پنجشنبه 05 شهريور 1405 - Thu 27 Aug 2026
  • استوری رامین رضاییان و دعوت از هواداران فولاد

  • شهید موسوی علمدار رهبر شهید در جنگ سوم بود

  • سیل ویرانگر در نپال با ۱۷ کشته صدها مفقودی / فیلم

  • جهان به روایت تصویر /از غرق شدن ترامپ تا حمله به غزه

  • سیدمجید بنی فاطمه/مشتری نگاه تو خورشیده

  • عذرخواهی هافبک سپاهان از استقلالی‌ها

  • بِسِنت خالی بست؛ مستندات چه می‌گویند؟

  • امارات ویزای هادی چوپان را باطل کرد

  • بابت گرانی‌ها از مردم عذرخواهی می‌کنیم

  • آمریکا شرایط ما را نپذیرد، تنگه هرمز باز نخواهد شد

  • ۱۲ میلیون لیتر بنزین بیشتر در راه است

  • بزرگ‌ترین انجیرستان دیم جهان در فصل برداشت / عکس

  • قیمت دلار کاهشی شد

  • قرارداد امیر قلعه‌نویی تمدید شد

  • پاسخ قالیباف به نامه حسین شریعتمداری: /عقلانیت انقلابی، نقطه گم‌شده امروز است

  • حفظ انسجام ملی، پادزهر محاسبات دشمن

  • اخیرا علی کریمی دل خیلی‌ها را شاد کرده است

  • هرج‌و‌مرج در وزارت جنگ آمریکا؛ بحران در راس فرماندهی ارتش

  • ویدئوی دیده نشده از رهبر شهید در منزل آیت‌الله صافی

  • کشف ۸ گروه تروریستی در ایران / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 208553
    تاریخ انتشار: 08/آذر/1399 - 19:26
    خیابان تهرانپارس

    به آتش کشیدن مغازه در روز روشن

    رئیس کلانتری 126 تهرانپارس از دستگیری عامل آتش سوزی عمدی مغازه موتور سازی در تهرانپارس خبر داد.

    به آتش کشیدن مغازه در روز روشن

    به گزارش پایگاه خبری حامیان ولایت به نقل از برنا؛ سرهنگ مجتبی سهرابی منش، رئیس کلانتری 126 تهرانپارس در تشریح این خبر، گفت: پنج شنبه ششم آذرماه  جوانی 27 ساله  به کلانتری 126تهرانپارس مراجعه و  اظهار داشت،  مغازه موتورسازی او توسط یکی از اهالی محل به آتش کشیده شده  و از قبل او را تهدید به آتش کشیدن مغازه اش کرده است.
    او عنوان کرد: شاکی توضیح داد،  ساعت 15:00  روز چهار شنبه پنجم آذرماه  در حال خرید از سوپر مارکت بودم که با یکی از مشتریان مغازه که ماسک نزده بود و مدام سرفه می کرد بحثم شد در ادامه با بالا گرفتن مشاجره طرف مقابل که من را می شناخت و اصطلاحا بچه محل هم بودیم من را تهدید کرد و گفت، مغازه ات را به آتش می کشم و خودت را هم می کشم؛ امروز (پنجشنبه حوالی ظهر ) همسایه های مغازه به من زنگ زدند و گفتند، مغازه موتور سازی ام در حال سوختن است.
    این مقام انتظامی با اشاره به اینکه احتمال می رفت متهم برای عملی کردن تهدیدهایش به منزل شاکی نیز مراجعه کند، با دستور قضائی بلافاصله تیم عملیات کلانتری به منزل شاکی مراجعه کردند و گشت زنی های نامحسوس در اطراف منزل شاکی آغاز شد.
    رئیس کلانتری 126 تهرانپارس بیان داشت: همچنین تیمی از ماموران کلانتری به مغازه شاکی مراجعه و پس از تحقیقات محلی، نتیجه تحقیقات انجام شده به مرجع قضائی منعکس و دستور دستگیری متهم اخذ شد.

    او اضافه کرد: در این حین متهم به منزل شاکی مراجعه و در حالی که با سلاح سرد فریاد می زد "مغازه ات را من آتش زدم خودت را هم می کشم" بلافاصله تیم عملیات کلانتری متهم را در یک  عملیات پلیسی خلع سلاح و وی را دستگیر کردند.
    کلانتر محله تهرانپارس  با اشاره به اینکه متهم در بازجوئی های اولیه به آتش کشیدن عمدی مغازه موتورسازی اعتراف کرد، افزود: با اعتراف متهم به جرم  ارتکابی،  متهم برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما