دوشنبه 27 مهر 1405 - Mon 19 Oct 2026
  • لاوروف امروز در تهران + فیلم

  • تدریج جواب داد؛ واردات بنزین متوقف شد

  • مهرداد اخلاقی با حکم رئیس جمهور رسما وزیر دفاع شد

  • بن‌گویر خطاب به یهودیان فرانسه: به خانه‌تان بازگردید

  • خاطره‌ای از شهید نیل فروشان

  • محله‌ای در ترکیه زیر آب رفت / فیلم

  • از دره درخشان تا قبرستان آمریکایی‌ها در ارومیه / عکس

  • پیام تبریک سرلشکر وحیدی در پی قهرمانی جهان

  • ماجرای شهید مظلوم با لباس‌های‌ عجیب

  • ما برای تصمیم‌های احمقانه آمریکا و اسرائیل لحظه‌شماری می‌کنیم

  • ماجرای حمله منافقین به نهادهای حاکمیتی چه بود؟+ فیلم

  • قیمت تخم‌مرغ امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد زیر ۲۳ سال

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه 27 مهر ۱۴۰۵

  • انتشار فیلم و عکس از حملات یمن مجازات دارد

  • فوری /احتمال پیک آنفلوآنزا در آبان‌ماه

  • فرار اینشتین، مرگ ادیسون و فتح زهره / عکس

  • کیفیت دوران پیری زنان با قهوه

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • هشدار درباره افزایش ابتلا به HPV

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 198049
    تاریخ انتشار: 29/شهريور/1399 - 12:49

    انتقاد مقام سابق کاخ سفید از امتیازات ترامپ به طالبان

    مشاور امنیت ملی سابق آمریکا از رئیس‌جمهور این کشور بابت دادن امتیازات زیاد به گروه طالبان انتقاد کرده است.

    انتقاد مقام سابق کاخ سفید از امتیازات ترامپ به طالبان

    مک‌مستر در گفت‌وگویی با شبکه خبری سی‌بی‌اس که پنجشنبه منتشر شد اقدام دولت ترامپ در خارج کردن نیروهای آمریکا از افغانستان را «سیاستی نابخردانه» توصیف کرد. 

    او در این برنامه درباره کتاب خود با عنوان «میادین نبرد» که قرار است به زودی وارد بازار شود هم صحبت کرد. مک‌مستر در این کناب نوشته ترامپ با اعطای امتیازات بیش از حد به طالبان، جان سربازان آمریکایی که در افغانستان کشته شدند را «بی‌ارزش کرد».

    مشاور امنیت ملی سابق آمریکا همچنین مدعی شد که ترامپ در حال «شراکت با طالبان» است. او گفت: «مذاکرات با طالبان، از بسیاری جهات به ضرر دولت افغانستان است.»

    وی اضافه کرد: «چیزی که ما در افغانستان به آن نیاز داریم تعهد مستمر به کمک به دولت این کشور است.»

    آمریکا حدود هفت ماه پیش با طالبان توافق صلح امضا کرد. واشنگتن در این توافق متعهد شده چنانچه طالبان به تعهداتش پایبند بماند، آمریکا تمامی نیروهایش را ظرف ۱۴ ماه بعد از امضای توافق از افغانستان خارج خواهد کرد.

    نمایندگان دولت افغانستان و طالبان برای رایزنی بر سر توافق صلح ماه جاری میلادی در دوحه قطر دیدار کردند. «مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا برای اعلام آغاز این گفت‌وگوها به قطر سفر کرد.

    هربرت رابرت مک‌مستر دومین مشاور امنیت ملی ترامپ بود که از فوریه ۲۰۱۷ تا آوریل ۲۰۱۸ در این سمت حضور داشت.

    او بعد از استعفا از سمتش در سال ۲۰۱۸ از بعضی سیاست‌های ترامپ انتقاد کرده است. مک‌مستر چند ماه پیش از تصمیم ترامپ برای خارج کردن نیروهای آمریکا از شمال سوریه انتقاد کرد و گفت این اقدام منطقه را بی‌ثبات کرده و فرصتی در اختیار روسیه قرار خواهد داد تا بر آن مناطق مسلط شود. 

    مک‌مستر در مصاحبه‌ای مه ۲۰۱۹ گفته بود بعضی از همکاران سابقش در کاخ سفید «تهدیدی علیه قانون اساسی» آمریکا به شمار می‌روند. 

    منبع : فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما