پنجشنبه 23 مهر 1405 - Thu 15 Oct 2026
  • نوبت بندی ثبت نام افزایش اعتبار کالابرگ

  • از گم کردن مسیر عملیات تا شکار جنگنده بعثی

  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • خیابان‌های استانبول رودخانه شد! / فیلم

  • شهادت افسانه عقیلا مهرستان در پی حمله تروریستی

  • سخنگوی سپاه: به سلاح‌های پیشرفته‌تر دست یافته‌ایم

  • طلسم عجیب ستاره سابق پرسپولیس بالاخره شکست

  • کشتی کانتینر بر متخلف با ۲۵۰۰ کانتینر در جنوب تنگه هرمز غرق شد

  • حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به آرامکو و فرودگاه ریاض

  • شهادت مامور پلیس مهرستان در حملۀ تروریست‌ های مسلح+ عکس

  • پایش متغیرها و الزامات ثبات پایدار ارز

  • مرزبندی با خشونت | عادی سازی ترور ممنوع+ عکس

  • تهدید ایران همچنان خاورمیانه را درگیر خود کرده است — راه شکستن این چرخه اینجاست

  • امارات و سودای تجزیه ایران

  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • حمله بی‌امان شاخ‌چنگی مادر به کفتار / فیلم

  • جزئیات دیدار فرمانده کل سپاه و وزیر پیشنهادی دفاع

  • حمله به لنج صیادی در آب‌های سیریک + فیلم

  • سفر کوتاه کربلا به برنامه آخر هفته اضافه شد

  • شایعه اجرای شلاق کارکنان پتروپارس در هویزه کذب است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 207079
    تاریخ انتشار: 01/آذر/1399 - 11:47

    درخشش ایرانی‌ها در جشنواره فیلم هرات

    ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم زنان هرات در افغانستان با اعطای شش جایزه به فیلم های ایرانی به کار خود پایان داد.

    درخشش ایرانی‌ها در جشنواره فیلم هرات

    به گزارش پایگاه خبری حامیان ولایت به نقل از  منبع ایسنا جشنواره فیلم زنان هرات از۱۶ تا ۱۹ نوامبر (۲۶ تا ۲۹ آبان) برگزار شد و در نهایت فیلم سینمایی «متری شیش و نیم» ساخته سعید روستایی جایزه بهترین فیلم بلند داستانی بین‌الملل را دریافت کرد و فیلم «حوا، مریم، عایشه» ساخته صحرا کریمی و به تهیه کنندگی کتایون شهابی جایزه بهترین فیلم بلند با موضوع زنان را گرفت.
    همچنین جایزه بهترین بازیگر زن به صورت مشترک به سارا بهرامی برای فیلم «دارکوب » ساخته بهروز شعیبی رسید و «ملاقات» ساخته آزاده موسوی جایزه بهترین فیلم کوتاه داستانی را به خود اختصاص داد.
    «کلاف» به کارگردانی ملیحه غلام‌زاده جایزه بهترین انیمیشن و «خاتمه» ساخته هادی و مهدی زارع جایزه بهترین مستند بلند را به خود اختصاص داد.
    فیلم «خداحافظ دختر شیرازی» ساخته افشین هاشمی نیز لوح تقدیر جشنواره را به سبب نگاه ویژه به زنان دریافت کرد.
    ششمین دوره «جشنواره بین‌المللی فیلم زنان هرات» در دو بخش «سینمای جهان» موضوع آزاد و «سینمای زنان» متمرکز به مسایل زنان برگزار شد و امسال از میان ۳۰۰ فیلم ارسال شده از ۱۲۲ کشور جهان؛ ۷۳ فیلم منتخب از ۲۷ کشور جهان به این جشنواره راه یافته است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما