چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
  • غدیر تا ولایت فقیه؛ امتدادی ناگسستنی

  • رزمایش ناتو به رهبری آمریکا در دریای بالتیک

  • نماهنگ مقام والا حیدر / حسین ستوده

  • مقابل توطئه‌های دشمنان ایستاده‌ایم

  • توییت حساب ایکس خبرگزاری صداوسیما

  • تصادف خونین در کمربندی سمنان به سرخه

  • محسن چاوشی به دیوارنگاره ولیعصر راه یافت

  • سزارین در ایران ۳ برابر استاندارد جهانی

  • دعوای لفظی میان ترامپ و نتانیاهو فاش شد

  • جهان تا پاییز به کف عملیاتی ذخایر نفت می‌رسد

  • امامی که عاشقش‌ شدیم، راه «دل» را انتخاب کرد

  • حکم قصاص قاتل شهید سرگرد محمدجواد بخشیان اجرا شد

  • ترامپ مجددا به ایران حمله نخواهد کرد

  • سرخوردگی صهیونیست‌ها پس از ناتوانی در انجام عملیات نظامی علیه بیروت/ پیام تهدیدآمیز ایران، واشنگتن را مجبور به تحقیر علنی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی کرد +عکس

  • آمریکا و رژیم صهیونیستی راهی جز تسلیم در برابر ملت ایران ندارند

  • حکم قصاص قاتل شهید سرگرد محمدجواد بخشیان

  • قیمت سکه و قیمت طلا امروز چهارشنبه ۱۳ خرداد

  • محکومیت شدید حملات آمریکا علیه نفتکش ایرانی

  • ۵ مفقودی در ارتفاعات چایکندی خداآفرین پیدا شدند

  • حملات ایران منجر به خسارت سنگین شده است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 204976
    تاریخ انتشار: 20/آبان/1399 - 11:05

    تازه‌ترین خبر از تولید سریال پاسداری که ناو آمریکا را به آتش کشید

    در نشستی با حضور معاون فرهنگی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و رئیس مرکز سیمای استان‌های صداوسیما تفاهم‌نامه همکاری برای تولید سریال «مردان نادر» درباره دلاورمردان نیروی دریایی امضا شد.

    تازه‌ترین خبر از تولید سریال پاسداری که ناو آمریکا را به آتش کشید

    ، سیدعباس فاطمی ‌رئیس مرکز سیمای استان‌ها در این نشست با اشاره به رشادت شهید نادر مهدوی از شهدای نامی‌ بوشهر و دلاورمردان سپاه در نیروی دریایی گفت: شهید نادر مهدوی یکی از قهرمانان دفاع مقدس در حوزه نبرد دریایی است و این حوزه مردان نادر متعددی دارد که از گذشته و زمان رئیس‌علی دلواری تاکنون امنیت را برای کشور به ارمغان آورده‌اند تا جائی که دشمن هرگز جرأت تعدی نیافته است.

    وی با بیان اینکه معرفی این عظمت و تربیت مؤمنانه وظیفه رسانه ملی است گفت: برای معرفی مردان نادر این خطه ابتدا یک سریال کوتاه در نظر گرفته شده بود اما شکوه حماسه آنان ما را بر آن داشت تا سریالی در ۲۶ قسمت برای این امر در نظر بگیریم تا با مبنای روایت رشادت شهید نادر مهدوی سیر تکامل نیروی دریایی تا امروز، عظمت و اقتدار این نیرو و افق پیش روی آن را به تصویر بکشد.

    فاطمی‌ از آمادگی معاونت فرهنگی و اجتماعی نیروی دریایی سپاه برای تأمین تجهیزات و امکانات لازم و استفاده از جزایر و سواحل جنوب کشور در تولید این سریال خبر داد و ابراز امیدواری کرد اقدامات برای تولید این سریال هرچه سریع‌تر به انجام برسد تا در سالگرد شهادت شهید نادر مهدوی در پاییز سال آینده آماده پخش شود.

    سرهنگ غلامرضا جمالی رئیس اداره هنر و ادبیات معاونت فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران نیز در این نشست با قدردانی از رسانه ملی برای تولید آثاری در زمینه دفاع مقدس و اهتمام برای معرفی قهرمانان این عرصه گفت: روح معنوی و انقلابی در روح تولیدات استان‌های رسانه ملی جاری و ساری است و امیدواریم حرکتی که این معاونت برای معرفی قهرمانان و شهدای دفاع مقدس آغاز کرده تداوم داشته باشد.

    وی با اشاره به ویژگی‌هایی که برای روایت داستان «مردان نادر» در نظر گرفته شده گفت: این سریال تلفیقی از روند تحولی نیروی دریایی از  پیروزی انقلاب تا کنون و روایتی از زندگی شخصیت جذاب شهید نادر مهدوی است که شخصیتی خاص داشت و شناخت او برای جوانان امروز بسیار جذاب خواهدبود.

    منبع : کیهان

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما