جمعه 19 تير 1405 - Fri 10 Jul 2026
  • بازگشایی صحن آزادی، امکان زیارت محل خاکسپاری رهبر شهید فراهم شد

  • حمله به زیرساخت‌ها مقابله‌ به‌ مثل خواهد شد

  • تهران حملات تروریستی در جنوب غرب پاکستان را محکوم کرد

  • دیدار وزرای امور خارجه ایران و اندونزی در مشهد

  • مترو و اتوبوس تهران از شنبه باز هم رایگان است؟

  • هیچ شرایطی اجازه در امور تنگه هرمز به آمریکا داده نخواهد شد

  • عملیات موفق خنثی‌سازی بمب ۲۰۰۰ پوندی در کرج

  • پروازهای فرودگاه مشهد از سر گرفته شد

  • قدردانی محسن رضایی از حضور مردم عراق در تشییع رهبر شهید

  • قاب‌هایی از تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب در مشهد

  • هشدار برای والیبالیست‌های ایران با سقوط در رنکینگ جهانی

  • آمریکا و اسرائیل باعث اتحاد میان اهل سنت و شیعیان شدند!

  • ترامپ جنگ را از سر نمی‌گیرد

  • حمله آمریکا به اسکله پنج‌پله بندرعباس

  • نمودار درختی مرحله حذفی جام جهانی پس از صعود فرانسه

  • پرسپولیس با این مدیریت ضربه می‌خورد

  • ولایت فقیه یعنی بعد از ۴۷سال حکمرانی

  • حمله انتحاری به منزل یک رهبر سیاسی در پاکستان

  • کالبدشکافی جنگ با تیغ رسانه آمریکایی

  • طلای جهانی در مسیر ثبت کاهش هفتگی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 209677
    تاریخ انتشار: 15/آذر/1399 - 13:24

    دیدار #سردار_قاآنی» با نخست وزیر و رئیس جمهور عراق

    سفیر ایران در بغداد خبر داد که فرمانده قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در سفر اخیر خود به عراق با نخست‌وزیر و رئیس‌جمهور عراق دیدار کرده است.

     دیدار #سردار_قاآنی» با نخست وزیر و رئیس جمهور عراق

    به گزارش پایگاه خبری حامیان ولایت ،«ایرج مسجدی»‌ سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد،‌ امروز شنبه 15 آذر ماه در گفت‌وگو با شبکه العالم از دیدار  سردار سرتیپ پاسدار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران با مقام‌های عراقی خبر داد.

    سفیر جمهوری اسلامی ایران در این خصوص گفت که سردار قاآنی در سفر اخیر خود به عراق با مصطفی الکاظمی نخست‌وزیر، «برهم صالح» رئیس‌جمهور عراق و چند تن از مقام‌های این کشور دیدار کرده است.

    ایرج مسجدی در ادامه تأکید کرد که «ایران به هیچ عنوان در امور داخلی احزاب و فراکسیون‌های عراق دخالت نمی‌کند؛ این در حالی است که این فراکسیون‌ها مشورت با ایران را ترجیح می‌دهند».

    مسجدی همچنین گفت: «تحرکات ایران در عراق در چهارچوب تقویت دولت و تشویق فراکسیون‌ها و جریان‌های سیاسی به یکپارچگی صورت گرفته است».

    وی همچنین گفت: «گروه‌های مقاومت با آمریکایی‌ها مشکل جدی دارند. ترامپ نباید کسی را تهدید کند یا اقدامی تحریک‌آمیز انجام دهد. اگر آنها علیه گروه‌های مقاومت اقدام کنند، مطمئنا [گروه‌های مقاومت] پاسخ خواهند داد».

    سفیر جمهوری اسلامی ایران همچنین گفت: «تمام فراکسیون ها، احزاب سیاسی و گروه‌های مقاومت عراق روابط مثبتی با ایران دارند».

    نظرات بینندگان
    نظرات شما