یکشنبه 11 مرداد 1405 - Sun 02 Aug 2026
  • قیمت نقره امروز شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۵

  • وحشی‌گری صهیونیست‌ها در غزه در میان آتش‌بس‌

  • ۳ حادثه ترافیکی در نجف ۵۶ ایرانی را مجروح کرد

  • جزئیات حادثه انفجار در کمربندی اسلام‌آباد غرب

  • همتی ترمز سود دلاری یک بانک دولتی را کشید

  • حاشیه‌های تمام‌نشدنی نادره رضایی!+عکس

  • معرفی مدیرعامل بعدی استقلال

  • آتش‌سوزی مهیب در اربیل عراق / فیلم

  • کف‌گیر پنتاگون و ته‌دیگ زرادخانه‌ی آمریکا+ عکس و فیلم

  • ترامپ :ایرانیها سرسخت هستند

  • جنگ را پیروز شده‌ایم ولی باید پیروزی را تثبیت و ثبت کنیم/ شرط ایران قوی وحدت حول محور ولایت است+فیلم

  • اعتراف خوک زرد که ایرانی‌ها اهل تسلیم نیستن…

  • هرکس خود را سپر آمریکا کند در آتش جنگ می‌سوزد

  • تهدیدهای تازه آمریکا تا تحولات باب‌المندب + فیلم و عکس

  • خشکسالی بی‌سابقه اروپا رازهای مدفون تاریخ را آشکار کرد / فیلم

  • نقل انتقالات سرخ پوشان /حضور مدافع پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام +عکس

  • قیمت دینار عراق امروز شنبه ۱۰ مرداد

  • پست خداحافظی میلاد محمدی از پرسپولیس

  • واکنش ارتش کویت به ورود پهپادهای متخاصم

  • قیمت دلار امروز شنبه ۱۰ مرداد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 198270
    تاریخ انتشار: 30/شهريور/1399 - 21:38

    دو بال قدرت جمهوری اسلامی

    سخنگوی وزارت خارجه گفت: مردان دیپلماسی و مردان مقاومت دو بال قدرت جمهوری اسلامی ایران از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون بوده اند.

     دو بال قدرت جمهوری اسلامی

     سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه در ابتدای حضور در موزه دفاع مقدس با حضور بر مزار شهدای گمنام هشت سال دفاع مقدس و قرائت فاتحه، یاد وخاطره همه دلاورمردان جبهه‌ها را گرامی داشت و نسبت به شهدا ادای احترام کرد.
    خطیب زاده همچنین در گفتگو با مسئولین موزه دفاع مقدس راههای هرچه بهتر معرفی شدن موزه دفاع مقدس و یادمانهای جنگ تحمیلی در عرصه دیپلماسی عمومی را مورد بحث وگفتگو قرار داد و سپس به بازدید از بخشهای این موزه پرداخت.
    سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین در حاشیه این بازدید و در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: واقعیت این است که مردان دیپلماسی و مردان مقاومت دو بال قدرت جمهوری اسلامی ایران از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون بوده اند و هر موقع این دو بال با هماهنگی یکدیگر فعالیت کردند پیروزی‌های بزرگی برای ملت ایران به ارمغان آوردند.
    سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به تلاش‌های دستگاه دیپلماسی کشور برای حفظ دستاوردهای انقلاب و دفاع مقدس در چهارچوب دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران گفت: در وزارت امور خارجه ایثارگران قابل توجهی در بین کارکنان آن حضور دارند که در صحنه مقاومت و دیپلماسی نقش آفرینی کرده اند.

    منبع : مهر

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما