‌بس در این منطقه برقرار شده است.

    در قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل اشغال کریمه و بندر سباستوپول توسط نیروهای روس محکوم و تأکید شده که "تصرف کریمه با زور، اقدامی غیرقانونی و نقض قوانین بین‌المللی است."


    مجمع عمومی از تمامی کشورهای عضو سازمان ملل و نهادهای بین‌‌المللی درخواست کرده که در همکاری با سازمان ملل از تلاش‌ها برای پایان دادن "هر چه سریعتر" اشغال کریمه توسط روسیه حمایت کنند.

    در این قطعنامه نسبت به "نظامی شدن تدریجی" کریمه توسط روسیه ابراز نگرانی شده است. همچنین روسیه متهم شده که سیستم‌های تسلیحاتی پیشرفته خود، از جمله هواپیماهایی با قابلیت حمل بمبم هسته‌ای، موشک‌ها، تسلیحات، مهمات و پرسنل نظامی خود را به خاک اوکراین انتقال داده است. این قطعنامه از مسکو خواسته تا هر چه سریعتر به روند انتقال سلاح به شبه‌جزیره کریمه خاتمه دهد.


    به گزارش آسوشیتدپرس کشورهای غربی نظیر آلمان، بریتانیا، فرانسه، آمریکا، استرالیا و ترکیه این قطعنامه را امضا کرده و در مقابل کشورهای نزدیک به روسیه نظیر چین، کوبا، ونزوئلا، ایران و سوریه به آن رأی منفی دادند. هر چند این قطعنامه الزام‌آور نیست اما دارای اهمیت سیاسی است.

    خبرگزاری فرانسه گزارش داده که به هنگام رأی‌گیری بر سر این قطعنامه میان روسیه و کشورهای غربی جدل و تنش بالا گرفته است.

    سال گذشته نیز قطعنامه‌ای مشابه، با همین مقدار آرای منفی و مثبت، علیه اقدامات روسیه در کریمه به تصویب مجمع عمومی سازمان ملل متحد رسید.

     

    منبع : حامیان ولایت

    نظرات بینندگان
    نظرات شما